EΠΙΚΕΙΤΑΙ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΚΟΥΡΔΩΝ ΣΤΗΝ ΜΕΘΟΡΙΑΚΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΡΙΑ.

Posted on January 16, 2018, 8:03 pm
FavoriteLoadingAdd to favorites 6 secs
 1)Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΕΧΕΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΣΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΚΑΤΑΛΗΨΗΣ ΤΟΥ ΚΑΝΤΟΝΙΟΥ ΤΟΥ ΑΦΡΙΝ /ΒΔ ΤΟΥ ΧΑΛΕΠΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΙΕΡΑΠΟΛΗΣ/MANBIJ.ΝΑ ΤΟΥ ΧΑΛΕΠΙΟΥ. ΕΠΙΔΙΩΚΕ ΝΑ ΕΚΔΙΩΞΙ ΤΟΥΣ ΚΟΥΡΔΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΟΣ ΤΩΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΗΠΑ “ΒΟΡΕΙΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ”.Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΡΙΣΙΜΗ.(ΓΙΑ ΠΡΟΦΑΝΕΙΣ ΛΟΓΟΥΣ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΕΡΑΣΩ ΣΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ…)
 
2)ΧΘΕΣ ΕΙΧΕ ΚΑΤ ΙΔΙΑΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΓΕΕΘΑ ΣΤΡΑΤΗΓΟ ΧΟΥΛΟΥΣΙ ΑΚΑΡ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΤΩΝ ΧΕΡΣΑΙΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΣΤΡΑΤΗΓΟ ΓΙΑΣΑΡ ΓΚΙΟΥΡΕΛ.ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ-ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΜΟΥ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΠΟ ΑΓΚΥΡΑ ΚΑΙ ΚΩΝ/ΠΟΛΗ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΑ. ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ.ΔΥΣΚΟΛΑ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΖΕΤΑΙ….ΑΛΛΑ ΠΡΟΣΕΧΩΣ…
 
3)ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΕΠΙΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ Η ΡΩΣΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΙΡΑΝ,ΕΝΩ ΟΙ ΣΤΡΑΤΗΓΟΙ ΑΚΑΡ ΚΑΙ ΓΚΙΟΥΡΕΛ ΕΝΗΜΕΡΩΣΑΝ ΤΟΝ ΡΩΣΟ ΥΠΟΥΡΓΟ ΑΜΥΝΑΣ ΣΕΡΓΚΕΙ ΣΟΙΓΚΟΥ ΩΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΤΩΝ ΡΩΣΙΚΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΣΤΡΑΤΗΓΟ ΒΑΛΕΡΙ ΓΚΕΡΑΣΙΜΩΦ , ΜΕΣΩ 3 ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΩΝ ΕΠΑΦΩΝ ΣΤΙΣ 11,13 ΚΑΙ 14 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ.
 
4)ΡΩΣΟΙ ΚΑΙ ΙΡΑΝΟΙ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ,ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΓΟΥΝ ΚΑΙΡΙΑ ΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ “ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥ ΒΟΡΡΑ’, ΟΠΟΥ ΕΝΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΟΙ ΚΟΥΡΔΟΙ ΤΟΥ YPG,ΠΟΥ Η ΑΓΚΥΡΑ ΘΕΩΡΕΙ ΟΤΙ ΣΥΝΔΕΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΚΤΟΣ ΝΟΜΟΥ ΑΝΤΑΡΤΕΣ ΤΟΥ PKK.
 
5)ΣΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΤΗΣ ΑΓΚΥΡΑΣ ΘΑ ΛΑΒΟΥΝ ΜΕΡΟΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟ-ΤΟΥΡΚΟΙ ΑΝΤΑΡΤΕΣ ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΣ/ΑΡΑΒΕΣ ΚΑΤΑ ΒΑΣΕΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΧΡΟΝΟ ΕΚΠΕΔΕΥΤΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΤΡΑΟ ΣΕ 6 ΜΕΘΟΡΙΑΚΑ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ.
 
6)Η ΜΟΣΧΑ ΚΑΙ Η ΤΕΧΕΡΑΝΗ ΘΕΩΡΟΥΝ ΩΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΡΧΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΕΊ ΣΤΗ ΒΟΡΕΙΑ ΣΥΡΙΑ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΜΜΑΧΟΥΣ ΤΟΥΣ.
 
7)ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟ ΑΦΟΥ ΤΟΡΚΙΑ ΚΑΙ ΗΠΑ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟ ΝΑΤΟ (ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΥΠΑΡΞΕΙ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ),ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ΤΟΝ ΓΓ/ΝΑΤΟ ΓΙΕΝΣ ΣΤΟΛΝΤΕΜΠΕΡΓΚ, Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΩΝ ΣΥΜΜΑΧΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΕΥΡΩΠΗΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΚΕΡΤΙΣ ΣΚΑΠΑΡΟΤΙ,ΕΝΩ Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΣΥΝΕΧΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΣΤΡΑΤΗΓΟ ΓΙΟΖΕΦ ΝΤΑΝΦΟΡΝΤ ΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΙΣ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΣΤΡΑΤΗΓΟ ΓΙΟΣ ΒΟΤΕΛ, ΠΟΥ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΑΜΠΑ-ΦΛΟΡΙΝΤΑ ΚΙ ΑΛ ΟΥΝΤΕΙΝΤ-ΚΑΤΑΡ. ΟΙ ΕΠΟΙΚΙΝΩΝΙΕΣ ΤΩΝ 3 ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΣΤΡΑΤΗΓΩΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΩΡΕΣ , ΕΝΩ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΚΡΙΣΙΜΗ.(ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΥ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ ΠΡΟΣ ΣΤΙΓΜΗ ΔΕΝ ΔΙΔΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ….
 
8)ΑΝΩΤΑΤΗ ΠΗΓΗ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΕΥΡΩΠΗΣ ΣΤΗΝ ΣΤΟΥΤΓΚΑΡΔΗ ΜΟΥ ΕΙΠΕΤΟ ΠΡΩΙ ΟΤΙ ΜΟΝΟ ΑΝ ΟΙ ΗΠΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΣΤΟΥΣ ΚΟΥΡΔΟΑΡΑΒΕΣ ΑΝΤΑΡΤΕΣ ΣΤΗΝ Β.ΣΥΡΙΑ,Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΘΑ ΑΝΑΚΑΛΕΣΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΠΟΥ ΕΠΙ ΜΗΝΕΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΕΙ. ΠΑΝΤΩΣ ΑΥΡΙΟ ΥΠΟ ΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΣΥΝΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ,ΠΟΥ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΘΑ ‘ΝΟΜΙΜΟΠΟΗΣΕΙ’ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑΔΗΠΤΕ ΚΙΝΗΣΗ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ.ΕΠΙΣΗΣ ΟΙ ΗΠΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΘΥΜΩΜΕΝΟΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ….ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ.
 
9)Η ΕΜΠΟΚΗ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΠΕΡΙΠΛΕΚΕ ΠΟΛΥ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΝΑΤΟ, ΓΙΑΤ ΠΟΛΛΕΣ ΕΝΡΓΕΙΕΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΔΕΝ ΤΥΓΧΑΝΟΥΝ ΔΙΑΣΥΜΜΑΧΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΟΙ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΕ ΘΕΩΡΟΥΝ ΤΟ PKK ΩΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ.ΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ Η ΝΕΑ ΕΙΣΒΟΛΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΤΡΙΤΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΣΤΟΙΝΤΛΙΜΠ ΚΑΙ ΤΗΝ “ΑΣΠΙΔΑ ΤΟΥ ΕΥΦΡΑΤΗ”.
 
10)ΤΟ ΟΛΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΑΠΟ ΠΛΕΥΡΑΣ ΜΟΥ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΥΨΗΛΟΒΑΘΜΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΠΗΓΕΣ ΣΕ ΗΠΑ-ΕΥΡΩΠΗ -ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ Μ.ΑΝΑΤΟΛΗ.

Leave a Reply

  • (not be published)