ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ
 
ΟΠΩΣ ΣΑΣ ΤΑ ΕΙΧΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙ ΠΡΟ ΗΜΕΡΩΝ.
ΣΤΗΝ ΚΩΝ/ΠΟΛΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΧΘΕΣ ΒΡΑΔΥ Ο ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΑΝΤΙΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΜΑΚΜΑΣΤΕΡ, ΟΠΟΥ ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΙΜΠΡΑΧΙΜ ΚΑΛΙΝ.(ΑΥΤΑ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΤΑ ΠΟΛΥΑΝΑΦΕΡΟΥΝ..)
ΟΠΩΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΘΗΚΑ ΑΠΟ ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΣΥΜΒΟΥΛΟΟ ΤΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥ ΟΙ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΚΡΑΤΗΣΑΝ 3 ΩΡΕΣ,ΕΝΩ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΑΜΕΣΩΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΦΘΑΝΕΙ ΣΤΝ ΑΓΚΥΡΑ ΓΙΑ ΕΠΑΦΕΣ ΜΕ ΕΡΝΤΟΓΑΝ-ΓΙΛΝΤΙΡΙΜ ΚΑΙ ΤΣΑΒΟΥΣΟΓΛΟΥ Ο ΥΠΕΞ ΤΩΝ ΗΠΑ ΡΕΞ ΤΙΛΕΡΣΟΝ. Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΠΡΟ ΔΥΟΩΡΩΝ ΕΦΘΑΣΕ ΣΤΟ ΚΑΙΡΟ ΠΡΩΤΟ ΣΤΑΘΜΟ ΤΗΣ 6ΗΜΕΡΗΣ ΠΕΡΙΟΔΕΙΑΣ ΤΟΥ ΣΕ ΑΙΓΥΠΤΟ-ΤΟΥΡΚΙΑ-ΚΟΥΒΕΙΤ-ΛΙΒΑΝΟ ΚΑΙ ΙΟΡΔΑΝΙΑ.ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΠΟΥ ΔΙΑΜΕΝΕΙ Ο ΕΚ ΤΩΝ ΚΟΡΥΦΑΙΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΣΤΡΑΤΗΓΩΝ,ΕΙΧΕ ΣΥΝΟΜΙΛΙΕΣ ΜΕ 3 ΣΤΡΑΤΗΓΟΥΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΠΟΥ ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΜΕΘΟΡΙΑΚΗ ΖΩΝΗ ΤΟΥΡΚΙΑΣ- ΒΟΡΕΙΑΣ ΣΥΡΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙΟΠΟΙΙ ΤΟΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟ ΑΦΡΙΝ ..Ο ΜΑΚΜΑΣΤΕΡ ΗΤΑΝ ΣΕ ΣΥΝΕΧΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΗΓΟ ΓΙΟΖΕΦ ΒΟΤΕΛ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΩΝ ΣΥΜΜΑΧΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΣΤΗΝ Μ.ΑΝΑΤΟΛΗ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΩΝ ΤΟΥ ISΙS.
 
ΣΤΟ ΜΕΤΑΞΥ ΦΘΑΝΕΙ ΑΠΟΨΕ ΣΤΗΝ ΡΩΜΗ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΜΥΝΑΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΤΖΙΜ ΜΑΤΙΣ ΓΙΑ ΕΠΑΦΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΙΤΑΛΟΥΣ..ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΘΑ ΜΕΤΑΒΕΙ ΣΤΙΣ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΥΡΓΙΚΗ ΣΥΝΟΔΟ ΤΟΥ ΝΑΤΟ.ΕΚΕΙ ΕΧΕΙ ΚΛΕΙΣΤΕΙ ΑΠ ΕΥΘΕΙΑΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΤΟΥΡΚΟ ΥΠΟΥΡΓΟ ΑΜΥΝΑΣ ΤΣΑΝΙΚΛΙ. ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΒΕΛΓΙΚΗ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ Ο ΜΑΤΙΣ ΘΑ ΜΕΤΑΒΕΙ ΣΤΗΝ ΣΤΟΥΤΓΚΑΡΔΗ ΓΙΑ ΕΠΑΦΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΩΤΑΤΕΣ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΚΑΙ ΑΦΡΙΚΗΣ ΤΩΝ ΗΠΑ. ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΜΟΝΑΧΟ ΟΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΜΙΛΗΤΗΣ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΣΤΗΝ 54Η ΣΥΝΟΔΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑ.

Leave a Reply

  • (not be published)