ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ

1)ΣΤΗΝ ΑΓΚΥΡΑ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 6 ΗΜΕΡΩΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΕ 4 ΑΦΡΙΚΑΝΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ, ΗΤΟΙ ΣΕ ΑΛΓΕΡΙΑ,ΣΕΝΕΓΑΛΗ,ΜΑΥΡΙΤΑΝΙΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙ.ΑΠΟ ΤΟ ΝΤΑΚΑΡ ΤΗΣ ΣΕΝΕΓΑΛΗΣ ΚΑΙ ΤΗ ΝΟΥΑΚΟΤ ΤΗΣ ΜΑΥΡΙΤΑΝΙΑΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΟΥΣΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΘΟΡΙΑΚΟ ΣΥΜΒΑΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΑΦΡΙΝ.ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΙΛΝΤΡΙΜ,ΤΣΑΝΙΚΛΙ ,ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΤΩΝ ΧΕΡΣΑΙΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΣΤΡΑΤΗΓΟ ΓΙΑΣΑΡ ΓΚΙΟΥΡΕΛ , ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΣΤΡΑΤΟΧΩΡΟΦΥΛΑΚΗΣ (ΥΠΟ ΤΗΝ ΣΥΝΟΔΕΙΑ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΥΟΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΡΤΙΩΤΙΚΟΙ) ΣΤΡΑΤΗΓΟ ΑΡΙΦ ΤΣΕΤΙΝ ΕΝΩ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΣΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΗΤΑΝ Ο ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΜΥΣΤΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΧΑΚΑΝ ΦΙΝΤΑΝ.

2)ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΑΠΟ ΠΛΕΥΡΑΣ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΤΣΑΒΟΥΣΟΓΛΟΥ-ΤΣΑΝΙΚΛΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΥΠΑΡΞΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΕΠΙΣΗΜΗ ΘΕΣΗ.ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΙ ΚΑΙ ΥΨΗΛΟΒΑΘΜΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΟΥΝ ΟΤΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΚΛΙΜΑΞΩΘΕΙ Η ΕΝΤΑΣΗ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ, ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΚΕΝΤΡΩΘΟΥΝ ΣΤΟ ΑΦΡΙΝ ,ΟΠΟΥ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ 12ΗΜΕΡΟ ΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΠΑΝΕ ΠΟΛΥ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΗΦΘΕΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΕΔΑΦΟΣ. ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΧΟΥΝΕ ΚΑΤΑΛΗΦΘΕΙ ΤΑ ΧΩΡΙΑ ΡΑΜΑΛΙΓΙΑ-ΑΛΙ ΜΠΑΡΑΝ-ΧΜΕΛΙΚΑ-ΣΑΜΑΝΛΙ-ΧΑΤΖΙ ΧΑΛΙΛ ΚΑ.ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΕΙΣ Ο ΤΟΥΡΚΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΦΕΡΕΤΑΙ ΝΑ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ ΣΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΠΕΡΙΚΥΚΛΩΣΗ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΤΟΥ ΑΦΡΙΝ(ΒΑΣΕΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑΤΟ)

3)ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΑΜΑΚΟ ΤΗΣ ΑΦΡΙΚΑΝΙΚΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΛΙ, Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ -ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΜΟΥ/ΜΗ ΕΠΙΒΒΑΙΩΜΕΝΕΣ/ΚΑΛΕΣΕ ΣΕ ΣΥΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΠΡΕΔΡΙΚΟ ΜΕΓΑΡΟ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟΣΥΜΒΟΥΛΟ ΤΟΥ ΙΜΠΡΑΗΜ ΚΑΛΙΝ, ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥΣ ΧΟΥΛΟΥΣΙ ΑΚΑΡ, ΓΙΑΣΑΡ ΓΚΙΟΥΡΕΛ, ΑΡΙΦ ΤΣΕΤΙΝ, ΜΟΥΣΑ ΑΒΣΕΒΕΡ , ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΙΛΝΤΙΡΙΜ-ΤΣΑΝΙΚΛΙ , ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΤΗΣ ΜΙΤ ΧΑΚΑΝ ΦΙΝΤΑΝ. ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΟ. ΤΟ ΣΥΜΒΑΝ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΦΡΙΝ.ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΖΗΤΗΣΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΗΣ 54ΗΣ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΗΣ ΤΑΞΙΑΡΧΙΑΣ ΠΕΖΙΚΟΥ ΠΟΥ ΕΔΡΕΥΕΙ ΣΤΗΝ ΑΔΡΙΑΝΟΥΠΟΛΗ.ΠΕΡΑΝ ΤΩΝ ΑΝΩΤΕΡΩ ΣΤΙΣ ΣΥΣΚΕΨΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΤΕ Ο ΕΙΔΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟΥ ΛΕΓΟΜΕΝΟΥ ‘ΜΥΣΤΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ” ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ , Ο ΤΑΞΙΑΡΧΟΣ ΕΑ ΚΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΑΡΝΗΤΙΚΟΣ ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ , Ο ΑΝΤΝΑΝ ΤΑΝΡΙΒΕΡΝΤΙ.(ΤΗΣ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΗ ΣΚΛΗΡΗΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΡΑΜΜΗΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΝ )
ΠΑΝΤΩΣ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΘΑ ΠΡΕΙ ΤΗΝ ΤΛΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑΤΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΤΟΥ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΟΣ ΕΛΓΧΕΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΘΕΣΕΙ ΕΚΤΟΣ ΣΕ ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΟ ΒΑΘΜΟ ΤΟΥΣ ΓΚΙΟΥΛΕΝΙΣΤΕΣ.

4)ΟΠΩΣ ΜΟΥ ΕΛΕΓΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ ΟΙ ΦΥΛΑΚΕΣ ΤΗΣ ΑΔΡΙΑΝΟΥΠΟΛΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΙΟ ΣΚΛΗΡΕΣ. ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ F. ΕΚΕΙ ΕΧΟΥΝΕ ΦΥΛΑΚΙΣΤΕΙ ΟΙ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟΥ ΚΟΥΡΔΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ HDP ΝΤΕΜΙΡΤΑΣ ΚΑΙ ΑΜΠΝΤΟΥΛΑΧ ΖΕΙΝΤΑΝ.ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΑΔΡΙΑΝΟΥΠΟΛΗ , ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΗΣ ΕΚΕΙ ΕΔΡΕΥΟΥΣΑΣ ΤΑΞΙΑΡΧΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΑΠΟΛΥΤΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ,
ΟΙ ΔΥΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΗΣ ΣΤΡΑΤΟΧΩΡΟΦΥΛΑΚΗΣ.
ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ 3 ΗΜΕΡΕΣ ΤΟ ΒΑΣΙΚΟ ΤΩΝ ΣΥΖΗΤΗΣΕΩΝ ΣΤΟ ΝΑΤΟΙΚΟ ΣΤΡΑΤΗΓΕΙΟ /ΤΡΙΤΟ ΣΩΜΑ ΣΤΡΑΤΟΥ ΣΤΗΝ ΚΩΝ/ΠΟΛΗ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΗΓΕΙΟ ΧΕΡΣΑΙΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΣΤΗΝ ΣΜΥΡΝΗ.

5)Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΑΡΓΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΑΦΡΙΝ ΜΕ ΤΟΝ “ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΤΟΥ” ΣΤΡΑΤΗΓΟ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΗΣ ΣΤΡΑΤΙΑΣ ΠΟΥ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΕΙΧΕΙΡΟΥΝ ΣΤΟ ΑΦΡΙΝ ΙΣΜΑΗΛ ΜΕΤΙΝ ΤΕΜΕΛ.(ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΜΕΝΟ)

Leave a Reply

  • (not be published)