ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ

1).ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΝΕΑ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΩΣ ΚΑΙ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΜΕΝΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΔΥΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΜΗΡΟΙ ΣΤΗΝ ΑΔΡΙΑΝΟΥΠΟΛΗ, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΚΑΧΥΠΟΠΤΟΙ.ΤΑ ΜΜΕ ΛΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΕΛΛΕΙΨΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ , ΣΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΜΕ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥΣ ΑΣΧΕΤΟΥΣ ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΥΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ ΠΡΟΒΑΙΝΟΥΝ ΣΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΑ ΛΑΘΗ , ΚΑΙ ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ. ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΥΝΕΙΣΦΕΡΟΥΝ (ΠΛΗΝ ΕΛΑΧΙΣΤΩΝ) ΣΤΗΝ ΕΜΠΕΡΙΣΤΑΤΩΜΕΝΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ. ΤΗΣ ΚΟΙΝΗΣ ΓΝΩΜΗΣ.ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ “ΕΙΚΟΝΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ”, ΕΝΩ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ‘ΠΕΦΤΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ ΟΡΙΣΜΕΝΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΖΟΝΤΩΝ”. ΩΣ Κ ΤΟΥΤΟΥ ΣΥΝΔΡΑΜΟΥΝ ΑΘΕΛΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΠΕΡΙΕΡΓΩΝ ΤΑΣΕΩΝ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΥΡΑ , Η ΟΠΟΙΑ ΔΙΕΞΑΓΕΙ “ΠΑΡΑΤΕΤΑΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΥΠΟΥΛΕΣ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ‘ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.

2)ΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΙΔΕΑ ΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΡΑΤΟΧΩΡΟΦΥΛΑΚΗ ΧΕΙΡΙΖΕΤΑΙ ΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΥΣ 2 ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ ΜΑΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΥΠΟΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΤΗΣ ΣΤΡΑΤΟΧΩΡΟΦΥΛΑΚΗΣ ,ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΟΡΙΣΕ ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ 48ΩΡΟ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ ΣΤΡΑΤΟΧΩΡΟΦΥΛΑΚΗΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ , ΩΣ ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΔΥΟ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ Ο ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΠΑΛΛΗΚΑΡΟ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ , ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΥ ΣΟΥΛΕΙΜΑΝ ΣΟΙΛΟΥ.ΔΕΝ ΔΙΑΘΕΤΟΥΜΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΛΥ ΣΤΕΝΟ ΚΥΚΛΟ ,ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΛΑΒΕΙ Ο ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΤΣΕΤΙΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΙΜΠΡΑΗΜ ΚΑΛΙΝ.(ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟ.ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΔΕΝ ΕΧΩ]

3)ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ -ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΚΥΚΛΩΝ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΑ…ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΣΤΕ ΔΙΑΦΟΡΑ.ΕΧΟΥΝΕ ΕΝΑ ΠΛΗΡΕΣ ΣΧΕΔΙΟ 10 ΣΗΜΕΙΩΝ ΓΙΑ ΚΥΠΡΟ-ΕΛΛΑΔΑ-ΒΟΡΕΙΑ ΣΥΡΙΑ-ΙΡΑΚ.ΠΟΥ ΘΑ ΞΕΤΥΛΙΧΘΕΙ ΚΑΝOΝΙΚΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΡΟΣΕΧΕΣ ΤΡΙΜΗΝΟ.

Leave a Reply

  • (not be published)