ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΜΠΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΣ ΠΟΥ ΔΕΧΘΗΚΕ ΕΠΙΘΕΣΗ ΜΕ ΤΑ ΧΗΜΙΚΑ !!! – ΤΙ ΚΡΥΒΕΙ ΑΥΤΗ Η ΕΝΕΡΓΕΙΑ (ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ)

Posted on April 20, 2018, 9:55 am
FavoriteLoadingAdd to favorites 7 secs

Τελικά απ΄ότι φαίνεται ενώ κατηγορούνται οι Συριακές Ένοπλες Δυνάμεις για επίθεση με χημικά στην Douma της  Συρίας, από χθες έχουν αναπτυχθεί σε αυτή ρωσικές στρατιωτικές δυνάμεις, που όπως ισχυρίζονται οι ίδιοι οι Ρώσοι, είναι απαραίτητο για την ασφάλεια της.

Αυτή αποτελεί μια ενέργεια που φυσικά βάζει σε σκέψεις για τον λόγο που έγινε και κατά πόσο αυτό θα διευκολύνει τους ειδικούς, αλλά και τον βαθμό αξιοπιστίας που θα έχουν τα οποιαδήποτε αποτελέσματα έρευνας για την χημική επίθεση στην  Douma, όταν τα στοιχεία θα μπορούν να επηρεαστούν ανάλογα με τις ρωσικές προθέσεις, που φυσικά δεν είναι άλλες από την απόδειξη ότι δεν χρησιμοποιήθηκε κάτι χημικό στην περιοχή.

Βέβαια υπήρξαν και τα αντίποινα με τους βομβαρδισμούς των ΗΠΑ και των συμμάχων τους, που οι Ρώσοι ισχυρίζονται ότι είναι βέβαιο ότι θα δυσκολέψουν την έρευνα στοιχείων μιας χημικής επίθεσης, και έτσι δεν θα μπορεί να αποδειχθεί ότι υπήρξε προβοκάτσια.

Το που βρίσκεται η πραγματικότητα φυσικά κανένας δεν μπορεί, ούτε πλέον θα μπορέσει με βεβαιότητα να αποδείξει. Όμως αυτό που προκαλεί εντύπωση και προβληματισμό είναι η άμεση ανάπτυξη στην Douma, των ρωσικών δυνάμεων, αλλά και όλη η προπαγάνδα που στήθηκε γύρω από αυτή την ενέργεια με εικόνα και βίντεο, σαν να θέλουν να δείξουν στις ΗΠΑ ότι αυτοί θα είναι οι κυρίαρχοι στην περιοχή.

Χρήστος Καλογερόπουλος – Βαλκάνιος

Στρατηγικός Αναλυτής

Εξειδικευμένος σε Θέματα Διεθνούς Ασφάλειας

στη ΝΑ Μεσόγειο

Leave a Reply

  • (not be published)