ΤΙ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ….

Posted on June 02, 2018, 5:01 pm
FavoriteLoadingAdd to favorites 17 secs
 
ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ
 
1)Ο ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ ΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΙΑΣ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ. ΔΗΛΑΔΗ Ο ΙΒΑΝΩΦ. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΜΠΛΟΚΑΡΕΙ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΣΥΜΦΩΝΙΑ. ΑΛΛΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ….ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΛΒΑΝΟΦΩΝΩΝ , ΣΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ.ΔΕΧΕΤΑΙ ΣΥΧΝΑ ΣΕ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΝΩΣΤΑ ΑΤΟΜΑ ΟΠΩΣ ΑΡΣΕΦΣΚΙ, ΧΑΤΖΙΝΣΚΙ Ο ΣΤΕΦΑΝ ΤΟΝΤΟΡΟΦΣΚΙ, ΚΑΙ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΟΥ ΣΚΟΠΙΑΝΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΑΝΤΙΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΜΕΘΟΔΙΟΣ ΒΕΛΙΚΟΦΣΚΙ…..ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΜΟΥ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ‘ΒΑΘΥ ΛΑΡΥΓΓΙ’…ΜΕ ΕΧΟΥΝΕ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙ ΓΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ…ΑΣΕ ΠΟΥ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΤΙΣ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΣΤΟΝ ΖΑΕΦ ΓΙΑ ΕΠΑΝΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ….
 
2)Ο ΒΟΥΛΓΑΡΙΚΟΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΧΕΙ ΕΚΝΕΥΡΙΣΤΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΖΑΑΕΦ ΚΑΙ ΝΤΙΜΙΤΡΩΦ. ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΤΑ ΟΣΑ ΕΙΠΑΝ ΠΕΡΙ ΚΑΤΟΧΥΡΩΜΕΝΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΚΑΙ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑΣ “ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗΣ”.ΚΑΠΟΙΟΙ ΒΟΥΛΓΡΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΡΟΧΘΕΣ ΒΡΑΔΥ ΣΕ ΔΥΟ ΚΑΝΑΛΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΤΟΥΣ ΕΙΠΑΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΘΥΜΙΣΑΝ ΣΤΟΝ ΖΑΕΦ , ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΣΟΦΙΑΣ-ΣΚΟΠΙΩΝ ΤΗΣ 31-7-2017. Η ΣΟΦΙΑ ΔΕΝ ΔΕΧΕΤΑΙ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥ “ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ” ΓΛΩΣΣΙΚΟΥ ΙΔΙΩΜΑΤΟΣ. ΘΕΩΡΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΩΣ ΒΟΥΛΓΑΡΙΚΑ
 
3) ΓΙΑ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΖΑΕΦ-ΝΤΙΜΙΤΡΩΦ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΨΕΥΤΟΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΤΗΣ ΔΙΑΣΠΟΡΑΣ. ΔΙΑΦΟΡΟΙ ΥΠΕΡΜΑΧΟΙ ΤΟΥ “ΜΑΚΕΔΟΝΙΣΜΟΥ’ ΣΕ ΜΕΣΟΔΥΤΙΚΕΣ-ΑΝΑΤΟΛΙΚΕΣ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ ΤΩΝ ΗΠΑ, ΣΕ ΔΥΤΙΚΗ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ ΚΛΠ, ΕΧΟΥΝΕ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΑΠΟΨΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΙΓΜΟΥΣ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΑΝΩΝ ΗΓΕΤΩΝ ΣΤΙΣ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΕΙΣ.. Η ΚΟΙΝΗ ΓΝΩΜΗ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ ΕΠΗΡΕΑΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΩΣ ΚΑΙ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΕΣ ΕΔΡΕΣ….
 
4)ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΝΤΙΡΡΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΛΙ ΑΧΜΕΤΙ, ΤΩΝ ΜΙΚΡΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΑΛΒΑΝΩΝ ΟΠΩΣ ΤΟ ALL ALBANIAN, TO BESA , ΠΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΟΥΝ, ΑΣ ΜΗΝ ΛΗΣΜΟΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΠΡΟΣ ΤΙΡΑΝΑ ΚΑΙ ΠΡΙΣΤΙΝΑ , ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΠΡΟΣ ΠΡΙΖΡΕΝ ΚΑΙ ΑΛΒΑΝΙΚΟ ΑΛΥΤΡΩΤΙΣΜΟ. ΤΟ ΟΤΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΣΚΟΠΙΑΝΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΤΖΑΦΕΡΙ, ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΙΡΟ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙ ΠΟΛΛΑΠΛΕΣ ΔΥΣΧΕΡΕΙΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΙΒΑΝΩΦ ΑΣ ΛΗΦΘΕΙ ΥΠΟΨΗ……ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΕΣ….ΓΙΑ ΑΛΛΕΣ ‘ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ’….ΣΗΜΕΙΩΝΩ ΚΑΙ ΕΠΙΜΕΡΟΥΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΟΓΕΝΟΥΣ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΠΟΥ ΟΙ ΔΥΟ ΠΛΕΥΡΕΣ ΙΣΧΥΡΙΖΟΝΤΑΙ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝΕ ΦΘΑΣΕΙ…
 
5)ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΠΛΕΥΡΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΧΕΤΙΚΗ ΑΝΗΣΥΧΙΑ ΓΙΑ “ΚΑΠΟΙΟ ΣΧΕΔΙΟ Β’…ΠΕΡΑΝ ΤΩΝ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΩΝ….ΕΝΩ ΚΑΙ ΟΙ ΣΕΡΒΟΙ ΕΧΟΥΝΕ ΕΚΦΡΑΣΕΙ-ΑΣΧΕΤΑ ΑΝ ΕΔΩ ΔΕΝ ΤΑ ΛΕΝΕ-ΚΑΠΟΙΕΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ….ΕΙΔΙΚΑ Ο ΠΑΤΡΙΑΡΧΗΣ ΣΕΡΒΙΑΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΤΗΣ ΝΙΣ ΣΤΗ ΝΟΤΙΑ ΣΕΡΒΙΑ.
 
6) Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΣΧΙΣΜΑΤΙΚΗΣ ΑΠΟ ΤΟ 1967 ΘΕΣΗ ΤΗΣ “ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗΣ” ΟΡΘΟΔΟΞΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ , ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ , ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΤΑ ΠΛΑΣΑΡΕ ΕΔΩ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ…ΤΣΙΠΡΑ .Ο ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΒΕΛΙΑΝΟΦΣΚΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΙΔΙΟΜΗΚΟΣ ΚΥΜΑΤΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΙΒΑΝΩΦ. ΑΣΦΑΛΩΣ ΕΧΕΙ ΒΕΛΤΙΩΣΕΙ ΤΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΒΟΥΛΓΑΡΟ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ ΝΕΟΦΥΤΟ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΣΧΙΣΜΑΤΙΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΕΣ. Η ΣΧΙΣΜΑΤΙΚΗ ΕΧΕΙ ΙΣΧΥΡΟΤΑΤΕΣ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΕΙΣ ΣΕ ΗΠΑ-ΚΡΟΑΤΙΑ-ΣΛΟΒΕΝΙΑ-ΚΑΝΑΔΑ-ΑΥΣΤΡΙΑ-ΓΑΛΛΙΑ-ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ -ΣΟΥΗΔΙΑ , ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 1200 ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.ΑΠΟΣΧΙΣΤΙΚΗ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ ΠΗΓΗ ΜΟΥ ΕΛΕΓΕ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΟΤΙ ΠΕΡΑΝ ΤΟΥ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΥ, ΕΧΟΥΝΕ ΑΚΟΥΣΤΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΑΙΡΕΤΙΚΕΣ ΦΩΝΕΣ , ΟΠΩΣ ΤΩΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΩΝ ΤΕΤΟΒΟΥ-ΓΚΟΣΤΙΒΑΡ, ΝΤΕΜΠΡ-ΚΙΤΣΕΒΟΥ-ΚΟΥΜΑΝΟΒΟ-ΠΡΕΣΠΩΝ-ΠΕΛΑΓΩΝΙΑΣ, ΤΟΥ ΕΠΙΣΚΟΠΟΥ ΙΛΑΡΙΩΝΑ ΤΗΣ ΠΡΕΓΚΑΛΟΥΙΤΣΑ, ΤΟΥ ΑΓΑΘΑΓΓΕΛΟΥ ΤΗΣ ΕΠΙΣΚΟΠΗΣ ΠΟΒΑΡΝΤΕΡΙ ΚΛΠ(ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΓΙΑ ΛΛΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΝΑ ΕΠΕΚΤΑΘΩ). ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΑΠΟΣΧΙΣΤΙΚΗΣ ΕΙΠΕ “Ο ΖΑΕΦ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΣΤΕΙΛΕ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΟΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ….ΑΛΛΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΘΝΙΚΟ-ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΟ…’. ΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ‘ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝΤΑΙ ΝΕΕΣ ΑΝΑΚΑΤΑΤΑΞΕΙΣ ΣΤΑ ΓΕΩΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΑ…”. ΕΜΠΛΟΚΗ ΕΧΕΙ ΤΟ ΠΑΤΡΙΑΕΧΙΟ ΤΗΣ ΜΟΣΧΑΣ, Η ΣΕΡΒΙΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ, ΕΝΩ ΡΩΣΟΙ ΔΙΠΛΩΜΑΤΕΣ ΕΠΙΣΚΕΦΘΗΚΑΝ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΤΟΥΣ 3 ΑΠΟ ΤΟΥΣ 8 ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΑΠΟΣΧΙΣΤΙΚΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΡΝΗΤΙΚΟΤΑΤΟΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΖΑΕΦ.(ΠΧ Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΙΩΣΗΦ….
 
7)ΕΙΔΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΜΟΥ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ ΦΕΡΟΥΝ ΤΗΝ ΛΕΓΟΜΕΝΗ ‘ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ’ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΤΕΧΝΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΗΝΩΝ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΠΟΣΤΕΙΛΕΙ ΣΤΟΝ ΖΑΕΦ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΤΙΣ ΑΝΤΙΡΡΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑΤΟΛΟΓΙΚΟ. ΟΙ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΑΚΙ ΦΙΤΙ ΚΑΙ ΛΟΥΑΝ ΣΤΑΡΟΒΑ( Ο ΠΡΩΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΚΟΠΙΑΝΟΥΣ ΚΡΟΥΣΕΒΟ ΚΑΙ Ο ΕΤΕΡΟΣ ΠΟ ΤΟ ΠΟΓΡΑΔΕΤΣ ΤΗΣ ΑΛΒΑΝΙΑΣ ) ΕΧΟΥΝΕ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ ΩΣ ΣΚΕΠΤΙΚΙΣΤΕΣ….ΚΑΙ ΕΙΧΑΝ ΔΥΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΔΙΜΗΝΟ ΜΕ ΤΟΝ ΙΒΑΝΩΦ. Ο ΠΡΩΤΟΣ(ΦΙΤΙ) ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΒΛΑΧΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ…(ΟΠΩΣ ΜΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΑΝ/ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ).
 
8)ΟΙ ΔΥΟ ΠΛΕΥΡΕΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΙΣΧΥΡΙΖΟΝΤΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΣΕ ΣΥΜΦΩΝΙΑ. ΠΙΘΑΝΟ. ΟΜΩΣ Ο ΔΙΑΟΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΙΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ. ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΘΑ ΥΛΟΠΟΙΗΘΟΥΝ. ΧΡΟΝΟ ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΣΚΟΠΙΑ….ΕΝΩ ΚΑΠΟΙΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΟ ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΘΑ ΣΤΡΕΨΕΙ ΑΛΛΟΥ ΤΑ ΜΑΤΙΑ…ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ…ΑΛΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΕΡΓΑ…
 

Leave a Reply

  • (not be published)