ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ

1)ΤΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΠΛΟΙΑ “ΠΟΡΘΗΤΗΣ’ ΚΑΙ ΜΠΑΡΜΠΑΡΟΣ” ΠΑΡΑΒΙΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΟΡΙΑΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΕΧΕΙ Η ΚΥΠΡΟΣ. ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΗΡΘΕ ΤΟ ΠΛΩΤΟ ΓΕΩΤΡΥΠΑΝΟ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΑΟΖ/ΥΦΑΛΟΚΡΗΠΙΔΑ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ-ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΝ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΠΟΝΤΙΟΠΙΛΑΤΙΚΗ ΤΑΚΤΙΚΗ-ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΚΤΑΚΤΗ ΣΥΓΚΛΙΣΗ ΤΟΥ ΣΑ/ΟΗΕ ,ΚΑΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΛΟΜΠΥ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ-ΜΕΛΩΝ.ΚΑΙ ΝΑ ΑΞΙΟΛΟΓΟΥΣΑΜΕ ΤΙΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΤΩΝ 15 ΚΡΑΤΩΝ-ΜΕΛΩΝ.. ΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΑΜΕ ΔΕΙΧΝΕΙ ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΣΤΟ ΝΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΑ  ΠΡΑΓΜΑΤΑ. Η ΚΥΠΡΟΣ ΣΤΥΓΚΕΝΤΡΩΝΕΙ ΩΡΑΙΕΣ ΚΑΙ ΕΥΠΕΠΤΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ , ΑΛΛΑ ΑΝΟΥΣΙΕΣ. ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΠΑΝΤΟΤΕ ΤΗΝ ΘΟΥΚΥΔΙΔΕΙΟ ΦΡΑΣΗ ΣΤΟΝ ΔΙΑΛΟΓΟ ΑΘΗΝΑΙΩΝ ΚΑΙ ΜΗΛΙΩΝ…(ΑΥΤΗ ΜΟΝΙΜΑ ΣΤΗΝ ΣΚΕΨΗ ΜΑΣ).Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΠΑΝΤΟΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΗΣ ΣΕ ΚΥΠΡΟ-ΒΟΡΕΙΟ ΙΡΑΚ ΚΑΙ ΒΟΡΕΙΑ ΣΥΡΙΑ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΝΕΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΕΤΕΛΕΣΜΕΝΑ. ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΚΔΙΩΞΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΡΗ ΠΟΥ ΚΑΤΕΧΕΙ….ΔΥΣΤΥΧΩΣ Η ΚΥΠΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΡΜΑΙΟ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΙΚΩΝ ΟΡΕΞΕΩΝ…ΔΥΣΤΥΧΩΣ.ΑΠΟ ΤΟ 1937-1938 ΠΟΥ ΠΡΝΟΜ ΚΑΤΕΛΑΒΑΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΑΡΤΗΣΑΝ ΤΗΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΤΑ , ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΒΑΛΕ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ..ΜΑΚΑΡΙΟΙ ΟΙΚΑΤΕΧΟΝΤΕΣ.

2)ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ. ΣΤΗΝ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΤΟΥ 60 ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΑΠΟΦΑΣΗ  ΤΟΥ ΑΠΡΙΛΙΑΝΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΚΑΤΟΠΙΝ ΑΙΤΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΥ ΜΑΚΑΡΙΟΥ  ΝΑ ΑΠΟΣΥΡΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΕΡΑΡΧΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΝΗΣΙ(ΟΙ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΤΟΥ ΑΕΙΜΝΗΣΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ ΦΘΑΝΟΥΝ) ΤΟ 1998 ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΕΚΔΙΗΓΗΤΟ ΚΑΙ ΦΥΓΟΜΑΧΟ  ΣΗΜΙΤΗ ΝΑ ΥΠΕΡΠΙΕΖΕΙ ΤΟΝ ΚΛΗΡΙΔΗ ΝΑ ΜΗΝ ΔΕΧΘΕΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΤΟΥΣ ΡΩΣΙΚΟΥΣ ΠΥΡΑΥΛΟΥΣ. ΑΝ ΒΓΟΥΝΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΙΑΛΟΓΟΙ ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ-ΠΕΡΑΝ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟ ΗΜΕΡΩΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΑ-ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΟ ΟΤΙ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΑΝΟΙΓΟΥΜΕ ΚΕΡΚΟΠΟΡΤΕΣ.ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ. ΓΝΩΡΙΖΩ ΟΤΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΔΕΝ ΑΡΕΣΟΥΝ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ . ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΕ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ….

3)ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΠΟΥ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΑΠΟ ΤΟ 1948 ΕΧΕΙ ΕΝΕΡΓΗΣΕΙ ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΑ,ΟΤΑΝ ΑΝΑΚΑΛΥΦΘΗΚΑΝ ΤΑ ΥΠΟΘΑΛΑΣΣΙΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΣΤΡΩΜΑΤΑ ΛΕΒΙΑΘΑΝ-ΤΑΜΑΡ ΚΛΠ, ΑΜΕΣΩΣ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕ  ΣΤΗΝ ΕΜΠΕΔΩΣΗ ΤΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ “ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ/ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΩΝ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΚΛΠ”. Η ΚΥΠΡΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΠΟΥ Η NOBLE ENERGY  ΕΠΙΚΕΝΤΡΩΘΗΚΕ ΣΤΟ”ΑΦΡΟΔΙΤΗ”/ΟΙΚΟΠΕΔΟ 12 , ΠΡΟ ΧΡΟΝΩΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΜΕ ΤΟ ΕΥΡΥΤΕΡΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ. ΟΙ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΙ ΔΑΠΑΝΗΣΑΝ ΑΜΕΣΩΣ 710 ΕΚΑΤ ΔΟΛ .ΤΩΝ ΦΡΟΝΙΜΩΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΡΙΝ ΠΕΙΝΑΣΟΥΝ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΝ…ΣΟΦΗ ΠΑΡΟΙΜΙΑ.

4)ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΗΣΑΝ ΠΑΝΤΟΤΕ “ΑΛΛΕΡΓΙΚΟΙ ‘ΜΕ ΤΗΝ ΑΜΥΝΤΙΚΗ ΥΠΟΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΝΗΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥΣ. ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΤΟ ΕΚΤΡΩΜΑΤΙΚΟ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΑΚΕΛ΄.ΑΠΟΓΥΜΝΩΝΟΥΝ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΤΟ ΝΗΣΙ.ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΚΛΙΠΑΡΟΥΝ ΞΕΝΟΥΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΟΥΝ.ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΠΟΛΕΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ..ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΑΙ ΝΕΑ “ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΠΟΙΚΙΚΡΑΤΙΑ”, ΣΕ  ΜΑ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙ 45 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΤΟΧΗ, ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΔΥΟ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΩΝ ΒΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ…Η ΚΥΠΡΟΣ ΕΧΕΙ ΥΠΟΣΤΕΙ ΜΕ ΤΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΠΛΩΤΟ  ΓΕΩΤΡΥΠΑΝΟ ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΟ ΠΛΗΓΜΑ. ΚΑΙ ΒΑΥΚΑΛΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΑΝΕΞΟΔΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΛΟΓΑ ΨΗΦΙΣΜΑΤΑ.ΤΟ ΜΕΙΖΟΝ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ  ΟΙ ΠΡΑΞΕΙΣ. ΟΧΙ ΤΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΙΚΑ ΦΛΗΝΑΦΗΜΑΤΑ.

5)ΚΥΡΩΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΥΙΟΘΕΤΗΘΟΥΝ.ΠΟΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ-ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΕΕ ΕΧΟΥΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΑΓΟΡΑ.ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΑΠΟ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΧΩΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΧΩΡΙΣ ΑΝΤΙΚΡΥΣΜΑ. ΣΤΟ ΝΑΤΟ ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΟΥΝΤΑΙ ΚΥΡΩΣΕΙΣ ΣΕ ΣΥΜΜΑΧΟΥΣ.ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΟΥΝ ΤΙ ΛΕΝΕ ΜΕΡΙΚΟΙ…ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΟΥΝΤΑΙ ΣΕ ΕΧΘΡΟΥΣ Ή ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ ΤΟΥ ΝΑΤΟ, ΠΧ ΣΕ ΙΡΑΝ-ΡΩΣΙΑ-ΒΟΡΕΙΑ ΚΟΡΕΑ-ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ ΚΑ.ΕΠΙΣΗΣ Η ΕΕ ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΘΑΝΟ ΝΑ ΕΠΙΤΥΧΕΙ ΣΥΓΚΛΙΣΗ ΣΕ ΚΥΡΩΣΕΙΣ…

6)Ο ΣΕΡ ΛΑΝ ΝΤΑΝΚΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΥΧΑΙΟ ΠΡΟΣΩΠΟ. ΟΙ ΚΥΠΡΙΟΙ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΕΥΟΝΤΩΣ ΕΜΕΙΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΣΤΑΝ ΣΤΟΠΟΙΟ ΕΝΟΣ ΓΝΩΣΤΟΥ ΒΡΕΤΑΝΟΥ ΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΔΙΠΛΕΣ ΚΑΙ ΤΡΙΠΛΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΚΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΕΙΣ….ΟΤΑΝ ΔΙΑΒΑΣΑ ΤΙ ΕΙΠΕ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΩΝ, ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΑΛΛΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΚΑΙ ΣΟΒΑΡΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΑΠΟ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ. ΛΥΠΑΜΑΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΓΙΑ  ΤΙ ΠΡΟΣΩΠΟ ΜΙΛΑΜΕ.ΕΧΩ 102 ΣΕΛΙΔΕΣ  ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΟΥ ΤΩΝ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ ΤΟΥ.ΕΧΩ ΜΠΡΟΣΤΑ 11 ΣΕΛΙΔΕΣ ΤΟΥ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟΥ ΤΟΥ. ΕΠΙΣΗΣ ΓΙΑΤΙ ΗΣΑΝ ΣΑΣΤΙΣΜΕΝΟΙ ΟΙ ΚΥΠΡΙΟΙ. Ο ΣΕΡ ΑΛΑΝ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΜΟΝ ΠΕΛΕΡΑΝ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΡΑΝ ΜΟΝΤΑΝΑ ΣΤΙΣ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΠΡΙΑΚΟ.ΗΤΑΝ ΜΟΝΙΜΑ ΣΕ ΠΑΡΕΕΣ ΜΕ ΤΟΥΡΚΟΥΣ. ΗΤΑΝ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ(ΚΡΑΝ ΜΝΤΑΝΑ) ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ 30 ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΑΠΟ 4 ΒΡΕΤΑΝΙΚΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ. ΕΧΩ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΛΙΣΤΑ.ΕΝΩ ΔΥΟ ΒΡΕΤΑΝΟΙ ΤΑΞΙΑΡΧΟΙ ΜΕ ΠΡΟΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΟΝΗΣΟ ΤΟΝ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΑΝ…

7)Ο ΦΙΛΤΑΤΟΣ ΣΕΡ ΑΛΑΝ ΠΟΥ ΣΕ ΣΥΜΠΟΣΙΟΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟΥ RUSI(ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΑΜΥΝΑΣ/ΚΟΡΥΦΑΙΟ) ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΣΑ ΤΥΠΙΚΑ ΤΟ  2016 , ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΤΟ CHATHAM HOUSE  ΕΧΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΕΙΣ ΜΕ ΑΡΑΒΙΚΑ-ΠΕΤΡΕΛΑΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ. ΕΙΝΑΙ ΑΡΝΗΤΙΚΟΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ. ΠΟΛΥ ΣΤΕΝΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΕΣ ΜΕ ΠΕΤΡΕΛΑΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΣΤΟΝ ΚΟΛΠΟ . ΕΙΔΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΗΑΕ. ΥΠΗΡΞΕ ΠΑΝΤΟΤΕ ΣΥΝΗΓΟΡΟΣ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ.ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ROYAL SHELL. ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ ΑΠΟ ΤΟ 1992-1993 . ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ (ΚΑΛΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΜΑΖΙ ΤΟΥ) ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΠΑΡΑΝΟΜΩΝ ΕΒΡΑΙΚΩΝ ΕΠΟΙΚΙΣΜΩΝ. ΕΙΧΕ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΧΟΥΣΑ ΒΑΣΗ ΣΤΟ ΝΤΟΥΜΠΑΙ FUJAIRAH REFINED LTD. . ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΛΑΜΒΑΝΕ ΥΠΟΛΟΓΙΣΙΜΑ ΧΡΗΜΑΤΙΚΑ ΠΑΚΕΤΑ…

8)ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΠΛΕΥΡΑ ΟΤΑΝ ΤΟ ΜΑΡΤΙΟ ΤΟΥ 2019 Ο ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ ΜΕΤΕΒΗ ΣΤΟΛΟΝΔΙΝΟ, ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΗΤΑΝ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΔΟΥΛΟΠΡΕΠΗΣ.ΟΙ ΒΡΕΤΑΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΜΜΟΝΙΚΟΙ ΜΕ ΤΙΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ. ΤΟΝ ΚΑΛΕΣΑΝ ΤΟΤΕ-ΤΑΧΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ-ΕΝΩ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΤΟΝ ΕΜΦΑΝΙΣΑΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ , ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ Η ΕΠΕΤΕΙΟΣ ΤΟΥ ΑΕΙΜΝΗΣΤΟΥ ΓΡ.ΑΥΞΕΝΤΙΟΥ ,ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΓΝΩΣΤΗ ΚΑΤΑΛΗΞΗ ΣΤΙΣ 3 ΜΑΡΤΙΟΥ 1957 ΣΤΟΝ ΜΑΧΑΙΡΑ.ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΘΕΙ ΟΤΙ Ο ΔΑΙΜΟΝΙΟΣ ΒΡΕΤΑΝΟΣ ΔΙΠΛΩΜΑΤΗΣ ΡΙΤΣΑΡΝΤ ΜΟΥΡ  ΗΤΑΝ ΜΕΤΑΞΥ ΛΟΝΔΙΝΟΥ-ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ…ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΣ ΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ, ΑΛΛΑ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΑΤΑΛΟΓΟ ΤΩΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΩΝ ΤΟΥ (ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΓΙΑ ΑΛΛΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΝΑ ΔΩΣΩ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΠΟΙΟΥΣ ΕΙΔΕ…ΘΟΥ ΚΥΡΙΕ…)/ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΑΒΗΜΑΤΑ ΤΑ ΠΡΟΣ ΤΟ FOREIGN OFFICE  ΑΥΤΑ ΕΤΥΧΑΝ ΑΝΑΙΜΙΚΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΠΟΥ ΜΑΛΛΟΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΑΝ ΤΟΝ ΣΕΡ ΑΛΑΝ . ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ.ΟΤΑΝ ΛΕΜΕ ΝΤΑΝΚΑΝ ΕΝΝΟΟΥΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ.ΔΕΝ ΦΑΝΤΑΖΕΣΤΕ…ΕΙΤΕ ΜΕ BREXIT . ΕΙΤΕ  ΧΩΡΙΣ  BREXIT.ΔΕΝ ΦΑΝΤΑΖΕΣΤΕ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ….ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΕΜΠΛΟΚΗ..(ΣΕ 9 ΣΗΜΕΙΑ-ΦΩΤΙΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ)..ΑΥΤΑ. ΓΙΑΤΙ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΤΑ ΛΕΝΕ ; ΚΑΙ ΤΑΧΑ ΑΙΦΝΙΔΙΑΖΟΝΤΑΙ….ΑΣ ΑΦΗΣΩ ΤΟΥΣ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΠΑΡΑΦΙΛΟΓΟΥΝΤΕΣ  ΚΑΙ ΨΕΥΤΟΓΝΩΣΤΕΣ ΣΕ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΛΕΥΚΩΣΙΑ . ΑΥΤΟΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΔΕΜ , ΕΝΩ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΚΑΤΑΤΟΠΙΑ ΜΙΑΣ ΕΦΙΑΛΤΙΚΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ”.

Leave a Reply

  • (not be published)