ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ

1)ΣΕ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΕΔΑΦΟΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΕ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΗΔΗ ΤΑ ΠΡΩΤΑ  ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΡΩΣΙΚΟΥ ΑΝΤΙΑΕΡΟΠΟΡΙΚΟΥ-ΑΝΤΙΠΥΡΑΥΛΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ S400,  ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΜΟΥ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ ΜΕ ΑΚΡΑ ΜΥΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΗΚΑΝ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΒΟΡΟΣΙΜΠΙΡΣΚ .(ΓΙΑ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΩΝ 3 ΠΗΓΩΝ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΠΙΘΥΜΩ ΕΔΩ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΑΣΩ ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ).ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΑΡΚΕΤΕΣ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ.

2)ΣΤΙΣ 30 ΙΟΥΝΙΟΥ ΕΦΘΑΣΕ ΣΤΗΝ ΑΓΚΥΡΑ  ΕΙΔΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΡΩΣΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΤΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΕΡΑΜΥΝΑΣ ΑΠΟ ΜΟΝΑΔΕΣ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ, ΤΗΝ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΗ ΒΑΣΗ ΓΚΟΡΕΛΟΒΟ/ΓΚΑΤΣΙΝΑ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΠΙΛΕΚΤΕΣ ΣΧΟΛΕΣ ΑΕΡΑΜΥΝΑΣ ΓΙΑΡΟΣΛΑΒ, ΣΤΡΑΤΑΡΧΗΣ ΖΟΥΚΩΦ ΚΑΙ  ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ”ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΕΤΡΟΣ”.ΣΥΝΟΛΙΚΑ 48 ΑΤΟΜΑ.
3)ΕΝ ΜΕΓΑΛΟ ΜΕΡΟΣ ΤΩΝ S400 ΦΟΡΤΩΝΕΤΑΙ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ 72 ΩΡΕΣ ΣΤΙΣ ΒΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΣΥΜΦΕΡΟΠΟΛΗΣ ΣΤΗΝ ΚΡΙΜΑΙΚΗ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΡΟΣΤΩΦ Ο ΝΤΟΝ ΣΕ ΓΙΓΑΝΤΙΑΙΑ ΜΕΤΑΓΩΓΙΚΑ ΑΕΡΟΣΚΑΦΗ. ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΣΗΜΟΠΟΙΗΘΕΙ ΟΙ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ, ΟΙ ΙΔΙΕΣ ΠΗΓΕΣ ΜΟΥ ΑΝΕΦΕΡΑΝ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΔΗΛΩΘΕΙ ΟΙ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΕΣ ΒΑΣΕΙΣ ΑΚΙΝΤΖΙ, ΜΑΛΑΤΕΙΑ, ΙΚΟΝΙΟ ΚΑΙ  ΒΑΣΗ ΣΤΗ ΝΑ ΤΟΥΡΚΙΑ.
4)ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΝ ΗΔΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ 6 ΕΒΔΟΜΑΔΩΝ ΣΕ  ΓΚΑΤΣΙΝΑ ΚΑΙ ΚΑΠΟΥΣΤΙΝ ΓΙΑΡ/ΑΣΤΡΑΧΑΝ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΜΕΤΑΚΙΝΗΘΕΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΑΠΤΥΧΘΟΥΝ ΟΙ ΠΥΡΑΥΛΟΙ.

5)ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΠΗΓΗ ΜΟΥ ΑΝΕΦΕΡΕ ΟΤΙ ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΜΙΑ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΒΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΥΡΑΥΛΩΝ ΣΕ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΕΔΑΦΟΣ.

ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΔΥΟ ΣΥΣΤΟΙΧΕΣ ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΝΑ ΤΟΥΡΚΙΑΣ/ΠΡΟΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΕΣΟΓΕΙΟ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΓΝΩΣΤΗ ΒΑΣΗ  ΑΚΙΝΤΖΙ ΣΤΑ ΠΕΡΙΧΩΡΑ ΤΗΑ ΑΓΚΥΡΑΣ.
6)ΟΙ ΙΔΙΕΣ ΠΗΓΕΣ ΜΟΥ ΑΝΕΦΕΡΑΝ ΟΤΙ Η ΠΡΩΤΗ ΒΑΣΗ ΘΑ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΕΥΡΥΤΑΤΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΝΑ ΤΟΥΡΚΙΑΣ  ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΛΠΟ ΤΗΣ ΑΤΤΑΛΕΙΑΣ,ΜΕΧΡΙ ΓΚΑΖΙΑΝΤΕΜΠ-ΣΑΝΛΙΟΥΡΦΑ ΣΤΑ ΤΟΥΡΚΟ-ΣΥΡΙΑΚΑ ΣΥΝΟΡΑ. ΣΤΟΧΕΥΕΙ ΣΤΟ ΝΑ ΚΑΛΥΨΕΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΕΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ , ΤΟ ΠΥΡΗΝΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ ΤΟΥ ΑΚΟΥΓΙΟΥ, , ΤΗΝ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΗ ΒΑΣΗ ΑΔΑΝΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΕΣ /ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΕΣ  ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΟΥ ΤΣΕΥΧΑΝ/ΚΟΛΠΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΤΑΣ.
7)ΕΚΤΙΜΑΤΑΙ ΟΤΙ Η ΠΡΩΤΗ ΣΥΣΤΟΙΧΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΑ ΕΤΟΙΜΗ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ.

8)ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΙΣΡΑΗΛΙΝΩΝ ΕΜΠΛΟΚΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΘΕΣΕΩΝ ΚΑΤΑ ΣΥΡΙΑΚΩΝ ΣΤΟΧΩΝ, ΙΡΑΝΙΚΩΝ ΒΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΗΣ ΧΕΖΜΠΟΛΑΧ , ΕΧΕΙ ΑΥΞΗΘΕΙ ΣΕ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΒΑΘΜΟ Η ΙΣΡΑΗΛΙΝΗ ΚΑΤΑΣΚΟΠΕΙΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΡΩΣΙΚΑ ΠΥΡΑΥΛΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ . ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΡΑΣΗ ΤΩΝ ΙΣΡΑΗΛΙΝΩΝ,ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ, Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΜΥΣΤΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΜΙΤ , ΧΑΚΑΝ ΦΙΝΤΑΝ,ΠΟΥ ΗΤΑΝ  ΠΑΡΩΝ ΣΕ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΤΑΞΙΔΙΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΣΕ ΙΑΠΩΝΙΑ ΚΑΙ ΚΙΝΑ ΕΝΩ ΕΙΧΕ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΜΕ ΚΙΝΕΖΟΥΣ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ.
9)ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΡΩΣΙΚΩΝ ΠΥΡΑΥΛΩΝ , Η ΙΣΠΑΝΙΑ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΤΩΝ ΠΥΡΑΥΛΩΝ PATRIOT-3  ΣΤΗΝ ΣΥΝΟΡΙΑΚΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΡΙΑ.
10)ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΤΟ ΙΤΑΛΙΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΨΗΦΙΣΕ  ΧΘΕΣ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΣΥΝΕΧΙΣΗΣ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ SAMP-T ΓΑΛΛΟ-ΙΤΑΛΙΚΗΣ  ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΤΕΛΗ ΤΟΥ 2019 ΣΕ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΕΔΑΦΟΣ.

Leave a Reply

  • (not be published)