ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ


1)ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΣΕ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΚΥΠΡΟ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΛΕΙΣΤΑ ΜΜΕ ΟΙ ΔΙΑΦΟΡΟΙ ΣΧΟΛΙΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΙ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ (ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΛΑΔΩΝ)ΔΕΝ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΝ ΛΥΣΕΙΣ Ή ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΕΝΩ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΣΥΣΤΟΛΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ  Ή ΠΑΠΑΓΑΛΙΖΟΥΝ.ΕΔΩ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΕΧΟΥΝ ΛΑΒΕΙ ΧΩΡΑ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΕΡΝΑΝΕ  ΕΙΤΕ ΑΣΧΟΛΙΑΣΤΕΣ  Ή ΥΠΟΒΑΘΜΙΖΟΝΤΑΙ.Ή ΠΙΘΑΝΟΤΕΡΟ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΝ ΕΜΠΕΡΙΣΤΑΤΩΜΕΝΗ-ΔΙΕΥΡΥΜΕΝΗ ΚΑΙ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ.ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΑΡΚΕΤΟΙ ΣΕ ΑΘΗΝΑ-ΘΕΣ/ΚΗ ΚΑΙ ΛΕΥΚΩΣΙΑ ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΣΥΝΔΡΑΜΟΥΝ ΣΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ  ΤΗΣ ΚΟΙΝΗΣ ΓΝΩΜΗΣ ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΣΤΟΧΕΥΟΥΝ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΟΡΙΑΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΟΥΣ.

2)ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΣΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΦΙΞΗΣ/ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΟΥ ΡΩΣΙΚΟΥ ΑΝΤΙΠΥΡΑΥΛΙΚΟΥ/ΑΝΤΙΑΕΡΟΠΟΡΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ S400  ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΙΑΙΑ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΘΕΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΚΥΒΕΡΝΩΝ ΚΟΜΜΑ AKP,  ΤΟ ΣΥΜΠΟΡΕΥΟΜΕΝΟ ΜΕ ΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΚΟΜΜΑ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗΣ ΔΡΑΣΗΣ ΤΟΥ Ν.ΜΠΑΧΤΣΕΛΙ,ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΟΜΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΩΝ ΚΙΛΙΖΝΤΑΡΟΓΛΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΚΣΕΝΕΡ(CHP-ΚΑΛΟ ΚΟΜΜΑ), ΟΤΙ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΕΝΤΑΣΕΩΝ ΣΤΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ.ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΑΛΛΗ ΕΠΙΛΟΓΗ Η ΑΓΚΥΡΑ. ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΩΣ ΠΙΟ ENTONA ΑΝΤΙΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΕΣ ΟΙ ΔΗΛVΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΑ ΜΕ  EKEINEΣ ΤΟΥ ΕΝΡΟΓΑΝ ΜΕΤΑ ΤΗ ΣΥΝΑΜΤΗΣΗ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΑΜΠ  ΣΤΗΝ ΟΣΑΚΑ, ΕΝΩ ΠΛΗΡΩΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΧΕΙΡΙΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΣΤΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΣ, ΣΤΟΥΣ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΜΟΥΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΚΟΥΡΔΩΝ ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΙΡΑΚ(ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ CLAW-1 KAI 2) , ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΤΗ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΕΣΟΓΕΙΟΥ-ΠΛΩΤΑ ΓΕΩΤΡΥΠΑΝΑ ΚΑ.

3)ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΕΣ “ΣΚΛΗΡΕΣ”  ΛΕΚΤΙΚΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΠΛΕΥΡΑΣ ΙΣΡΑΗΛ ΚΑΙ ΑΙΓΥΠΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ S400. ΕΠΙΣΗΣ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΑΠΤΟΗΤΗ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΩΝ ΦΙΛΩΝ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΛΙΒΥΗ/ΤΡΙΠΟΛΗ. ΚΑΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΜΑΣ ΔΙΑΦΟΡΑ..(ΟΠΩΣ ΕΙΜΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΩ).ΥΠΟΨΗ ΔΕΝ ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΤΟ  ΧΘΕΣΙΝΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΩΝ 6 ΚΡΑΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΙΒΥΗ…(ΟΤΙ Η ΛΥΣΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ)

4)Ο ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ (ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΕΚΛΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ) Ο ΦΟΥΑΤ ΟΚΤΑΙ ΠΡΟ 3 ΗΜΕΡΩΝ ΑΝΕΛΑΒΕ ΩΣ Ο ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗΣ ΤΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ ΤΟΥ ΨΕΥΔΟΚΡΑΤΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΚΥΡΑ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ , ΕΝΩ ΟΡΙΣΤΗΚΕ ΑΝΤΙΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΣΤΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΓΕΕΘΑ  ‘ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΕΝΔΥΝΑΜΩΣΗ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΓΕΕΘΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΤΟΧΙΚΟ ΣΩΜΑ “ΣΤΗΝ ΛΕΓΟΜΕΝΗ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΑΣ ΚΥΠΡΟΥ.

5)ΑΝ ΚΑΙ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΕ ΟΤΙ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΥΔΡΟΓΡΑΦΙΚΟ/ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΟ/ΣΕΙΣΜΟΓΡΑΦΙΚΟ ΠΛΟΙΟ “ΟΡΟΥΤΣ ΡΕΙΣ” ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΜΕΣΟΓΕΙΟ, ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΛΑΒΕΙ ΥΠΟΨΗ ΣΕΙΡΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΠΟΥ ΦΕΡΟΥΝ ΤΟ ΠΛΟΙΟ ΝΑ ΑΡΧΙΖΕΙ ΕΡΕΥΝΕΣ ΠΡΟΣΕΧΩΣ  ΣΕ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΔΥΤΙΚΑ ΤΗΣ ΕΠΑΡΧΙΑΣ ΠΑΦΟΥ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΤΟΥ ΣΥΜΠΛΕΓΜΑΤΟΣ ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟΥ.


6)ΔΕΝ ΣΧΟΛΙΑΣΤΗΚΕ ΕΥΡΥΤΕΡΑ Η ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΑΡΜΑΤΩΝ  ΜΑΧΗΣ ΛΕΟΠΑΡΝΤ -2 ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΘΡΑΚΗ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΗ ΚΥΘΡΑΙΑ.ΚΑΙ ΤΙ ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ…ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΕΧΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ….ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΟΜΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΠΙΣΗΜΑΝΘΕΙ  Ή ΑΝΑΛΥΘΕΙ…

7)ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΟ ΝΑΤΟ ΝΑ ΑΠΟΦΕΥΓΕΙ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΡΩΣΙΚΩΝ ΠΥΡΑΥΛΩΝ S400.ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΣΗΜΕΙΩΤΟ, ΟΤΙ ΠΡΟΣΔΙΔΕΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΑ ΟΣΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΕ ΒΑΛΤΙΚΗ-ΣΚΑΝΔΙΝΑΒΙΚΗ-ΜΑΥΡΗ ΘΑΛΑΣΣΑ, ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΕΣΟΓΕΙΟ.. ΑΝΑΦΕΡΟΜΕΝΟΣ ΣΤΟΥΣ ΡΩΣΟΥΣ. ΟΙ S400  ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΠΡΟΣΔΙΔΟΥΝ ΚΥΡΟΣ ΣΤΗΝ ΜΟΣΧΑ.ΑΥΞΑΝΟΥΝ ΠΟΛΥ ΤΟ ΦΑΣΜΑ  ΣΥΛΛΟΓΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ, ΕΝΩ ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΩΣ “ΒΡΑΧΙΟΝΑΣ” ΕΞΩΤΕΡΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ…ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΦΩΤΙΣΕΙ…ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥΣ…

8)ΕΠΙΣΗΣ ΕΝΩ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΝΙΣΧΥΕΙ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΤΟΥ ΕΥΦΡΑΤΗ  ΚΑΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ ΝΕΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΚΟΥΡΔΩΝ ΣΤΗΝ ΒΑ ΣΥΡΙΑ ,ΟΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΙΜΙΚΕΣ-ΑΔΥΝΑΜΕΣ ΚΑΙ ΝΩΧΕΛΙΚΕΣ.ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΗΣΑΝ ΠΟΛΥ ΕΝΤΟΝΕΣ ΣΤΙΣ ΔΥΟΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΣΕ ΓΙΑΡΑΜΠΛΟΥΣ/ΑΛ ΜΠΑΜΠΚΑΙ ΑΦΡΙΝ.

9)ΕΧΕΙ ΕΝΙΣΧΥΘΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ Η ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΑΜΥΝΑΣ ΧΟΥΛΟΥΣΙ ΑΚΑΡ.ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΡΕΒΙΖΙΟΝΙΣΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟ ΔΟΓΜΑ ΤΗΣ “ΓΑΛΑΖΙΑΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ”. ΜΑΛΙΣΤΑ ΗΤΑΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ  ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΕΣ ΗΜΕΡΕΣΣΤΗΝ ΜΕΘΟΡΙΟ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΡΙΑ.ΑΠΕΦΕΥΓΕ ΤΑ ΤΑΞΙΔΙΑ. ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΣΗΜΕΡΑ(17-7-2019) ΚΑΙ ΔΕΧΘΗΚΕ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΤΩΝ ΠΑΚΙΣΤΑΝΙΚΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ…

10)ΕΠΙΣΗΣ ΕΝΩ ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΓΚΙΟΥΛΕΝΙΚΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ,ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΜΙΑ ΕΜΠΕΡΙΣΤΑΤΩΜΕΝΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ  ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΑΜΥΝΑΣ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΑΠΟ ΠΛΕΥΡΑΣ ΜΑΣ.ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙ ΜΙΑ ΜΕΛΕΤΗ 142ΣΕΛΙΔΩΝ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΡΙΣΙΜΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ,.ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ.

11)ΡΩΣΙΑ ΚΑΙ ΚΙΝΑ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΘΕΣΙΣ ΤΗΣ ΑΓΚΥΡΑΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΕΣΟΓΕΙΟ.ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΒΑΣΙΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΠΕΙΛΩΝ-ΔΙΕΝΕΞΕΩΝ ΚΛΠ,ΜΕ ΜΑΛΑΙΣΙΑΝΟΥΣ-ΒΙΕΤΝΑΜΕΖΟΥΣ-ΙΝΔΟΝΗΣΙΟΥΣ-ΤΑΙΒΑΝ-ΦΙΛΙΠΠΙΝΕΣ ΚΑΙ ΔΥΤΙΚΟΥΣ ΣΤΗ ΝΟΤΙΑ ΣΙΝΙΚΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ΠΡΟΒΑΙΝΟΥΝ ΣΕ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ…ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΠΑΡΑΛΛΗΛΩΝ ΘΕΣΕΩΝ(ΑΝ ΚΑΙ ΥΠΡΧΟΥΝ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ)

12)ΕΝΤΟΝΟΤΑΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ ΣΤΑ ΕΞΟΠΛΙΣΤΙΚΑ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΥΣ ΥΔΡΟΓΟΝΑΝΘΡΑΚΕΣ. ΕΠΙΣΗΣ Η ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΕΤΟΙΩΝ ΑΝΤΙΠΥΡΑΥΛΙΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΣΕ ΠΕΡΙΟΧΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΛΠΟ ΤΗΣ ΜΕΡΣΙΝΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΣΑΝΛΙΟΥΡΦΑ  ΣΤΑ ΤΟΥΡΚΟ-ΣΥΡΙΑΚΑ ΣΥΝΟΡΑ ΕΓΕΙΡΕΙ ΕΜΠΟΔΙΑ ΣΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΙΡΑΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΕΣ ΣΙΙΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣΧΕΖΜΠΟΛΛΑΧ.(ΑΝ ΚΑΙ ΕΧΩ ΕΙΚΟΝΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΜΕΓΑΛΩΝ ΒΑΣΕΩΝ ΣΕ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΕΔΑΦΟΣ ΤΩΝ ΣΥΣΤΟΙΧΙΩΝ ,ΟΠΟΥ ΘΑ ΑΝΑΠΤΥΧΘΟΥΝ,ΠΕΡΙΜΕΝΩ 2-3 ΑΚΟΜΑ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ….)

Leave a Reply

  • (not be published)