ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ

1)ΕΧΟΝΤΑΣ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΗ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΙΡΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΝΑΤΟΙΚΩΝ ΕΓΓΡΑΦΩΝ , Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΑΝΤΙΠΥΡΑΥΛΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΥΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΠΑΛΙΑ. ΣΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΠΟΛΕΜΟ ΤΟΥ ΚΟΛΠΟΥ ΤΟ 1991,ΟΙ ΝΑΤΟΙΚΟΙ ΣΥΜΜΑΧΟΙ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΤΟΥΡΚΙΑ ΤΗΝ ΤΟΤΕ ALLIED MOBILE FORCE  ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΤΑΞΙΑΡΧΙΑΣ ΜΕ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΙΤΑΛΟ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΑΙΔΕΛΒΕΡΓΗ.ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΠΡΟΧΩΡΗΣΑΝ ΣΕ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΚΡΙΤΙΚΗ ,ΟΤΙ Η ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥΣ.(ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΣΤΑΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΠΟΥ ΚΑΛΥΨΑ ΣΕ ΑΛΛΟ ΑΡΘΡΟ)

2)ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΙΡΑΚΙΝΩΝ ΠΥΡΑΥΛΩΝ SCUD  Η ΑΓΚΥΡΑ ΠΑΝΤΟΤΕ ΕΠΕΔΙΟΩΚΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΔΙΕΥΡΥΜΕΝΗ ΑΕΡΑΜΥΝΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΥΡΑΥΛΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ. ΤΟΤΕ ΤΕΛΙΚΑ ΕΣΤΑΛΗΣΑΝ ΚΑΠΟΙΕΣ ΠΡΩΤΕΣ ΣΥΣΤΟΙΧΙΕΣ ΑΠΟ ΗΠΑ-ΟΛΛΑΝΔΙΑ-ΓΕΡΜΑΝΙΑ.

3)ΤΟ 2009-2010 ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΠΡΟΧΩΡΗΣΑΝ ΣΕ ΔΙΕΘΝΗ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΝ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ.. ΕΚΤΟΤΕ ΥΠΗΡΞΑΝ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΗΠΑ,ΤΗΝ ΚΙΝΑ ΚΑΙ ΤΟ 2017 ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ. ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΟΛΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΠΡΟΧΩΡΟΥΣΕ ΜΕ ΔΕΙΛΑ ΚΑΙ ΑΡΓΑ ΒΗΜΑΤΑ, ΑΠΟ ΤΟ 2010 ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ-ΝΑΤΟΙΚΟΙ ΕΝΔΥΝΑΜΩΣΑΝ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΤΩΝ ΠΤΗΣΕΩΝ ΤΩΝ ΕΝΑΕΡΙΩΝ ΡΑΝΤΑΡ AWACS  ΜΕ ΠΙΟ ΕΝΤΟΝΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΤΟ ΙΚΟΝΙΟ/ΚΟΝΙΑ.ΤΟ 2013 ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΕΠΙΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΓΙΑ ΤΟ ΓΑΛΛΟ-ΙΤΑΛΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ SAMP-T.

4)ΤΟ 2013 ΚΑΙ ΕΝΩ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΕΙΧΕ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ “ΑΝΟΙΞΕ” ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ ΜΕ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ FD-2000.. ΟΙ ΗΠΑ ΚΑΙ ΤΟ ΝΑΤΟ ΕΠΕΝΕΒΗΣΑΝ. Η ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΔΕΝ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕ. Η ΚΙΝΕΖΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΗΤΑΝ ΣΕ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΔΥΤΙΚΩΝ ΚΥΡΩΣΕΩΝ.

5)ΤΟ 2015 ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ-ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΕΚΛΕΙΨΕΙ-ΟΙ ΑΠΕΙΛΕΣ ΠΥΡΑΥΛΙΚΩΝ ΕΠΙΘΣΕΩΝ  ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΑΠΕΣΥΡΑΝ ΤΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ PATRIOT  ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΟΥ ΧΑΤΑΙ-ΓΙΑΡΑΜΠΛΟΥΣ ΚΑΙ ΣΑΝΛΙΟΥΡΦΑ, ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΝΑ ΚΟΡΥΦΩΣΕΙ ΤΙΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΑΤΑ ΟΜΠΑΜΑ.ΟΙ ΗΠΑ ΕΠΙΚΑΛΕΣΤΗΚΑΝ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΥΛΙΚΟΥ ΩΣ ΚΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΝΕΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ..ΛΟΓΩ ΤΟΥΡΚΙΚΩΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΩΝ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΒΑΣΗ ΤΟΥ ΙΝΤΣΙΡΛΙΚ/ΑΔΑΝΩΝ ΑΕΡΟΣΚΑΦΗ F-15. ΟΛΛΑΝΔΟΙ ΚΑΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΑΠΟΣΥΡΟΥΝ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΣΥΣΤΟΙΧΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΤΕΡΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΜΑΡΑΣ.

6)ΤΟ ΝΟΕΜΒΡΙΟ ΤΟΥ 2015 ΕΙΧΑΜΕ ΤΟ ΜΕΘΟΡΙΑΚΟ ΕΝΑΕΡΙΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΡΙΨΗ ΑΠΟ ΤΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ F-16  ΤΟΥ ΡΩΣΙΚΟΥ ΣΟΥΧΟΙ.ΑΝ Η ΡΩΣΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΟΥΣΕ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ,ΠΟΛΛΟΙ ΕΚΤΙΜΟΥΝ/ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΟΛΟΙ/ΟΤΙ ΤΟ ΝΑΤΟ ΘΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕ ΤΗΝ ΑΓΚΥΡΑ..Η ΡΩΣΙΑ ΤΟΤΕ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕ ΣΤΗΝ ΕΠΙΒΟΛΗ ΜΟΝΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ-ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΚΥΡΩΣΕΩΝ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ.

7)ΤΟΝ ΙΟΥΛΙΟΤΟΥ 2016 ΕΚΔΗΛΩΝΕΤΑΙ ΓΚΙΟΥΛΕΝΙΚΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ.ΟΙ ΠΛΕΙΣΤΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΟΥ ΑΚP ΥΠΟΠΤΕΥΟΝΤΑΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΔΑΚΤΥΛΟ ΕΝΩ Ο ΓΚΙΟΥΛΕΝ ΖΕΙ ΜΟΝΙΜΑ ΣΤΗΝ ΠΕΝΣΥΛΒΑΝΙΑ.ΡΩΣΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΕΧΟΝΤΑΣ ΥΠΟΚΛΕΨΕΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΤΩΝ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΙΩΝ ΣΩΖΟΥΝ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΜΑΡΜΑΡΙΔΑ.
8)ΤΟΝ ΑΠΡΙΛΙΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ ΤΟΥ 2017 ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΝ ΤΟΥΣ S400.  ΠΡΙΝ ΥΙΟΘΕΤΗΘΕΙ Ο ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΟΣ ΝΟΜΟΣ CAATSA.ΕΠΙ ΣΧΕΔΟΝ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΟΙ ΗΠΑ ΠΙΕΖΑΝ ΠΟΙΚΙΛΟΤΡΟΠΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΦΘΑΣΟΥΝ ΟΙ ΡΩΣΙΚΟΙ ΠΥΡΑΥΛΟΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ.ΑΠΕΤΥΧΑΝ.(ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΗΜΟΥΝΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΑΧΙΣΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΓΡΑΦΑ ΚΑΙ ΕΛΕΓΑ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΝΕ)
9)ΕΚΤΟΤΕ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΜΕ ΚΥΡΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΟΓΚΡΕΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗΣ ΓΡΑΦΕΙΟΚΡΑΤΙΑΣ ΓΙΑΤΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΡΩΣΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΑΠΕΙΛΗ ΓΙΑ ΤΑ ΠΕΜΠΤΗΣ ΓΕΝΙΑΣ ΑΕΡΟΣΚΑΦΗ ΤΩΝ ΗΠΑ.ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΝΑΤΟ ΕΧΕΙ ΑΠΟΦΥΓΕΙ ΝΑ ΕΜΠΛΑΚΕΙ ΣΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ.

10)ΔΥΟ ΓΝΩΣΤΟΙ ΑΝΑΛΥΤΕΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΘΕΣΕΙΣ ΥΦΥΠΟΥΡΓΩΝ ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΟΜΠΑΜΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΓΡΑΨΕΙ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑΚΑ ΤΑ ΟΣΑ ΕΓΙΝΑΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ .ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΖΙΜ ΤΑΟΥΝΣΕΝΤ ΚΑΙ ΤΗΣ ΡΑΧΗΛ ΕΛΧΟΥΣ/ΤΟΥΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΟ ΕΚΤΕΝΕΣ PAPER ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΣΤΕΙΛΑΝ.

11)ΓΝΩΣΤΟΙ ΓΕΡΟΥΣΙΑΣΤΕΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΠΡΩΤΟΣΤΑΤΟΥΝ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΚΥΡΩΣΕΩΝ.ΣΤΟ PAPER ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ 27 ΓΕΡΟΥΣΙΑΣΤΩΝ ΟΠΩΣ ΤΩΝ ΛΑΝΚΦΟΡΝΤ ΤΗΣ ΟΚΛΑΧΟΜΑ, ΤΖΑΚ ΡΙΝΤ (ΡΟΟΥΝΤ ΑΙΛΑΝΤ), ΜΠΕΝ ΓΚΑΡΝΤΙΝ (ΜΕΡΥΛΑΝΤ) ΚΑ.ΟΛΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΤΡΑΜΠ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΕΣ ΚΥΡΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΓΚΥΡΑ.

12)Ο ΤΡΑΜΠ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΞΑΙΡΕΣΕΙ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΤΩΝ ΚΥΡΩΣΕΩΝ.ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΙΣ ΑΝΑΒΑΛΕΙ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ..ΑΣΦΑΛΩΣ ΤΟ 2017 ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΟΤΙ ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΤΗΝ CAATSA  ,ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΠΙΕΣΕ Ο ΤΟΤΕ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΜΥΝΑΣ ΤΖΙΜ ΜΑΤΙΣ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΕΜΠΛΟΚΗΣ ΤΗΣ ΜΟΣΧΑΣ ΣΤΙΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΕΣ ΠΡΟΕΔΡΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ 2016..Η CAATSA ΠΑΝΤΩΣ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ…

13)Η ΑΓΚΥΡΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΟΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ, Η ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ΚΑΙ Η ΣΛΟΒΑΚΙΑ ΕΧΟΥΝ ΣΤΟ ΟΠΛΟΣΤΑΣΙΟΤΟΥΣ S300  ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΤΙΣ ΕΧΟΥΝΕ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΟΙ ΗΠΑ ΚΥΡΩΣΕΙΣ.ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΡΑΤΗ-ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΝΑΤΟ ,ΠΟΥ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΟΤΙ Η ΝΑΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΟΠΛΙΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΗΝ ΑΛΗ, ΔΙΑΤΗΡΟΥΝ ΡΩΣΙΚΑ ΟΠΛΑ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ.
14)Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΟΤΑΝ ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΠΑΡΑΓΩΓΗ ΤΟΥ F35  ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΗΣΕ ΤΗΝ ΣΥΝΠΕΡΙΛΗΨΗ ΚΑΠΟΙΟΥ ΑΡΘΡΟΥ ,ΠΟΥ ΝΑ ΕΠΙΛΥΕΙ ΕΠΙΜΕΡΟΥΣ ΝΟΜΙΚΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΝΔΕΧΟΝΤΑΝ ΝΑ ΠΡΟΚΥΨΟΥΝ.Η ΑΓΚΥΡΑ -ΜΟΥ ΕΛΕΓΕ ΤΟΥΡΚΟΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΣ ΑΝΑΛΥΤΗΣ – ΥΠΟΛΟΓΙΖΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΠΟΤΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ!!!
15)ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΕΠΙΣΗΣ ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΟΥΝ ΟΤΙ ΟΙ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΙ ΕΧΟΥΝ ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΕΥΑΙΣΘΗΤΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΡΩΣΟΥΣ ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΜΟΥΣ ΑΣΑΝΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΙΡΑΝΙΚΩΝ ΘΕΣΕΩΝ. ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΙΘΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΔΙΑΣΠΟΡΑΣ ΕΥΑΙΣΘΗΤΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ;

Leave a Reply

  • (not be published)