ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ

1)ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ  ΝΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΠΟΙΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΩΝ ΕΞ ΑΝΑΤΟΛΑΣ ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΩΝ ΡΟΩΝ. ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΣΤΗΝ ΩΡΑ ΜΑΣ”ΕΒΑΖΑΝ ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΚΑΙ ΚΑΥΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΟ ΦΙΔΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΥΠΑ-ΚΑΙ ΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΗΣΑΝ ΠΑΝΤΟΤΕ ΥΠΑΚΟΥΟΙ “. ΤΟ ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟ ΕΙΝΑΙ NON-MILITARY SUBJECT. ΔΕΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΕΜΠΛΟΚΗ ΧΕΡΣΑΙΩΝ ΚΑΙ ΝΑΥΤΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ.ΔΕΙΤΕ ΣΤΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟ-ΜΕΞΙΚΑΝΙΚΑ ΣΥΝΟΡΑ.ΕΜΠΛΕΚΕΤΑΙ Η ΕΘΝΟΦΡΟΥΡΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΩΝ ΚΑΛΙΦΟΡΝΙΑ-ΑΡΙΖΟΝΑ-ΝΕΟ ΜΕΞΙΚΟ ΚΑΙ ΤΕΞΑΣ.ΥΠΟΨΗ Η ΑΝΩ ΤΩΝ 3300ΧΙΛΙΟΜ ΣΥΝΟΡΙΑΚΗ ΓΡΑΜΜΗ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΩΣ ΠΟΛΥΠΛΟΚΗ(ΠΛΗΘΥΣΜΙΑΚΑ-ΕΔΑΦΙΚΑ-ΟΙΚΙΣΤΙΚΑ ΚΑ), ΚΑΙ ΜΗΝ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΟΤΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΧΕΡΣΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΑ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΗ.ΑΝ ΜΕΛΕΤΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΟΠΩΣ ΣΤΗ ΣΟΝΟΡΑ , ΣΤΟ ΛΑΡΕΝΤΟ ΚΑ, ΘΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΕ ΜΙΚΡΟΓΡΑΦΙΑ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΕΞΑΓΕΙ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΕΡΣΑΙΑ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ ΕΒΡΟΥ , ΔΗΛΑΔΗ ΠΕΡΙ ΝΕΑ ΒΥΣΣΑ-ΔΑΣΟΣ ΚΑΣΤΑΝΙΩΝ ΚΛΠ.ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΙΑ ΖΩΝΗ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΜΕΛΕΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΠΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ/ΟΧΙ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ.ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΣΤΟΝ ΡΟΛΟ ΤΩΝ ΚΑΡΑΜΠΙΝΙΕΡΩΝ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ, ΤΗΣ ΙΣΠΑΝΙΚΗΣ ΕΘΝΟΦΡΟΥΡΑΣ ΣΤΗΝ ΒΟΡΕΙΟΑΦΡΙΚΑΝΙΚΗ ΑΚΤΗ/ΘΕΟΥΤΑ-ΜΕΛΙΛΛΑ ΚΛΠ..ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ.ΑΣ ΜΗΝΠΡΟΧΩΡΗΣΩ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΩΝ ΡΟΧΙΝΓΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΑΓΚΛΑΝΤΕΣ ΣΕ ΙΝΔΙΑ-ΠΑΚΙΣΤΑΝ.ΟΠΟΥ ΔΙΩΚΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΕΚΤΡΩΜΑΤΙΚΟ  ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΗΣ ΜΙΑΝΜΑΡ. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΟΙ ΑΙΤΙΕΣ ΕΞΟΔΟΥ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ., ΑΛΛΑ ΣΥΛΛΕΓΕΙΣ ΙΔΕΕΣ, ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ LESSONS LEARNED. ΕΜΕΙΣ ΑΠΛΑ ΚΙΝΟΥΜΑΣΤΕ ΣΤΟΝ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟ ΤΩΝ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΩΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΩΝ ΤΕΤΟΙΩΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΩΝ.ΑΥΤΟ ΠΟΥ  ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΩ ΙΝΑΙ “ΜΗΝ ΟΠΛΟΟΠΟΙΟΥΜΕ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΕ ΜΙΚΡΑ ΠΟΛΕΜΙΚΑ ΠΛΟΙΑ ΤΟ ΟΛΟ ΘΕΜΑ”. ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΜΗΝ ΟΠΛΟΠΟΙΟΥΜΕ ΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΑΣΧΕΤΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΟΙ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΟΛΑ.
2)ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΡΚΕΤΑ(ΕΝΝΟΩ ΤΗΣ XVIM/Κ ΜΠΖ  ΣΤΟ ΔΙΔΥMOTEIXO .ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΟΤΑΜΙ(ΕΝΝΟΩ ΤΩΝ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΩΝ ΤΑΞΙΑΡΧΙΩΝ 3 ΚΑΙ 30 ΣΕ ΚΑΒΥΛΗ ΚΑΙ ΛΑΓΟ), ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΤΟΥ ΚΑΡΑΓΑΤΣ..ΤΑ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ  ΕΠΙΤΗΡΗΟΥΝ ΚΛΠ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΝΑΣΧΕΣΗ. Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΤΟ ΣΥΜΦΩΝΟ ΤΟΥ ΜΑΡΑΚΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ. Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΕΝΕΡΓΕΙ Ν ΜΕΣΩ ΔΙΕΘΝΩΝ ΔΙΑΚΡΑΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ. Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ-ΟΥΤΕ ΚΑΤΑ ΔΙΑΝΟΙΑ-ΝΑ ΕΝΕΡΓΗΣΕΙ ΑΝΤΙ-ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΑ.ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΑΙΜΟΝΟΠΟΙΕΙ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΩΝ ΜΗ-ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ.ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΦΡΕΙ ΥΠΟΛΟΓΙΣΙΜΟ ΕΡΓΟ ΣΤΟΝ ΕΜΦΥΛΙΟ ΠΟΛΕΜΟ ΤΟΥ ΣΟΥΔΑΝ, ΣΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΛΙΜΝΕΣ ΤΗΣ ΑΦΡΙΚΗΣ, ΣΤΑ ΙΜΑΛΑΙΑ, ΣΤΟΝ ΕΜΦΥΛΙΟ ΠΟΛΕΜΟ ΤΗΣ ΥΕΜΕΝΗΣ, ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΠΟΛΕΜΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΑ ΜΕΤΩΠΑ. ΑΣΦΑΛΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ “ΥΠΟΥΛΕΣ” ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΩΝ ΠΟΡΩΝ ΤΟΥΣ.. ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΑΣΧΕΤΟΙ ΝΑ ΤΙΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΝ ΓΙΑ ΟΛΑ.ΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΕΧΟΥΝ ΤΙΜΗΘΕΙ ΜΕ ΒΡΑΒΕΙΟ ΝΟΜΠΕΛ ΕΙΡΗΝΗΣ.
ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΟΙ ΠΡΟΕΡΧΟΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΡΙΑ ,ΚΑΙ ΩΣ ΕΝΑ ΒΑΘΜΟ ΑΠΟ ΤΟ ΙΡΑΚ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ. ΩΣ ΕΝΑ  ΣΧΕΤΙΚΟ ΒΑΘΜΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΜΑΙΝΟΝΤΑΙ ΣΥΓΚΡΟΥΣΕΙΣ.ΑΣΦΑΛΩΣ  ΠΡΟΕΡΧΟΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΚΑΝΑ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΦΡΙΚΗΣ, ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΣΤΑ ΡΙΚΑ ΤΗΣ ΛΑΤΙΝΙΚΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΦΥΓΑΣ.

3)ΜΗΝ ΑΝΑΜΕΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΟΤΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΑ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΣΤΑΣΗ. ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΕΠΙΣΗΜΑ ΕΧΕΙ 3.657 .000 ΧΙΛΙΑΔΕΣ  ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΣΤΟ ΕΔΑΦΟΣ ΤΗΣ ΑΝΑΖΗΤΕΙ ΛΥΣΕΙΣ ΠΡΟΣ ΑΠΟΣΥΜΦΟΡΗΣΗ , ΠΡΟΣ ΟΛΑ ΤΑ ΑΖΙΜΟΥΘΙΑ.ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΜΑΣ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΝΑ ΥΛΟΠΟΙΗΘΕΙ Η ΖΩΝΗ ΑΣΦΑΛΟΥΣ ΕΛΕΧΟΥ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΤΟΥ ΕΥΦΡΑΤΗ, ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΑΓΚΙΣΤΡΩΘΟΥΝ ΠΕΡΙΠΟΥ 800.900 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ. ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΠΟ ΣΥΡΙΑΚΑ ΕΔΑΦΗ. ΟΙ ΗΠΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΑΥΤΟ.ΚΑΙ Ο ΔΙΑΣΠΑΡΤΟΣ ΚΟΥΡΔΙΚΟΣ ΠΛΗΘΥΣΜΟΣ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙ ΣΕ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΠΟΥ ΟΙ ΚΟΥΡΔΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ.ΟΙ ΚΟΥΡΔΟΙ ΚΑΤΕΛΑΒΑΝ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΔΥΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΤΟΥ ΕΥΦΡΑΤΗ , ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΧΕΡΣΑΙΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΤΗΣ INHERΕNT RESOLVΕ  ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ.
4)ΤΑ ΕΝΑΠΟΜΕΙΝΑΝΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΝΤΙΡ ΕΛ ΖΟΡ,ΑΜΠΟΥ ΚΑΜΑΛ ΚΛΠ, ΝΑ ΒΡΘΥΝ  ΣΤΟ ΣΤΟΧΑΣΤΡΟ ΚΟΙΝΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟ-ΤΟΥΡΚΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ.ΑΝ ΔΕΝ ΜΕΤΑΦΕΡΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΖΩΝΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΚΤΟΠΟΙΣΘΕΝΤΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΣ, ΣΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΜΕ ΤΟ ΙΝΤΛΙΜΠ, Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΘΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΥΣΕΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΜΑΣ.ΟΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ Ο ΑΣΑΝΤ ΚΑΙ Η ΡΩΣΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΑΝΤΖΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΙΝΤΛΙΜΠ. ΚΑΙ ΣΕ ΥΤΗ ΤΗΝ ΒΔ ΕΠΑΡΧΙΑ ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΣ, ΤΑ 3 ΕΚΑΤ ΨΥΧΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΖΙΧΑΝΤΙΑ.ΑΣΦΑΛΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΡΑΚΛΑΔΙΑ ΤΗΣ ΠΡΩΗΝ ΑΛ ΝΟΥΣΡΑ ΤΗΣ ΑΛ ΚΑΕΝΤΑ, ΑΛΛΑ ΣΕ ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗ ΠΛΗΟΨΗΦΕΙΑ  ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΚΤΟΠΙΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΠΑΡΧΙΕΣ ΠΑΛΜΥΡΑ, ΧΟΜΣ, ΧΑΜΑ, ΛΑΤΤΑΚΕΙΑ ΚΑ.ΜΗΝ ΤΑ ΙΣΟΠΕΔΩΝΟΥΜΕ ΟΛΑ.
5)ΕΦΟΣΟΝ ΟΙ ΒΑΛΚΑΝΙΚΟΙ ΚΑΙ ΑΔΡΙΑΤΙΚΟΙ ΔΙΑΔΡΟΜΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΙΣΤΟΙ ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΟΤΙ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΠΥΛΕΣ ΤΗΣ ΒΙΕΝΝΗΣ ΚΑΙ ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗΣ.ΟΜΩΣ ΑΝ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΧΕΤΙΚΗ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ, ΔΕΝ ΑΠΟΣΥΜΦΟΡΕΙΣ ΝΗΣΙΑ,ΣΤΕΛΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΕ ΧΕΡΣΑΙΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ,ΟΠΩΣ ΣΤΟΝ ΚΑΡΑΒΟΜΥΛΟ, ΣΤΗΝ ΚΟΡΙΝΘΟΉ ΣΤΗ ΝΕΑ ΚΑΒΑΛΑ/ΚΙΛΚΙΣ.ΓΙΑΤΙ ΤΕΛΙΚΑ ΠΙΘΑΝΟ ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΘΟΥΝ ΕΚΕΙ.ΟΥΔΕΝ ΜΟΝΙΜΟΤΕΡΟ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΡΙΝΟΥ.
7)Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΧΕΙ ΕΝΤΑΞΕΙ ΔΕΚΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ, ΣΤΙΣ ΤΑΞΕΙΣ ΤΗΣ, ΕΝΩ ΜΕΣΩ ΠΑΝΙΣΧΥΡΩΝ ΙΣΛΑΜΙΚΩΝ ΜΚΟ, ΠΡΟΩΘΕΙ ΤΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ-ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ-ΦΥΛΕΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ. ΤΗΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΛΥΣΕΙ ΠΩΣ “ΟΜΟΓΕΝΟΠΟΙΕΙ” ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΣ ΣΕ ΜΑΡΝΤΙΝ-ΝΤΙΓΙΑΡΜΠΑΚΙΡ-ΧΑΤΑΙ-ΣΑΝΛΙΟΥΡΦΑ ΚΑ.ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΤΑΚΤΙΚΗ ΠΟΥ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΦΑΣΗ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΘΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ…ΠΡΟΣ ΑΡΚΕΤΕΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΕΙΣ.ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΣΤΗ ΦΟΡΑ ΤΟ ΛΕΩ ΟΤΙ ΥΣΤΕΡΟΥΜΕ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ “ΠΟΛΥ ΒΑΘΕΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ”.ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΛΛΟ ΕΠΙΠΕΔΟ….ΓΙΑ ΤΟΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΗΣ ΝΑ ΤΟΥΡΚΙΑΣ.
8)ΑΣΦΑΛΩΣ Η ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΠΑΙΖΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΡΟΛΟ.ΑΝ ΟΜΩΣ ΘΕΛΕΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΝΑ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΕΙΣ ΤΟΤΕ -ΟΠΩΣ ΣΤΙΣ ΗΠΑ-ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΣ ΕΝΑ ΥΠΕΡΥΠΟΥΡΓΕΙΟ, ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΝΤΑΣΕΙΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΩΝ ΠΛΕΙΣΤΩΝ ΣΥΝΑΡΜΟΔΙΩΝ ΥΠΟΥΡΓΕΙΩΝ.(ΕΤΣΙ ΕΓΙΝΕ ΜΕΤΑ ΤΗ 9/11)ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ.ΟΜΩΣ ΑΠΑΙΤΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΟΝΔΥΛΙΑ, ΚΑΛΗ ΜΕΤΑΠΤΩΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ  ΜΕΤΑΞΥ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΩΝ ΦΟΡΕΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ.ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΧΡΟΝΟ

Leave a Reply

  • (not be published)