.
ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ.

1)Η ΥΙΟΘΕΤΗΣΗ ΜΕΤΡΩΝ ΑΠΟΣΥΜΦΟΡΗΣΗΣ ΕΙΔΙΚΑ ΤΗΣ ΜΟΡΙΑΣ/ΛΕΣΒΟΥ ΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΝΗΣΙΩΝ ΤΟΥ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΚΑΙ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ-ΕΘΝΙΚΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΚΑΙ ΥΠΟΥΛΗ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΗ, ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΑ ΑΣΟΒΑΡΗ ΚΑΙ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΤΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΙΣΤΟΥ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ..ΑΝ ΕΚΤΕΛΟΥΝΤΑΙ ΕΝΤΟΛΕΣ ΚΑΠΟΙΩΝ  “ΤΡΙΤΩΝ”ΕΙΝΑΙ ΑΘΛΙΟΤΗΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΟΘΟΥΝ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ.. ΑΝ ΟΧΙ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΕΙΚΩΣ ΒΛΑΚΩΔΗΣ ΚΑΙ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΒΕΒΑΙΟ ΘΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ, ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ , ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΗΣ ΕΔΑΦΙΚΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΜΙΑΣ ΠΟΝΕΜΕΝΗΣ ΚΑΙ ΠΤΩΧΕΥΜΕΝΗΣ ΧΩΡΑΣ.  Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΕΙ ΑΠ ΤΙΣ ΙΟΝΙΕΣ ΝΗΣΟΥΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΣΥΜΠΛΕΓΜΑ ΤΗΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ , ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΣΣΗΝΙΑ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ ΑΚΡΟΓΩΝΙΕΣ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ ΜΙΑ ΠΟΛΛΑΠΛΗ “ΜΟΡΙΑ”.ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΟΠΟΥ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΘΟΥΝ ΣΕ ΔΟΜΕΣ(ΣΠΙΤΙΑ-ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ) ΘΑ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΟΠΙΚΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ. ΘΑ ΕΙΝΑΙ “ΜΑΓΝΗΤΙΚΟΙ ΠΟΛΟΙ ‘ΑΠΟΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΣΗΣ ΜΕ ΑΜΕΣΟ ΚΙΝΔΥΝΟ  ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΣΥΝΟΧΗ, ΕΝΩ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΕΠΙΛΥΣΟΥΝ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΤΑΓΗ ΓΙΑ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ,ΑΠΟΣΥΝΘΕΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑΠΛΕΣ ΝΑΡΚΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΣΠΛΑΧΝΑ ΤΗΣ.ΠΟΣΟ ΑΝΙΔΕΟΙ ΕΙΝΑΙ.ΠΟΣΟ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗΣ ΕΜΒΕΛΕΙΑΣ ΜΥΑΛΑ ΚΥΒΕΡΝΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ!!!
2)ΔΕΝ ΠΑΡΑΜΕΡΙΖΩ ΚΑΘΟΛΟΥ  ΤΙΣ ΑΘΛΙΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΩΝ ΣΥΡΙΖΑΙΩΝ.ΟΥΤΕ ΚΑΤΑ ΔΙΑΝΟΙΑ. ΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ.ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΓΚΟΥΛΑΓΚ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΧΕΣ-ΑΙΔΟΥΣ ΣΕ ΚΡΙΣΙΜΟΥΣ  ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΝΗΣΙΩΤΙΚΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ..ΕΦΟΣΟΝ ΤΟ ΘΕΜΑ ΔΕΝ ΛΥΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΘΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΥΣΕΙ. ΕΦΟΣΟΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΟΙΚΤΗ Η ΔΙΕΝΕΞΗ ΣΤΟ ΙΝΤΛΙΜΠ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΡΥΘΜΙΖΕΤΑΙ Η ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΛΕΓΟΝΜΕΝΗ ΑΣΦΑΛΗ ΖΩΝΗ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΤΟΥ ΕΥΦΡΑΤΗ,ΟΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ  ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ 900.000 ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΣ,ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΣΤΗ ΝΑ ΤΟΥΡΚΙΑ, ΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΕΣ ΡΟΕΣ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΘΑ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ.ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΣΥΜΦΟΡΗΣΗ ΠΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ -ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΙ “ΕΓΚΕΦΑΛΟΙ” ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΙΚΟΥ-ΜΕΤΑΚΟΜΙΖΕΙ Η ΔΥΣΤΥΧΙΑ  ΤΗΣ ΜΟΡΙΑΣ ΣΕ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ. ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΟΙ 12 ΑΠΟ ΤΟΥΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΙ (Ή ΦΙΛΑ ΠΡΟΣΚΕΙΜΕΝΟΙ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ, ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΔΕΧΘΕΙ ΤΑ “ΠΕΡΙΤΕΧΝΑ ΚΑΙ ΑΝΕΔΑΦΙΚΑ” ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΠΑΣΟΚΟΥ ΜΙΧΑΛΗ ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗ. ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΑΜΕΝΕΙ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΧΑΛΑΡΟΥΣ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΤΥΠΟΥ ΚΟΥΜΟΥΤΣΑΚΟΥ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ. ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΣΧΕΤΟΙ ΜΕΤΑ ΘΕΜΑΤΑ. ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΛΕΝΕ Ο ΚΟΥΜΟΥΤΣΑΚΟΣ ΣΤΙΣ 2-3 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ.ΣΙΓΑ ΤΑ ΩΑ!!!.ΑΝΤΕ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΑΚΡΗ ΜΕ ΤΟΝ ΕΚ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΩΝ ΤΟΥ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΟΣ ΚΟΜΜΑΤΟΣ AKP  ΚΑΙ ΥΠΟΥΡΓΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΣΟΥΛΕΙΜΑΝ ΣΟΙΛΟΥ.ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΕΡΓΑΤΗ ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ “ΣΚΟΥΠΑ” ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΣΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ.ΠΟΥ ΜΕΤΕΦΕΡΕ ΜΑΖΙΚΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΚΟΡΠΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΕ ΑΙΒΑΛΙ-ΤΣΕΣΜΕ-ΚΟΥΣΑΝΤΑΣΙ-ΣΜΥΡΝΗ ΚΑΙ ΚΑΣ.
3)Η ΕΓΚΤΑΣΤΑΣΗ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΣΕ ΝΟΙΚΙΑΖΟΜΕΝΑ ΣΠΙΤΙΑ ΚΑΙ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ ΝΑ ΠΡΟΣΕΛΚΥΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ, ΑΦΟΥ ΘΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΘΑ ΖΟΥΝΕ ΣΕ ΔΩΜΑΤΙΑ-ΑΞΙΟΠΡΕΠΗ ΚΑΙ ΘΑ ΤΥΓΧΑΝΟΥΝ ΠΟΛΛΩΝ ΠΡΟΝΟΜΙΩΝ/ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ-ΕΠΙΔΟΜΑ ΔΙΑΒΙΩΣΗΣ ΚΛΠ.ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΣΗΓΗΘΗΚΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΑΠΟΝΕΙΜΟΥΝ ΤΙΜΗΤΙΚΟ ΔΙΠΛΩΜΑ ΒΛΑΚΕΙΕΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΜΕΝΗΣ ΑΣΧΕΤΟΣΥΝΗΣ. Η “ΜΟΡΙΑ-ΠΟΙΗΣΗ” ΤΟΥ ΣΥΝΟΛΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ, ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΙΝΟΥΜΕΝΗ ΒΟΜΒΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΗΚΗ ΚΑΙ ΠΛΑΤΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ.ΟΙ ΑΝΟΙΚΤΕΣ ΔΟΜΕΣ ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΟΥΝ “ΣΗΜΕΙΑ-ΑΠΟΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΣΗΣ).ΔΕΔΟΜΕΝΟΥ ΟΤΙ ΥΣΤΕΡΟΥΜΕ ΣΕ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ, ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ, ΑΝΑΛΥΣΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΑΣΥΜΜΕΤΡΩΝ ΑΠΕΙΛΩΝ, ΥΒΡΙΔΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΣ ΚΑ, Η ΧΩΡΑ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ ΠΡΟ ΑΠΡΟΟΠΤΩΝ ΕΞΕΛΙΞΕΩΝ.
4)Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΑΦΟΥΝ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ 14 ΜΗΝΕΣ,ΠΕΡΙ ΤΟΥΣ 10.000 ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ.ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΠΕΡΕΤΑΙΡΩ ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΥΣΗΣ ΤΩΝ ΔΙΜΕΡΩΝ ΜΑΣ ΣΧΕΣΕΩΝ , Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΘΑ ΑΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΑΠΕΙΡΟΕΛΑΧΙΣΤΟΥΣ ΠΙΣΩ. ΚΑΙ ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΟΤΙ ΤΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝ , ΤΟ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ , Η ΣΟΜΑΛΙΑ  ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΔΕΧΤΟΥΝ .ΜΕ ΤΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΑΣΤΟΧΑ, ΑΣΟΒΑΡΑ, ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΑ, ΑΝΥΠΟΣΤΑΤΑ, ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΑ, ΤΥΧΑΡΠΑΣΤΑ ΚΑΙ ΧΑΜΗΛΟΤΑΤΟΥ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΜΕΤΡΑ Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΘΑ ΜΕΤΑΤΡΑΠΕΙ ΣΕ ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΗ ΚΑΙ ΑΠΛΟΥΣΤΑΤΑ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ Η ΑΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΑΝΑΙΜΙΚΗ ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΑ ΜΑΣ.ΑΡΕΣΕΙ Ή ΔΕΝ ΑΡΕΣΕΙ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ..ΜΕ ΝΕΡΟΠΙΣΤΟΛΑΔΕΝ ΣΒΗΝΕΙΣ ΦΩΤΙΕΣ. ΚΑΙ ΜΕ ΑΣΠΙΡΙΝΕΣ ΔΕΝ ΠΟΛΕΜΑΣ “ΚΑΡΚΙΝΩΜΑΤΑ”ΚΑΙ ΚΑΚΩΣ ΚΕΙΜΕΝΑ. ΔΕΝ ΘΕΡΑΠΕΥΕΙΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ  ΜΕ ΗΜΙΜΕΤΡΑ ΠΟΥ  ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑΡΚΟΠΕΔΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΝΟΧΗ. ΔΕΝ ΠΟΛΕΜΑΣ ΜΕ ΠΑΡΑΣΙΤΑΜΟΛΗ ΑΙΜΟΡΡΑΓΙΚΟ ΠΥΡΕΤΟ…ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΙ ΤΟ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΜΥΑΛΟ;

5)ΜΕ ΛΥΠΕΙ Η ΑΔΥΝΑΜΗ ΩΣ ΥΠΟΤΟΝΙΚΟΤΑΤΗ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΠΛΕΥΡΑΣ ΥΠΕΞ.ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΟ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΕΣ “ΤΣΑΓΑΝΟ”.ΠΑΡΑΜΦΟΡΦΩΤΙΚΑ ΚΑΤΟΠΤΡΑ. ΒΛΕΠΟΥ ΤΑ ΕΙΔΩΛΑ ΩΣ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΚΑΙΑΝΤΙΣΤΡΟΦΑ.. Η ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΗ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΥΣΙΑ…ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΩ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ,ΓΙΑΤΙ ΣΕΒΟΜΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ.

ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ, ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΤΟΛΗ Ή ΔΟΛΟΣ(ΔΕΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΩ),ΤΑ 15 ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΜΕΤΡΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΛΑΘΟ ΤΩΝ ΑΧΡΗΣΤΩΝ.ΜΕ ΛΥΠΕΙ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΕΣ ΤΥΠΟΥ ΠΑΤΟΥΛΗ, ΑΓΟΡΑΣΤΟΥ ,ΝΙΚΑ,, ΤΖΙΤΖΙΚΩΣΤΑ  ΚΑ ΑΠΟΔΕΧΘΗΚΑΝ ΑΜΕΣΩΣ ΤΙΣ “ΙΔΕΕΣ” ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗ.ΤΩΡΑ ΕΞΗΓΕΙΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΚΡΙΣΙΜΑ ΠΟΣΤΑ ΤΟΥ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ ΕΧΟΥΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΕΙ “ΑΓΝΩΣΤΑ ΚΑΙ ΓΥΡΟΛΟΓΙΚΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ”,ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΥΠΗΡΕΤΕΣΣ ΜΙΑ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΗΣ ΧΑΜΑΙΛΕΟΝΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΙΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ. ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ , ΠΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΔΙΑΡΡΕΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΑ….(ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΣΑΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΩ)
6)ΤΕΛΙΚΑ Η ΤΑΧΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΘΕΙ (ΩΣ ΜΑΝΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ), ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΣΗ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ-ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΥΝΟΧΗΣ  Η ΕΦΙΑΛΤΙΚΗ …”ΕΠΙΛΥΣΗ” ΤΟΥ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟΥ…ΠΟΙΟΣ ΣΟΒΑΡΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΝΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ,ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΕΝΗ, ΚΑΙ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΑΠΟΔΥΝΑΜΩΜΕΝΗ ; ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΡΧΙΘΕΩΡΗΤΙΚΛΟΓΟΙ ΤΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΛΑΛΙΣΤΑΤΟΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΑΣΧΕΤΟΛΟΓΙΣΤΑΝ  ΚΑΙ ΤΟΥΡΛΟΜΠΟΥΚΙΣΤΑΝ ΟΡΑΜΑΤΙΖΟΝΤΑΙ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΕΛΛΑΔΑ.. Η ΜΕΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΝΗΣΙΩΤΙΚΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ΣΤΗΝ ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ,ΘΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΟΥΣ ΑΣΚΟΥΣ ΤΟΥ ΑΙΟΛΟΥ , ΚΑΙ ΘΑ ΒΡΕΘΟΥΜΕ ΠΡΟ ΑΠΙΣΤΕΥΤΩΝ ΕΚΠΛΗΞΕΩΝ….ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΜΗΤΣΟΤΑΚΙΚΕΣ “ΕΜΠΝΕΥΣΕΙΣ”,ΟΔΗΓΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΕ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΧΑΡΤΟΓΡΑΦΗΤΑ ΝΕΡΑ.
7)ΘΑ ΕΝΙΣΧΥΘΟΥΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΟΙ ΘΑΛΑΣΣΙΕΣ ΠΕΡΙΠΟΛΙΕΣ!!!.ΜΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟ ΟΙ ΘΑΛΑΣΣΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ ΝΑ ΦΥΛΑΧΘΟΥΝ ;ΕΔΩ ΤΟ ΧΕΡΣΑΙΟ ΤΜΗΜΑ ΤΟΥ ΕΒΡΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΑΔΥΝΑΤΕΙ ΝΑ ΑΝΤΕΞΕΙ ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΕΣ ΡΟΕΣ. ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΚΑΙ ΣΥΜΜΑΧΟΙ ΔΕΝ ΠΟΛΥΝΟΙΑΖΟΝΤΑΙ, ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΙΣΤΟΙ Ο ΒΑΛΚΑΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Ο ΑΔΡΙΑΤΙΚΟΣ ΔΙΑΔΡΟΜΟΣ.ΔΕΝ ΦΘΑΝΟΥΝ ΣΤΗΝ  ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΚΑΙ ΒΟΡΕΙΑ ΕΥΡΩΠΗ ΟΙ ΡΟΕΣ. ΤΑ ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΠΛΟΙΑ ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΚΑΙ Η “ΦΙΓΟΥΡΑΤΖΙΔΙΚΗ”  ΩΣ ΚΑΙ ΑΝΕΠΑΡΚΕΣΤΑΤΗ FRONTEX  ΔΕΝ ΣΥΝΙΣΤΟΥΝ ΑΠΟΤΡΟΠΗ.ΒΟΛΤΑΔΟΡΙΚΗ-ΠΑΡΑΘΕΡΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΗΡΗΣΗ ΚΑΝΟΥΝ , ΚΑΙ ΠΙΝΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΦΕ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΒΑΘΥ ΤΗΣ ΣΑΜΟΥ.
8)ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΤΟΣΕΣ ΧΙΛΑΔΕΣ ΥΠΑΧΡΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΥΠΟΥΛΑ,ΑΣΥΜΜΕΤΡΑ ΜΕ ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΑΠΟ ΣΥΓΧΡΟΝΑ ΜΗ-ΓΡΑΜΜΙΚΑ ΠΕΔΙΑ ΜΑΧΗΣ.ΑΥΤΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΑΠΟ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΣΕ ΥΠΑΙΘΡΟ ΩΣ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΤΟΙΚΗΜΕΝΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ.(ΤΩΡΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΟΣΟΛΑΘΟΣ ΗΤΝ Η ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΟΦΥΛΑΚΗΣ ΚΑΙ ΑΓΡΟΦΥΛΑΚΗΣ) ΑΝ ΔΕΝ ΙΚΑΝΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΘΑ ΠΡΟΒΑΛΟΥΝ ΕΜΠΟΔΙΑ ΚΚΑΙ ΘΑ ΠΡΟΧΩΡΟΥΝ ΣΕ ΔΟΛΙΟΦΘΟΡΕΣ.ΜΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΑΛΛΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΟΤΗΤΩΝ ,ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ  ΕΣΩΣΤΡΕΦΙΚΟΙ ΑΠΟΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΤΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΟΥΝ ΜΕΙΖΟΝ ΘΕΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ. Η ΟΠΟΙΑ ΓΚΕΤΟΠΟΙΗΣΗ ΔΕΚΑΔΩΝ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΨΥΧΩΝ ΘΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ, ΠΟΛΛΑ ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΑ ΠΟΥ ΣΥΝΕΒΑΙΝΑΝ ΣΤΑ ΓΚΕΤΟ ΤΩΝ ΜΑΥΡΩΝ ΣΤΗΝ ΚΑΠΟΤΕ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗ ΝΟΤΙΑ ΑΦΡΙΚΗ. ΟΠΟΙΟΣ ΜΕΛΕΤΗΣΕΙ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΘΑ ΔΙΔΑΧΘΕΙ ΠΟΛΛΑ.(ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ/ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΣΕ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ-ΨΥΧΟΔΥΝΑΜΙΚΗ) Η ΓΚΕΤΟΠΟΙΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΠΗΓΗ ΜΥΡΙΩΝ ΚΑΚΩΝ.
9)ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΜΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΜΑΣ. ΤΟ ΕΧΩ ΔΕΙ ΕΠΙ ΤΟΠΟΥ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΝΗΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟ2015.ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΥΣΗ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΤΟΥ ΠΡΟΣΦΑΤΟΥ ΚΥΣΕΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ.ΟΙ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ  ΔΡΑΜΑΤΙΚΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ. ΕΚΤΟΣ ΑΝ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝ ΑΥΤΩ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΝΑ ΕΠΙΛΥΣΟΥΝ ΤΟΝ ΓΟΡΔΙΟ ΔΕΣΜΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΟΥ  ΚΕΝΟΥ ΜΑΣ, ΜΕ ΜΕΤΑΓΓΙΣΕΙΣ ΑΣΙΑΤΩΝ , ΑΦΡΙΚΑΝΩΝ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΛΟΓΗΣ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΜΕΝΩΝ ΤΗΣ ΥΔΡΟΓΕΙΟΥ. ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΛΥΠΑΜΑΙ.
10)ΤΕΛΟΣ ΑΣ ΜΗΝ ΥΠΟΤΙΜΟΥΝ ΤΗ ΝΟΗΜΟΣΗΝΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ “ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΣΚΟΙ ΚΙ ΠΑΡΑΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΖΟΝΤΕΣ ” ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΓΡΑΦΟΥΝ.ΕΠΙΣΗΣ ΛΥΠΑΜΑΙ ΓΙΑΤΙ Η ΗΓΕΣΙΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ(Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ” ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΣΥΓΚΑΤΑΒΑΤΙΚΗ ΣΤΟ ΘΕΜΑ.”…ΟΥΤΕ ΚΑΙΝΟΤΟΜΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΕΙΔΑ,ΟΥΤΕ ΔΥΝΑΜΙΚΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ. ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ.ΜΑΣ ΚΟΥΡΑΣΑΝ ΗΔΗ.ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΛΥΠΑΜΑΙ. ΧΑΜΗΛΟ ΕΠΙΠΕΔΟ.ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΠΟ ΤΟΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ,ΠΟΥ ΔΙΟΡΙΣΕ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣΣΤΟΥ ΜΑΞΙΜΟΥ , ΚΑΠΟΙΑ ΥΠΟΛΟΓΙΣΙΜΗ ΠΡΟΤΑΣΗ. ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΙΣΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙΣ.ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΑΠΛΑ ΕΝΑΣ ΑΚΟΜΑ ΓΡΑΦΕΙΟΚΡΑΤΗΣ.. ΒΑΡΕΘΗΚΑΜΕ ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΟΥΣ….
ΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΑΝΤΙΛΗΨΕΙΣ,  ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΦΑΡΟΦΥΛΑΚΕΣ ‘ΠΕΡΙΕΡΓΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ Ή ΘΕΣΕΩΝ ” ΩΣ ΚΑΙ ΕΡΑΣΤΕΣ ΤΗΣ ΥΠΟΥΡΓΙΚΗΣ ΚΑΙ ΥΦΥΠΟΥΡΓΙΚΗΣ ΚΑΡΕΚΛΑΣ, ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΒΡΕΘΟΥΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΑΝΕΙΠΩΤΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ…ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΜΙΑ ΣΟΒΑΡΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ. ΒΛΕΠΩ ΚΑΚΟΔΙΑΤΕΤΑΓΜΕΝΑ ΕΦΕΤΖΙΔΙΚΑ ΚΑΙ ΑΝΟΥΣΙΑ ΦΛΗΝΑΦΗΜΑΤΑ. ΕΧΟΥΝ ΑΝΟΙΞΕΙ  ΟΙ ΚΕΡΚΟΠΟΡΤΕΣ  ΕΠΙ ΣΥΡΙΖΑ. ΚΑΙ ΔΙΕΥΡΥΝΟΝΤΑΙ ΠΟΛΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ. ΑΛΓΕΙΝΗ ΕΝΤΥΠΩΣΗ.ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΜΑΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΣΥΝΕΧΗ ΣΗΨΗ.ΟΣΟΚΑΙ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΛΕΙΑΝΟΥΝ ΓΩΝΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΟΥΝ , Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΔΙΕΘΝΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΖΗΤΗΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΕΙΠΑΝ, ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ.ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΣΜΙΡ; ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΟΥΣ ;(ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΕΙΔΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΝΗΜΟΝΕΥΕΙ) ΜΕ ΤΟΥΣ ΡΟΧΙΝΓΚΙΑΣ ΣΤΗΝ ΜΙΑΝΜΑΡ;ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΕΝΤΡΟΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΣΤΟ ΜΕΞΙΚΟ; ΓΙΑ ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΙ ΓΝΩΡΙΖΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ; ΣΧΕΔΟΝ ΤΙΠΟΤΑ. ΠΟΣΟΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ; Η ΣΤΑΣΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΡΙΓΡΑΠΤΗ.ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ.ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΝ ΜΕ ΕΜΑΣ.

Leave a Reply

  • (not be published)