ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ

1)Η ΜΑΖΙΚΗ ΕΛΕΥΣΗ/ΕΙΣΒΟΛΗ ΑΤΟΜΩΝ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ /ΣΧΕΔΟΝ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΗΠΕΙΡΟΥΣ-ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΒΕΒΑΙΟ ΟΤΙ ΘΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΣΤΙΚΕΣ ΑΣΥΜΜΕΤΡΕΣ ΑΠΕΙΛΕΣ ΣΤΗΝ ΕΝΔΟΧΩΡΑ, ΣΕ ΠΡΩΤΟΦΑΝΗ ΒΑΘΜΟ. ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ. Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ  ΣΤΑΔΙΑΚΑ ΠΟΛΥ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ,ΚΑΙ Η ΝΕΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ(ΟΠΩΣ ΚΑΙ Η ΑΠΕΛΠΙΣΤΙΚΑ ΤΡΑΓΙΚΗ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ), ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΣΤΩ ΚΑΠΟΙΕΣ ΟΡΙΑΚΕΣ ΛΥΣΕΙΣ. ΜΕ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΝΕΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΚΑΙ  ΜΕ ΟΡΙΣΜΕΝΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΦΛΗΝΑΦΗΜΑΤΑ ΟΤΙ “ΟΛΑ ΒΑΙΝΟΥΝ ΚΑΛΩΣ  ΛΕΣ ΚΑΙ ΖΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΜΥΘΙΚΗ ΕΔΕΜ”ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΝΟΜΗΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ ΚΑΘΙΣΤΑΤΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟ, ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΒΕΒΑΙΟ  ΟΤΙ ΟΔΗΓΟΥΜΑΣΤΕ ΣΕ ΕΘΝΙΚΗ ΣΥΡΡΙΚΝΩΣΗ, ΣΕ ΠΑΝΤΕΛΗ  ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΣΕ ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΗ ΑΛΛΟΙΩΣΗ..Ο ΠΛΗΘΥΣΜΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΘΑ ΜΕΙΩΝΕΤΑΙ,ΚΑΙ ΕΠΙΤΗΔΕΙΟΙ ΞΕΝΟΙ ΘΑ ΤΟΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΝ ΑΠΟ ΠΟΛΥΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟ ΑΧΤΑΡΜΑ ,ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ  ΤΗΝ ΚΑΘΟΛΙΚΗ ΜΑΣ ΗΤΤΑ, ΧΩΡΙΣ ΚΑΝ  ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΜΕ.ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΔΙΑΤΡΥΠΗΣΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΚΑΙ  ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΟΛΙΟ ΣΧΕΔΙΟ, ΠΟΥ ΚΑΤΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΠΟΛΥ ΠΕΡΑΝ ΤΩΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΓΕΙΤΟΝΩΝ ΜΑΣ.ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΣΧΕΤΟΣΥΝΗ ΜΑΣ, ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΠΟΙΟΥΜΕ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΧΕΙΡΙΣΜΟ , ΚΑΙ ΕΝΙΣΧΥΟΥΜΕ ΤΙΣ ΜΗ-ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΕΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.Ο ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ ΔΕΝ ΑΠΟΦΟΙΤΑ ΑΠΟ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΕΣ ΣΧΟΛΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΚΜΗ.ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΝΤΙΑ.ΜΗΝ ΓΡΑΨΩ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ.
2)ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΣΧΕΔΙΑ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΧΩΡΕΣ ΠΡΟΧΩΡΗΣΑΝ ΣΕ ΛΗΨΗ ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΩΝΜΕΤΡΩΝ.ΟΧΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΣΥΝΟΡΩΝ.ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΣΗΜΕΡΑ ΗΡΘΑΝ ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΔΙΟ.ΧΩΡΙΣ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΕΣ ΙΔΕΕΣ. ΜΕ ΜΙΑ ΕΓΩΙΣΤΙΚΗ ΤΑΣΗ ΟΤΙ ΘΑ ΤΑ ΛΥΣΕΙ Ο “ΜΑΓΟΣ” ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗΣ.ΣΙΓΑ ΤΑ ΩΑ!!!. ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΑΣΧΕΤΩΝ ΣΕ ΠΟΛΥ ΚΡΙΣΙΜΑ ΠΟΣΤΑ. ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΠΟΤΑΜΙΣΙΩΝ ΧΑΜΑΙΛΕΟΝΤΩΝ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΑΡΡΙΒΙΣΤΕΣ ΩΣ ΚΑΙ ΚΟΜΜΑΤΙΚΩΝ ΚΟΜΙΣΑΡΙΩΝ ΤΗΣ ΠΑΡΑΠΑΙΟΥΣΑΣ “ΝΕΟΦΙΛΕΛΕ”. ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΑΣΗΜΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ‘ΑΛΛΟ ΠΛΑΝΗΤΗ-ΜΗ ΡΕΑΛΙΣΤΩΝ” ΥΦΥΠΟΥΡΓΩΝ.ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΑΔΥΝΑΜΩΝ ΚΑΙ ΑΓΝΩΣΤΩΝ ΣΕ ΕΥΡΥΤΕΡΟ ΚΟΙΝΟ ΥΠΟΥΡΓΩΝ ΣΤΑ ΚΡΙΣΙΜΑ ΧΑΡΤΟΦΥΛΑΚΙΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΜΥΝΑΣ..ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΚΑΠΟΙΩΝ “ΓΛΥΚΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ …ALL WEATHΕR…” ΤΟΥ ΑΠΟΛΙΤΟΥ ΤΙΠΟΤΑ..ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΑΣΧΕΤΩΝ ΠΕΡΙ ΤΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ.ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΛΗΨΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟ  ΑΜΥΝΑΣ ΑΛΚΗ ΣΤΕΦΑΝΗ ΤΟΥ ΧΕΙΡΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟΥ.ΑΣΕ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΡΙΞΕ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΣΤΟΝ “ΛΑΚΟ ΤΩΝ ΛΕΟΝΤΩΝ”,ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΚΟΤΗΤΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ   Ο ΣΤΕΦΑΝΗΣ ΝΑ ΧΕΙΡΙΣΤΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ. ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΕΝΕ ΟΙ ΠΛΕΙΣΤΟΙ.ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΟΥΝ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ. ΕΔΩ ΧΑΘΗΚΕ ΤΟ ΓΕΣ ΚΑΙ ΤΟΓΕΕΘΑ ΚΑΙ ΠΙ 6 ΜΗΝΕΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΤΙ ΤΟΥΣ ΓΙΝΟΝΤΑΝ ΓΙΑ ΔΥΟ ΔΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ ΣΤΟ ΔΑΣΟΣ ΚΑΣΤΑΝΙΩΝ ,, ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΣΤΡΑΤΟΧΩΡΟΦΥΛΑΚΗ ,ΚΑΙ ΤΑΙΔΙΑΑΤΟΜΑ ΘΑ ΧΕΙΡΙΣΤΟΥΝ ΤΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ ΤΩΝ ΔΕΚΑΔΩΝ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ;
3)ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΑΠΟΣΥΜΦΟΡΗΣΗ ΤΩΝ ΝΗΣΙΩΝ ΜΑΣ ΑΠΟ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΤΥΠΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΥΙΟΘΕΤΗΣΕ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΕΙΝΑΙ “ΣΥΝΤΑΓΗ ΓΙΑ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ”.ΕΙΝΑΙ ΕΠΕΙΚΩΣ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ.ΠΡΟΚΑΛΕ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑΖΕΙ ΤΙΣ ΜΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΑΜΙΑΚΟ  ΒΑΘΥ , ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟ ΙΣΤΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΜΟΡΙΑΣ ΣΕ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ-ΠΟΥ ΚΑΚΩΣ ΚΑΚΙΣΤΑ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ ΟΙ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΣΤΕΦΑΝΗΣ/ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ-ΣΕ ΜΙΑ ΠΟΛΥΔΑΙΔΑΛΩΔΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΑΤΟΜΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΙΣΡΕΥΣΕΙ ΣΤΟΝ ΚΡΑΤΙΚΟ ΜΑΣ ΧΩΡΟ. ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΗ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΧΩΡΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΕΤΟΙΟ ΑΝΟΙΚΤΟ ΖΗΤΗΜΑ.ΜΗΝ ΣΥΓΚΡΙΝΕΙ ΚΑΠΟΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟ ΔΕΚΑΕΤΙΩΝ  ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΣΙΑ.(ΕΚΕΙ ΥΠΗΡΧΑΝ ΠΟΛΕΜΟΙ ΣΤΟ ΚΑΣΜΙΡ,ΣΤΗΝ ΒΕΓΓΑΛΗ, ΣΤΟ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΤΙΜΟΡ, ΣΤΗΝ ΙΝΔΟΚΙΝΑ, ΣΤΗΝ ΠΑΠΟΥΑ ΝΕΑ ΓΟΥΙΝΕΑ) ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΙ ΑΣΧΕΤΟΑΧΡΗΣΤΟΙ,ΠΟΥ ΙΣΧΥΡΙΖΟΝΤΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ(ΘΟΥ ΚΥΡΙΕ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΠΙΑΣΩ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΜΟΥ.ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΞΕΠΛΕΝΕΙ ΟΥΤΕ Ο ΝΙΑΓΑΡΑΣ ΚΑΙ Ο ΖΑΜΒΕΖΗΣ ΜΑΖΙ)..ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΣΤΟΝ ΕΛΛΑΔΙΚΟ ΧΩΡΟ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΘΑ ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ “ΟΥΔΕΝ ΜΟΝΙΜΟΤΕΡΟΝ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΡΙΝΟΥ’.ΕΔΩ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ.ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΕΔΩ. ΤΟΥΣ ΔΙΝΟΥΝ ΣΤΕΓΗ.ΕΠΙΔΟΜΤΑ. ΟΙΚΙΑΚΗ ΣΥΣΚΕΥΗ.ΣΧΟΛΕΙΑ ΚΑ.ΣΥΝΕΠΩΣ ΜΙΛΑΜΕ ΟΤΙ Η ΧΩΡΑ ΘΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙ ΠΡΩΤΟΦΑΝΗ ΕΚΡΗΞΗ. ΑΝ ΜΑΛΙΣΤΑ -ΠΟΥ ΣΙΓΟΥΡΑ-ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΒΙΑΙΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ, ΤΟΤΕ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΘΑΝΑ.ΑΠΟ ΤΟΠΙΚΟ-ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ ΕΝΤΑΣΕΙΣ/ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ/ΥΠΟΘΑΛΨΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ-ΓΚΕΤΟΠΟΙΗΣΗ-ΕΞΑΡΣΕΙΣ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΩΝ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΕΩΝ-ΒΙΑΙΟΠΡΑΓΙΕΣ ΚΑ.(ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΡΙΝ 4-5 ΧΡΟΝΙΑ ΕΓΡΑΨΑ , ΣΕ 45 ΣΕΛΙΔΕΣ ΓΙΑ “ΤΡΕΛΛΑ ΣΕΝΑΡΙΑ”,ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΑ ΕΠΑΝΦΕΡΩ ΓΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΗ.(ΠΑΝΩ ΑΠΟ 40.000 ΑΤΟΜΑ ΤΑ ΔΙΑΒΑΣΑΝ).
4)ΤΟΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ  ΑΠΟΣΥΜΦΟΡΗΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΕΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΕΠΙΖΗΜΙΟ, ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΑ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟ, ΤΟΠΙΚΑ ΑΠΟΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΤΙΚΟ, ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΕ 3-4 ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΒΙΩΣΟΥΜΕ ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ. ΚΑΙ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΘΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΛΛΟΙ ΠΑΡΑΤΥΠΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ. ΚΑΙ ΘΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΜΙΑ ΝΕΑ ΑΡΧΗ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΣΩΠΟΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΛΟΓΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΟΥΝ ΤΕΤΟΙΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΟΥΤΙΣΟΥΝ , ΕΝΩ Η ΧΩΡΑ ΘΑ ΒΙΩΝΕΙ  ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΠΛΑΧΝΑ ΤΗΣ ,ΑΚΡΑΙΕΣ ΜΟΡΦΕΣ ΥΒΡΙΔΙΚΟ-ΑΣΥΜΜΕΤΡΩΝ ΑΠΕΙΛΩΝ . Η ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΜΑΣ ΣΥΝΟΧΗ ΘΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙ  ΤΕΡΑΣΤΙΟ  ΚΑΙ ΑΓΕΦΥΡΩΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΜΕ ΛΕΝΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΕΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΣΕ Μ.ΑΝΑΤΟΛΗ-ΒΑΛΚΑΝΙΑ-ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΑΣΙΑ-ΚΡΑΣ ΑΦΡΙΚΗΣ ΚΑ.
ΥΣΤΕΡΟΥΜΕ ΣΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ.ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΛΥΣΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΚΛΗΘΕΙΣΑ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ΠΛΗΘΥΣΜΩΝ..ΓΙΑ ΤΑ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΑ ΤΩΝ ΠΡΙΝ(ΣΥΡΙΖΑΙΩΝ) ΩΣ  ΚΑΙ ΤΩΝ ΤΩΡΙΝΩΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΥΠΟΒΛΗΘΕΙ ΟΥΤΕ  ΜΙΑ  ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΑΝΕΥΘΥΝΟΥΠΕΥΘΙΝΩΝ..
ΑΛΛΩΣΤΕ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΣΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑ ΤΗΣ  ΕΥΠ,ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑ,ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ  ΠΟΛΥ ΚΑΤΩ ΤΟΥ ΜΕΤΡΙΟΥ ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ.ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ  ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΟΥΝ ΑΝΤΙΡΡΗΣΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΑΝΤΙΡΡΗΣΗ.ΕΔΩ ΣΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΙΚΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΝ ΜΗ-ΣΤΡΑΤΙΟΤΙΚΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ. ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ,ΕΝΑΣ ΑΚΟΜΑ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ.
5)Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΣΤΕΦΑΝΗ ΗΤΑΝ ΤΟ”ΚΕΡΑΣΑΚΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΤΑ”,ΤΗΣ ΑΠΟΛΥΤΗΣ ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΑΣ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΩΝ.ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΙΣ ΚΑΛΕΣ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ,ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΑΠΟ  ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ-ΠΟΛΙΤΙΚΟ-ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΕΣ-ΜΗ ΓΡΑΜΜΙΚΕΣ -ΑΣΥΜΜΕΤΡΕΣ ΑΠΕΙΛΕΣ ΚΑΙ ΧΕΙΡΙΣΜΟ ΚΡΙΣΕΩΝ.ΣΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗΣ ΤΟΥ ΣΤΑΔΙΟΔΡΟΜΙΑΣ ΥΠΗΡΕΤΗΣΕ ΑΠΟ ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΘΕΣΕΙΣ.ΠΧ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΕΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΩΝ-ΙΠΠΙΚΟΥ, ΣΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ,ΣΤΟ ΓΕΣ ΣΤΗΝ ΔΙΥΘΥΝΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ /2 ΦΟΡΕΣ, ΣΤΟ ΣΧΕΤΙΚΑ “ΧΑΛΑΡΟ ” ΤΡΙΤΟ ΣΩΜΑ ΣΤΡΑΤΟΥ ΣΤΗΝ ΘΕΣ/ΚΗ  ,ΣΤΗΝ 95 ΑΔΤΕ ΣΤΗΝΡΟΔΟ (ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΤΕΤΟΙΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ’ΚΑ. ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΕΙΚΩΣ ΑΣΧΗΜΗ  Η ΕΙΚΟΝΑ Ο ΥΦΕΘΑ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΤΑΙ ΤΗΝ ΜΟΡΙΑ, ΤΗΝ ΒΑΛ ΣΤΗΝ ΧΙΟ  ΚΑΙ ΤΟ ΒΑΘΥ ΤΗΣ ΣΑΜΟΥ .ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟ ΥΠΟΥΡΓΙΟΥ ΑΜΥΝΑΣ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΤΑΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΖΩΝΕΣ. ΕΧΕΤΕ ΔΕΙ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΑΜΥΝΑΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΤΑΙ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΜΕ ΛΑΤΙΝΟΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΗ ΑΡΙΖΟΝΑ  ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΞΑΣ ; ΕΧΕΤΕ ΔΕΙ ΤΟΥΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΑΜΥΝΑΣ ΤΗΣ ΓΑΛΛΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ Μ.ΒΡΕΤΑΝΙΑΣ ΕΠΙ 3-4 ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΠΤΟΝΤΑΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΣΤΟ ΚΑΛΑΙ ΤΗΣ ΜΑΓΧΗΣ ;ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΜΕ ΤΑ ΕΚΑΤ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ ,ΠΟΤΕ Ο ΧΟΥΛΟΥΣΙ ΑΚΑΡ ΔΕΝ ΕΠΙΣΚΕΦΘΗΚΕ ΚΑΤΑΥΛΙΣΜΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ ΣΕ ΣΑΝΛΙΟΥΡΦΑ, ΜΑΡΝΤΙΝ, ΣΙΡΝΑΚ, ΧΑΤΑΙ, ΚΑΙ ΓΚΑΖΙΑΝΤΕΜΠ.ΠΟΤΕ. .ΟΙ ΕΙΚΟΝΕΣ ΜΕ ΤΟΝ Α.ΣΤΕΦΑΝΗ ΕΚΕΙ, ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΕΛΠΙΣΙΑ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΩΝ , ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΑ. Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΚΑΤΑ ΒΑΣΗ ΨΗΦΙΣΤΗΚΕ  ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΟΥ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟΥ. ΕΚΕΙ  ΠΟΥ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΤΑ ΕΚΑΝΕ ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑΣΤΙΚΑ ΘΑΛΑΣΣΑ.

ΕΧΩ ΠΕΙ ΚΑΙ ΓΡΑΨΕΙ.ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΔΥΑΖΩ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ ΣΕ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΧΩΡΑ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
“ΑΥΤΗ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΤΩΣΗ ΚΑΙ ΘΑ ΥΠΟΣΤΕΙ ΤΗΝ ΗΤΤΑ ΤΟΥ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟΥ ,ΠΟΛΥ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΗΣ”.ΚΑΙ ΤΕΛΟΣΠΑΝΤΩΝ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΟΑ.ΣΤΕΦΑΝΗΣ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΕΝΟΣ ΠΡΩΗΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥ ΜΕ ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΙΚΕΣ ΤΑΣΕΙΣ….ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΥΠΗΡΕΤΗΣΕΙ ΣΕ ΒΟΡΕΙΟ ΙΡΑΚ, ΣΤΑ ΚΡΟΑΤΟ-ΣΕΡΒΙΚΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΟΥ ΟΣΙΕΚ ΚΑΙ ΤΟΥ ΒΟΥΚΟΒΑΡ. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΥΠΗΡΕΤΗΣΕΙ ΣΕ ΚΟΣΟΒΟ, ΚΑ.ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΒΑΣΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ ΤΩΝ ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΩΝ ΡΕΥΜΑΤΩΝ…ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΤΗΣ ΜΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΣΤΙΚΟ ΙΣΤΟ ΣΤΟ ΒΑΘΥ ΤΗΣ ΣΑΜΟΥ.

Leave a Reply

  • (not be published)