ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ

1)ΕΙΔΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΩΝ ΗΠΑ ΑΠΟΤΕΛΟΥΜΕΝΗ ΑΠΟ ΚΟΜΑΝΤΟΣ ΚΑΙ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ CIA   ΕΝΤΟΠΙΣΕ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΕ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΤΟΥ ISIS ΣΤΗΝ ΜΕΣΟΠΟΤΑΜΙΑ. Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΡΑΜΠ.
2)ΓΥΡΩ ΣΤΙΣ 3.30-4 ΤΑ ΧΑΡΑΜΑΤΑ  ΜΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΑΝ ΑΠΟ ΗΠΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΡ ΓΙΑ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΣΤΗΝ ΒΔ ΣΥΡΙΑ,ΣΤΟ ΣΤΥΛ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ “ΤΡΙΑΙΝΑ ΤΟΥ ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ/ΤΖΕΡΟΝΥΜΟ” ΣΤΟ ΑΜΠΟΝΤΑΜΠΑΝΤ ΤΟΥ ΠΑΚΙΣΤΑΝ , ΟΤΑΝ ΤΟ ΜΑΙΟΤΟΥ 2011 ,ΟΙ ΕΙΔΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΕΚΤΕΛΕΣΑΝ ΤΟΝ ΟΣΑΜΑ ΜΠΙΝ ΛΑΝΤΕΝ.ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΑ ΠΟΛΥ ΝΩΡΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ “ΤΩΡΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ” ΤΗΣ ΦΑΙΗΣ ΜΑΥΡΑΓΑΝΗ ΠΟΥ ΗΜΟΥΝΑ ΠΡΟΣΚΕΚΛΗΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΡΟ-ΤΟΥΡΚΙΚΑ..ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΤΟΤΕ ΤΗΝ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΟ DNA.
3)ΤΗΝ ΟΛΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΑΝ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΡΑΜΠ, Ο ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΕΝΣ, Ο ΜΟΛΙΣ ΕΙΧΕ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΣΤΙΣ ΗΠΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ-ΝΑΤΟ-ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟ  ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΜΥΝΑΣ ΜΑΡΚ ΕΣΠΕΡ, Η ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ CIA  ΤΖΙΝΑ ΧΑΣΠΕΛ,ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΜΑΙΚ ΜΙΛΕΙ.
4)ΑΠΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΗΣ ΠΛΕΥΡΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΗ ΒΑΣΗ ΜΑΚΝΤΙΛ ΣΤΗΝ ΦΛΟΡΙΝΤΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΑΝ  ΤΗΝ ΟΛΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ Ο ΕΠΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΚΕΝΕΘ ΜΑΚΕΝΖΙ , ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΩΝ ΔΙΑΚΛΑΔΙΚΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΩΝ ΗΠΑ ΣΤΡΑΤΗΓΟ ΡΙΤΣΑΡΝΤ ΚΛΑΡΚ.
5)ΤΟΝ ΜΠΑΓΚΝΤΑΝΤΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΑΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΙΡΑΚ ΣΤΗΝ ΒΔ ΣΥΡΙΑ,ΟΙ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΩΝ ΗΠΑ, ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΙΟΡΔΑΝΙΑΣ
6)ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΣΤΗΝ ΒΔ ΕΠΑΡΧΙΑ ΙΝΤΛΙΜΠ ΕΔΩΣΑΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΤΣ , ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΡΧΙΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗ,ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΤΟΥ ,ΝΥΦΕΣ ΤΟΥ ΚΑ.ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΦΑΤΗ ΥΠΟΥΡΓΙΚΗ ΣΥΝΟΔΟ ΤΟΥ ΝΑΤΟ, Ο ΑΚΑΡ ΠΑΡΕΔΩΣΕ ΕΙΔΙΚΗΣ ΦΥΣΗΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΠΑΓΚΝΤΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟ ΟΜΟΛΟΓΟ ΤΟΥ ΕΣΠΕΡ.
7)Ο ΤΡΑΜΠ ΔΗΛΩΣΕ ΟΤΙ 3-4 ΧΩΡΕΣ ΣΥΝΕΔΡΑΜΑΝ ΣΤΟΝ ΕΝΤΟΠΙΣΜΟ ΤΟΥ.

8)ΣΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ-ΟΠΟΥ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ/DAESH/ΕΧΑΣΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥ ΜΑΖΙ ΜΕ 3 ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ,ΕΛΑΒΑΝ ΧΩΡΑ 8 ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΑ ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΩΝ ΗΠΑ/ΟΜΑΔΑ 6/DELTA FORCΕ  ΜΕ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗ (ΕΧΩ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ.ΑΛΛΑΔΕΝ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΩ ΓΙΑ ΠΡΟΦΑΝΕΙΣ ΛΟΓΟΥΣ…).
9)Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΓΝΩΡΙΖΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ.ΕΙΧΑΝ ΣΗΖΗΤΗΘΕΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΦΑΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ CIA ΤΖΙΝΑ ΧΑΣΠΡΛ, ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΜΙΤ ΧΑΚΑΝ ΦΙΝΤΑΝ.

10)Η ΑΡΧΙΚΗ ΦΑΣΗ ΤΗΣ ΤΕΛΙΚΗΣ  ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΑΡΧΙΣΕ ΠΡΟ 15 ΗΜΕΡΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΝΤΙΕΡ Ε ΖΠΟΡ. ΙΟΡΔΑΝΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΑΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΡΧΙΚΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ.
11)ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΗ, ΚΡΥΒΟΝΤΑΝ  Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΟΥ ISIS ΣΕ ΥΠΟΓΕΙΑ ΤΟΥΝΕΛ.ΖΩΣΜΕΝΟΣ ΜΕ ΕΚΡΗΚΤΙΚΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΠΥΡΟΔΟΤΗΣΕ.
12)ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΡΩΣΟΙ ΚΑΙ ΚΟΥΡΔΟΙ ΕΙΧΑΝ ΙΣΧΥΡΙΣΤΕΙ ΟΤΙ ΤΟΝ ΕΙΧΑΝ ΕΝΤΟΠΙΣΕΙ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙ. ΑΛΛΑ ΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΔΕΝ ΗΣΑΝ ΑΚΡΙΒΕΙΣ.

13)ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΤΟΥ ΧΑΛΙΦΑΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟ 2010 ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΠΛΗΓΜΑ,ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ISIS.

14)ΤΟ ISIS  ΕΧΕΙ ΑΠΩΛΕΣΕΙ ΕΔΑΦΗ ΣΤΗΝ ΜΕΣΟΠΟΤΑΜΙΑ, ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ ΘΥΛΑΚΕΣ ΣΕ ΣΥΡΙΑ-ΥΕΜΕΝΗ-ΒΟΡΕΙΟ ΙΡΑΚ-ΥΠΟΣΑΧΑΡΙΟ ΑΦΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΙΟ ΓΡΑΜΜΗ ΠΑΚΙΣΤΑΝ-ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ.
Dr. Athanasios E. Drougos

Leave a Reply

  • (not be published)