ΕΥΘΕΙΑ ΒΟΛΗ ΣΤΟΝ ΠΥΡΗΝΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ

Posted on October 27, 2019, 10:09 am
FavoriteLoadingAdd to favorites 3 secs

Είναι γεγονός ιστορικά καταγεγραμμένο, ότι στη πορεία του Ελληνικού έθνους, μετά την απελευθέρωση από τους Τούρκους, οι Ελληνικές κυβερνήσεις ευθύνονται για λανθασμένους σχεδιασμούς ή αδράνεια, που είχαν ως συνέπεια εθνικές ήττες.

Η συρρίκνωση του Ελληνισμού και η κατάληψη Ελληνικών εδαφών ήταν στόχος των εχθρών μας. Τούρκοι ή Βούλγαροι επεδίωξαν να κερδίσουν εδάφη εις βάρος μας.

Για πρώτη φορά όμως επιχειρείται η αμφισβήτηση του Ελληνισμού, της συνέχειας της ιστορικής παράδοσης και καταγωγής. Πρόκειται για μια άνευ προηγουμένου βολή στο πυρήνα του Ελληνισμού.

Μέσα στη παραζάλη της οικονομικής κρίσης, της δήθεν καταπολέμησης του εθνικισμού, της εμπέδωσης της ειρήνης και δημοκρατίας στους γειτονικούς λαούς και της δήθεν επίλυσης χρονιζόντων θεμάτων, δεν προσέξαμε την ποιοτική αναβάθμιση των επιδιώξεων όσων μας επιβουλεύονται.

Το πλέον τραγικό είναι ότι βρέθηκε Ελληνική κυβέρνηση που αφού κατηγόρησε όλες τις προηγούμενες για αδράνεια, στη συνέχεια ενσωμάτωσε στη ρητορική της όλα τα επιχειρήματα των αντιπάλων διεκδικητών για ν’ αποδείξει τη δήθεν ικανότητα της να «επιλύει προβλήματα».

Με την υπογραφείσα συμφωνία των Πρεσπών νομιμοποιήσαμε «de jure» την αμφισβήτηση της Ελληνικότητας των κατοίκων της Μακεδονίας.

Ο «παγκόσμιος ηγέτης», ο «Κίσινγκερ των Βαλκανίων» και ο «τζάμπα μάγκας», μια τριανδρία αμφιλεγόμενων  πολιτικών, δύο παμπόνηροι κομμουνιστές κι’ ένας ψευτοπατριώτης, συνέβαλλαν ώστε να συνταχθεί από ξένους παράγοντες και να εγκριθεί από το Ελληνικό κοινοβούλιο μια συμφωνία με όρους δεσμευτικούς για την Ελλάδα. Όρους που εσκεμμένα συμπεριλήφθηκαν, ώστε να δυσκολέψουν οποιαδήποτε μελλοντική αντίδραση κάποιας Ελληνικής κυβέρνησης, εξισώνοντας τον ιδιοκτήτη με τον κλέφτη .

153 βουλευτές του Ελληνικού κοινοβουλίου, ήταν αρκετοί για να διαγράψουν τις ιστορικές σελίδες των προγόνων μας και να διδάξουν τις νεότερες γενεές, ότι δεν υπάρχει λόγος ν’ αγωνίζονται και να πολεμούν για τα ιδανικά τους, είναι όλα θέμα συμφωνιών και κανονίζονται στα χαρτιά.

153 βουλευτές αποδείχθηκαν πιο δυνατοί από 345 αξιωματικούς και 9.434 στρατιώτες που σκοτώθηκαν στα εδάφη της αγαπημένης μας Μακεδονίας, για να την απελευθερώσουν από τους Τούρκους και τους Βούλγαρους. Και δεν συμπεριλαμβάνω τους χιλιάδες μάρτυρες, στρατιωτικούς ή αμάχους του Μακεδονικού αγώνα.  Απλοί, καθημερινοί άνθρωποι, αγρότες, εργάτες αλλά και αστοί, καθοδηγούμενοι από  ηγετικές μορφές, τον πρωθυπουργό Ελ. Βενιζέλο και τον αρχιστράτηγο στο πεδίο της μάχης,  διάδοχο Κωνσταντίνο. Όλοι ενωμένοι σ’ ένα αγώνα εθνικό, υπέροχο, όχι σ’ ένα ταξικό αγώνα, κατάφεραν να παραδώσουν σ’ εμάς την Ελλάδα του σήμερα .

Δυστυχώς τέτοιους πολιτικάντηδες τους βρίσκουμε μπροστά μας και θα τους βρίσκουμε συνέχεια και η Ελλάδα θα προσπαθεί να αποδείξει ότι η Μακεδονία δεν είναι απλά το βόρειο τμήμα του πρώτου μέρους, όπως αναφέρει η προδοτική ή κακή ή όπως αλλιώς θέλετε να τη πείτε συμφωνία των…λιμνών.  Αλλά και πολλοί από εμάς θα πρέπει να ντρεπόμαστε !

Χαίρομαι όμως γιατί όλα θα γκρεμιστούν σαν χάρτινος πύργος και οι υπέρμαχοι της συμφωνίας, θα σκάσουν απ’ το κακό τους . Τόσο η  ΑΜΦΙΠΟΛΗ, όσο και τα σημαντικά ευρήματα της ΑΧΛΑΔΑΣ στη Φλώρινα, επιβεβαιώνουν συνεχώς τη διαχρονική παρουσία των Ελλήνων στη Μακεδονία και τη σημαντική συνεισφορά της πατρίδας μας στη παγκόσμια πολιτιστική κληρονομιά !!!

Μην ξεχνάς

                                                                                   Απόστολος Τσιμογιάννης

 Ο Απόστολος Τσιμογιάννης είναι Υποστράτηγος (ε.α), με μεγάλη επιτελική και διοικητική εμπειρία στον τομέα των Millitary Logistics. Έχει υπηρετήσει σε ανάλογη επιτελική θέση του NATO/NSPA. Είναι τακτικό μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Logistics.

Leave a Reply

  • (not be published)