ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ COVID-19 ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΕΓΟΝΤΑΙ…..ΓΙΑΤΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΥΕΙ… ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΘΩΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ/. Η ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ..ΜΕΡΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟ

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ

1) ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΧΩΡΑ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ,ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΔΕΧΘΕΙ ΠΛΗΓΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΟΝΙΚΟ ΙΟ.ΠΑΡΑΤΗΡΕΙΤΑΙ ΜΙΑ ΚΡΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΟΤΗΤΑ-ΠΟΛΥΜΕΡΕΙΑ-ΔΙΕΘΝΟΠΟΙΗΣΗ   ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΑΠΕΔΩΣΕ. ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΕΕ ΠΥ ΧΕΙ ΤΕΛΜΑΤΩΣΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΕΣΤΗ ΑΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΘΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΤΡΑΓΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ .. ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ  ΠΛΕΥΡΑ ΤΑ ΚΡΑΤΗ ΤΗΣ ΝΟΤΙΑΣ ΑΣΙΑΣ(ΙΝΔΙΑ-ΝΕΠΑΛ-ΜΑΛΔΙΒΕΣ-ΣΡΙ ΛΑΝΚΑ ΚΑ) ΤΗΣ ΝΑ ΑΣΙΑΣ/ASEAN (ΜΑΛΑΙΣΙΑ-ΒΙΕΤΝΑΜ-ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ-ΙΝΔΟΝΗΣΙΑ-ΦΙΛΙΠΠΙΝΕΣ-ΛΑΟΣ-ΜΠΡΟΥΝΕΙ-ΤΑΥΛΑΝΔΗ ) ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΝΑ ΕΜΜΕΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΠΟ ΚΟΙΝΟΥ/ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΚΗ  ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΗΣ ΠΟΛΥ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗΣ ΑΠΕΙΛΗΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΟΙ ΗΠΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΑΝ ΣΕ ΜΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ , ΝΕΣΩ ΤΗΛΕΔΙΑΣΚΕΨΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΥΜΜΑΧΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΙΟΥ .ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΥΠΟΤΙΜΗΣΗ ΤHΣ ΝΟΣΟΥ  COVID-19  ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΕΚΔΙΗΓΗΤΟ ΤΡΑΜΠ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΞΩΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΤΟΥ “ΑMΕRICA FIRST” ΤΟ ΑΝ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΘΑ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΜΟΝΟΜΕΡΕΙΣ Ή ΠΟΛΥΜΕΡΕΙΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ  ΒΑΣΙΚΟ ΘΕΜΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ.. ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ ΤΗΣ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ ΑΠΕΤΥΧΑΝ..ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΕΥΧΟΛΟΓΙΑ ΑΚΟΥΣΑΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΗΝΩΜΕΝΑ ΕΘΝΗ , ΤΗΝ ΕΕ , ΤΟΝ ΟΟΣΑ ΚΑ. ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΚΡΑΤΗ ΜΟΝΑ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΞΑΝ ΝΑ ΤΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΠΕΡΑ….
2)Η ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΗ  ΚΑΙ ΒΑΣΙΚΗ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΤΗΣ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΚΙΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ Η ΚΙΝΑ (ΦΗΜΙΖΕΤΑΙ ΑΛΛΩΣΤΕ ΣΤΟ ΝΑ ΜΑΣ ΣΤΕΛΝΕΙ ΙΟΥΣ…).ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΡΙΣΑΘΛΙΟ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΩΝ ΟΛΙΓΑΡΧΩΝ ΤΟΥ ΚΑΠΙΤΑΛΙΖΟΝΤΟΣ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΤΟΥ ΠΕΚΙΝΟΥ. ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΑΝ ΟΠΩΣ ΟΦΕΙΛΑΝ ΤΟΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΥΓΕΙΑΣ.ΑΥΤΟΙ ΑΠΟΜΟΝΩΣΑΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟΠΟΙΗΣΑΝ ΤΟΥΣ ΑΝΑΛΥΤΕΣ-ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΠΟΥ ΑΠΟ ΤΑ ΤΕΛΗ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΤΟΥ 2019 ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΠΕΡΑΣΜΕΝΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΕΙΧΑΝ ΕΠΙΣΗΜΑΝΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥ SARS-CoV-2..ΕΙΝΑΙ Η ΚΙΝΑ ΠOΥ EΠΕΔΕΙΞΕ ΕΛΛEΙΨΗ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΤΗΤΑΣ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΔΕΧΘΗΚΕ ΤΟΝ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ ΤΟΥ 2019 ΤΗΝ ΕΙΔΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΥΓΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΟΥΧΑΝ.. ΕΝΩ Η ΚΡΙΣΗ ΗΤΑΝ ΣΤΑ ΠΡΩΤΑ ΣΤΑΔΙΑ.ΕΙΝΑΙ Η ΚΙΝΑ ΠΟΥ ΣΥΝΤΗΡΕΙ ΚΑΙ ΤΡΟΦΟΔΟΤΕΙ ΤΟ ΕΚΤΡΩΜΑΤΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΑΣ ΚΟΡΕΑΣ.. ΕΙΝΑΙ Η ΚΙΝΑ ΠΟΥ ΑΠΟΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΕΙ ΚΡΑΤΗ ΣΤΗΝ ΑΣΙΑ.. ΕΙΝΑΙ Η ΚΙΝΑ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΟΤΙ ΛΥΠΑΤΑΙ(!) ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΘΑΝΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΠΙΔΙΩΚΕΙ ΝΑ ΦΑΝΕΙ ΩΣ “ΚΑΛΟΣ ΣΑΜΑΡΕΙΤΗΣ”ΚΑΙ ΤΡΟΦΟΔΟΤΕΙ ΜΕ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΥΛΙΚΟ(ΚΑΚΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ) ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ.ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ Η ΚΙΝΑ ΠΟΥ ΡΑΔΙΟΥΡΓΕΙ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΗΠΑ. ΕΙΝΑΙ Η ΚΙΝΑ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΒΙΑ ΣΤΟ ΧΟΝΓΚΚΟΝΓΚ, ΑΠΕΙΛΕΙ ΤΗΝ ΤΑΙΒΑΝ ΚΑΙ ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙ ΤΑ ΝΟΜΙΜΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΤΗΣ ΝΑ ΑΣΙΑΣ ΣΤΗ ΝΟΤΙΑ ΣΙΝΙΚΗ ΘΑΛΑΣΑ.ΕΙΝΑΙ Η ΚΙΝΑ ΠΟΥ ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΣΤΕΝΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ ΠΟΥ ΔΙΑΤΗΡΕΙ ‘ΠΕΡΑΣΕ” ΤΟΝ ΦΟΝΙΚΟ ΙΟ ΣΤΟ ΙΡΑΝ ,ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΓΙΚΗ (ΣΥΝΕΠΙΚΟΡΟΥΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΕΣ ΤΥΧΟΔΙΩΚΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΟΡΦΩΤΙΚΕΣ ΑΝΤΙΛΗΨΕΙΣ ΤΟΥ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ ΑΠΑΡΧΑΙΩΜΕΝΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΤΩΝ ΑΓΙΑΤΟΛΛΑΧ ΤΗΣ ΤΕΧΕΡΑΝΗΣ)
3)Η ΚΙΝΑ ΜΕ ΔΟΛΙΟ  ΤΡΟΠΟ -ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΗΝ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ -ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΚΑΙ Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ ,ΠΟΥ ΘΕΩΡΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΑΝΑΠΤΥΧΘΟΥΝ ΠΟΛΥ ΟΙ ΔΙΜΕΡΕΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΕΡΔΗ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΣΤΟ  ΛΙΜΑΝΙ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ. ΟΠΟΥ ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΝ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΠΙΕΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΞΟΝΤΩΤΙΚΑ ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ ΜΟΝΤΕΛΑ.ΑΦΟΥ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ ΔΕΝ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ. ΕΙΝΑΙ Η ΚΙΝΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΠΑΣΗ ΘΥΣΙΑ ΝΑ  ΔΙΑΣΩΣΕΙ ΤΟ ΝΕΟ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥ ΜΕΤΑΞΙΟΥ .ΕΙΝΑΙ Η ΚΙΝΑ ΠΟΥ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΔΥΣΗΣ ΠΡΩΤΟΣΤΑΤΕΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΡΩΣΟ ΠΡΩΗΝ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗ ΤΗΣ KGB/FSB -ΠΡΟΕΔΡΟ ΠΟΥΤΙΝ   ΣΕ ΥΒΡΙΔΙΚΕΣ, ΑΣΥΜΜΕΤΡΕΣ, ΑΠΟΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΤΙΚΕΣ, ΚΑΤΑΣΚΟΠΕΥΤΙΚΕΣ,ΥΠΟΥΛΕΣ, ΥΠΟΧΘΟΝΙΕΣ ΚΑΙ ΑΘΛΙΕΣ ΜΕΘΟΔΕΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΤΗΣ ΔΥΣΗΣ.(ΑΝ ΑΝΟΙΞΩ ΤΑ ΚΙΤΑΠΙΑ ΜΟΥ ….ΤΙ ΕΧΩ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΩ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΡΑΣΗ ΤΗΣ ΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ ..)
4)Η ΚΙΝΑ ΕΜΠΛΕΚΕΤΑΙ ΣΕ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ ΒΑΚΤΗΡΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΚΑΙ ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΙΚΩΝ  ΠΑΘΟΓΕΝΩΝ ΙΩΝ. ΑΝ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΥΠΟΓΡΨΕΙ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΦΟΠΛΙΣΜΟ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ  ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΟΠΛΑ, ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ ,ΟΤΙ ΣΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΠΟΥ  ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΙ ΑΠ  ΕΞΩ ΘΕΩΡΟΥΝΤΑΙ ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΟ-ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟ-ΚΕΝΤΡΙΚΑ, ΕΝΕΡΓΕΙ  ΣΤΟΝ ΕΝΙΣΧΥΣΕΙ ΤΟ ΒΑΚΤΗΡΙΟΛΟΓΙΚΟ ΤΗΣ ΟΠΛΟΣΤΑΣΙΟ. Η ΚΙΝΑ ΟΠΛΟΠΟΙΕΙ ΙΟΥΣ. ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ ΠΟΛΛΩΝ ΚΑΙ ΓΝΩΣΤΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΣΤΟ ΕΔΑΦΟΣ ΤΗΣ, ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΣΕ “ΠΕΡΙΕΡΓΟΥΣ ΧΩΡΟΥ’ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΕΙ ΤΗΝ ΔΙΕΘΝΗ ΚΟΙΝΗ ΓΝΩΜΗ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΔΙΚΤΥΩΣΗ.. ΤΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΟΥΧΑΝ ΑΠΟ ΤΟ 2015 ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΤΟΥ ΠΕΚΙΝΟΥ ,ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΤΟΥ ΛΑΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ. ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΙ ΚΟΜΙΣΑΡΙΟΙ  ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ ΠΟΥ ΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΧΩΡΑ.Η ΔΥΣΗ ΠΡΕΠΕΙ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΝΑ ΑΠΕΞΑΡΤΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΠΕΚΙΝΟΥ ΚΑΙ ΑΜΕΣΑ ΝΑ ΕΠΙΔΙΩΞΕΙ ΠΟΛΥ ΣΤΕΝΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΙΝΔΙΑ.
5)ΠΕΡΑΝ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΟΥ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΠΟΥ …”ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΑ ΜΑΣ ΠΑΡΕΧΕΙ…”(ΚΑΙ Ο ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ Ο ΚΙΚΙΛΙΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ ΤΗΝ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΠΡΕΣΒΕΙΡΑ ΤΗΣ ΕΛΙΤ ΤΟΥ ΠΕΚΙΝΟΥ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ!!!), ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΦΑΝΕΙ Η ΕΝΔΟΙΑ ΚΑΙ Η ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΜΑΣ, , Η ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΩΝ ΚΙΝΕΖΩΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΟΦΑΝΗΣ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΜΕ ΑΣΥΣΤΟΛΑ ΨΕΥΔΗ , ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΕΛΕΓΞΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΕΠΑΡΧΙΑ ΧΟΥΜΠΕΙ. ΟΠΟΥ  ΕΧΟΥΝ ΧΑΣΕΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΤΟΜΑ ΕΚΕΙ. ΕΧΟΥΝ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΙ ΣΚΛΗΡΟΠΥΡΗΝΙΚΕΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΑΠΟ ΕΠΟΧΕΣ ΜΑΟ ΚΑΙ ΣΤΑΛΙΝ  ΑΠΟ ΤΑ ΓΚΟΥΛΑΓΚ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΑΡΡΕΥΣΟΥΝ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΞΩ ΠΟΛΛΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΕΠΙ 2 ΜΗΝΕΣ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΗΣ   ΟΥΧΑΝ. ΑΛΛΩΣΤΕ ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΔΕΝ ΦΗΜΙΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΕΒΑΣΜΟ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ.ΠΡΩΤΟΣΤΑΤΟΥΝ ΣΤΗΝ ΜΑΥΡΗ ΒΙΒΛΟ ΤΩΝ ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΩΝ.ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΘΙΒΕΤ, ΤΗΣ ΤΑΙΒΑΝ,ΤΗΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΜΟΓΓΟΛΟΙΑΣ, ΤΟΥ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΤΟΥΡΚΕΣΤΑΝ /ΞΙΝΙΑΝΓΚ  ΚΑ.ΤΟ ΠΕΚΙΝΟ ΕΙΝΑΙ ‘Η ΦΩΛΙΑ ΤΩΝ ΦΙΔΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΤΣΑΚΑΛΙΩΝ” ΠΟΥ ΕΝΕΡΓΟΥΝ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ-ΑΣΙΑΤΙΚΟΥ/ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.
6)Η ΔΥΣΗ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΥΤΗ Η ΚΡΙΣΗ , ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΑΠΟΖΗΜΕΙΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΚΙΝΟ.ΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕΙ  ΤΗΝ ΚΙΝΑ ΣΕ ΔΙΕΘΝΗ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ .(ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΥΓΕΙΑΣ-ΑΣΙΑΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ-ΔΙΕΘΝΕΣ ΓΡΑΦΕΙΟΕΡΓΑΣΙΑΣ-ΖΩΝΗ ΕΙΡΗΝΙΚΟΥ-UNESCO) ΝΑ ΕΝΙΣΧΥΣΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΣΕ ΝΟΤΙΑ ΚΟΡΕΑ,ΙΑΠΩΝΙΑ, ΙΝΔΙΚΟ ΚΑΙ ΕΙΡΗΝΙΚΟ ΩΚΕΑΝΟ. ΝΑ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟΠΟΙΗΣΕΙ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΤΙΣ ΣΥΜΜΑΧΙΕΣ ΤΗΣ ΜΕ ΤΑ ΚΡΑΤΗ ΤΗΣ ASEAN.ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΡΕΥΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΤΟΥ ΠΕΚΙΝΟΥ..ΝΑ ΕΠΙΔΙΩΞΕΙ ΤΗΝ ΣΤΑΔΙΑΚΗ ΑΠΟΜΟΝΩΣΗ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ,ΠΛΗΤΤΟΝΤΑΣ ΤΟ ΕΜΠΟΡΙΟ ΚΑΙ  ΤΟΥΣ ΘΑΛΑΣΣΙΟΥΣ-ΧΕΡΣΑΙΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ..ΝΑ ΕΚΔΙΩΧΘΟΥΝ/ΑΠΕΛΑΘΥΝ   “ΔΙΠΛΩΜΑΤΕΣ “ΚΑΙ “ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ” ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΟΥΣΤΑΤΑ ΚΑΤΑΣΚΟΠΟΙ ΣΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΜΑΣ..ΝΑ ΕΝΤΑΤΙΚΟΠΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΣΥΛΛΟΓΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ-ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ-ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΩΝ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ , ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΥΝΕΒΗ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΦΟΝΙΚΟΤΑΤΟ ΙΟ ΣΤΗΝ ΟΥΧΑΝ . ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΜΕ ΑΔΡΑΝΕΙΣ,ΟΤΑΝ ΤΟΣΟΙ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΑΣ ΦΕΥΓΟΥΝ ΑΔΙΚΑ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΖΩΗ.

Leave a Reply

  • (not be published)