ΒΑΡΥΤΑΤΕΣ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ SARS-CoV-2 ΣΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΕΠΙΠΕΔΟ-ΜΕΡΟΣ ΠΡΩΤΟ.

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ

1)ΕΧΩ ΗΔΗ ΓΡΑΨΕΙ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑΝΕΙ -ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΔΙΑΘΕΣΗ ΚΙΝΔΥΝΟΛΟΓΙΑΣ,-ΟΤΙ Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΗΜΕΡΑ/ΟΤΑΝ ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΙ ΥΠΟ ΟΠΟΙΕΣ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΕΡΘΕΙ-ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΤΡΑΓΙΚΗ. Η ΚΡΙΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΦΟΝΙΚΟ ΙΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΕΚΕΙΝΗΣ ΤΟΥ 2008-2009 ΚΑΙ ΘΑ ΙΣΟΔΥΝΑΜΕΙ ΜΕ  ΒΑΘΙΑ ΥΦΕΣΗ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ.ΘΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΙΣΠΑΝΙΚΗΣ ΓΡΙΠΗΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 1918-1919 ΠΟΥ ΟΔΗΓΗΣΕ ΣΤΑ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ ΜΕΣΟΠΟΛΕΜΟΥ .ΚΑΙ ΣΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ.ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΕΠΙΛΥΘΟΥΝΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΜΕΡΟΥΣ ΖΗΤΗΜΑΤΑ.
2)ΟΙ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΣΤΙΣ ΑΡΚΕΤΑ ΦΤΩΧΕΣ ΚΑΙ ΑΔΥΝΑΜΕΣ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ. ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ  ΣΕ ΚΡΑΤΗ ,ΟΠΟΥ ΜΑΙΝΟΝΤΑΙ ΠΟΛΕΜΟΙ ΚΑΙ ΣΥΓΚΡΟΥΣΕΙΣ.ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΤΟ ΙΡΑΚ, ΤΗΝ ΣΥΡΙΑ, ΤΗΝ ΥΕΜΕΝΗ,ΤΗΝ ΛΙΒΥΗ , ΤΟ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ ,ΤΗΝ ΣΟΜΑΛΙΑ ΚΑ.ΕΠΙΣΗΣ ΧΩΡΕΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΔΙΕΘΝΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ, ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΚΥΡΩΣΕΩΝ ΘΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ. ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΤΗΝ ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ, ΤΗΝ ΒΟΡΕΙΑ ΚΟΡΕΑ ΚΑΙ ΤΟ  ΣΙΙΤΙΚΟ ΙΡΑΝ.ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΚΡΥΨΟΥΝ ΤΗΝ ΧΑΟΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ , ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΕΙ ΑΔΥΝΑΤΟ ΝΑ ΜΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ  Η ΣΚΛΗΡΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΒΙΩΣΟΥΝ.ΜΠΟΡΕΙ ΤΟ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ  ΤΩΝ ΔΟΛΙΩΝ ΑΓΙΑΤΟΛΛΑΧ ΤΗΣ ΤΕΧΕΡΑΝΗΣ ΝΑ ΣΥΝΩΜΟΣΙΟΛΟΓΕΙ  ΠΕΡΙ ΤΟΥ ΙΟΥ ,. ΜΠΟΡΕΙ Η ΣΤΑΛΙΝΙΚΗ-ΝΕΠΟΤΙΣΤΙΚΗ -ΕΚΚΕΝΤΡΙΚΗ   ΒΟΡΕΙΑ ΚΟΡΕΑ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΕΙ  ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΔΟΚΙΜΕΣ ΠΥΡΑΥΛΩΝ ΜΙΚΡΟΥ ΚΑΙ ΕΝΔΙΑΜΕΣΟΥ  ΒΕΛΗΝΕΚΟΥΣ ,.ΜΠΟΡΕΙ  Η ΜΑΔΟΥΡΟΤΣΑΒΙΚΗ  ΗΓΕΣΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΑΚΑΣ ΝΑ ΚΡΥΒΕΙ ΠΟΛΛΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ,ΑΛΛΑ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ….
3)Η ΕΥΡΩΠΑΚΗ ΕΝΩΣΗ ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΣΤΗ ΦΟΡΑ ΑΠΕΔΕΙΧΘΗ ΠΟΛΥ ΚΑΤΩΤΕΡΗ ΤΩΝ ΠΕΡΙΣΤΑΣΕΩΝ. ΑΡΕΣΕΙ Ή ΔΕΝ ΑΡΕΣΕΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΓΕΦΥΡΩΤΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΑΠΟΨΕΩΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΟΥ/ΚΑΛΒΙΝΙΣΤΙΚΟΥ ΒΟΡΡΑ ,ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΩΝ. ΠΡΟΦΑΝΩΣ Η ΕΛΛΑΔΑ, Η ΙΣΠΑΝΙΑ, Η ΙΤΑΛΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΓΑΛΛΙΑ ΘΑ ΔΕΧΘΟΥΝ ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΑ ΠΛΗΓΜΑΤΑ ΥΦΕΣΗΣ, ΑΥΞΗΜΕΝΟΥ ΚΑΤΑΚΟΡΥΦΑ  ΚΑΙ ΕΠΙΠΡΟΣΘΕΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΚΟΥ ΧΡΕΟΥΣ, ΚΑΡΑΒΑΝΙΑ ΑΝΕΡΓΙΑΣ, ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΠΡΟΣΕΛΚΥΣΗΣ ΚΑΠΟΙΩΝ  ΟΡΙΑΚΩΝ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ , ΣΥΝΤΡΙΒΗ ΜΚΡΟΜΕΣΑΙΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ , ΚΑΙ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΑΝΑΣΤΑΤΩΣΕΙΣ.ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΟΙ “ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΑΣ” ΝΑ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΕΡΟΛΟΓΟΥΝ ΜΕΣΩ SKYPE. ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ.ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ “ΚΑΡΑΜΕΛΕΣ ΤΩΝ ΑΕΡΟΛΟΓΩΝ ΚΑΙ ΑΣΧΕΤΟΛΟΓΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΩΝ ΜΑΣ”.

4)ΑΝ ΚΑΙ -ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΙΧΑ ΘΕΩΡΗΤΙΚΕΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΑΠΟ ΔΙΑΤΛΑΝΤΙΚΕΣ ΑΣΚΗΣΕΙΣ/ΟΠΩΣ ΤΗΝ ATLANTIC STORM/ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΑΠΕΙΛΩΝ ΤΥΠΟΥ SARS-CoV-2- EN TOYTOIΣ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΑΠΟΔΕΙΧΘΗΛΚΕ ΠΕΡΙΤΡΑΝΑ Η ΕΛΛΕΙΨΗ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗΣ ΑΔΥΝΑΜΙΑΣ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΑΟΡΑΤΟΥ, ΑΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΤΟΥ(ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΕΞΑΠΛΩΣΗΣ), ΦΟΝΙΚΟΥ ΑΣΥΜΜΕΤΡΟΥ ΕΧΘΡΟΥ. ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΛΛΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΕΝΑΡΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΟΚΙΜΑΣΤΕΙ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΔΕΝ ΠΕΤΥΧΑΝ ΤΟΥΣ ΠΡΟΒΛΕΠΟΜΕΝΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ.  ΧΩΡΑ ΕΙΧΕ ΕΛΛΕΙΨΕΙΣ. ΚΑΘΕ ΧΩΡΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΕΝΑ ΥΠΟΦΕΡΤΟΕΘΝΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΥΓΕΙΑΣ. ΑΛΛΑ ΚΑΙ  Η ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΤΗΤΑ  ΩΣ ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΗ ΔΙΑΛΕΙΡΤΟΥΡΓΚΟΤΗΤΑ ΔΕΝ ΕΠΕΤΕΥΧΘΗ. ΕΔΩ ΟΙ ΗΠΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΗ ΧΩΡΑ ΣΕ ΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΣΥΓΚΡΑΤΗΣΕΙ ΣΕ ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΟ ΚΑΙ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΔΡΑΜΑΤΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ ΤΩΝ ΕΞΕΛΙΞΕΩΝ.(ΘΑΝΑΤΟΙ-ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ-ΚΑ)
5)Ο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΙΟΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟΣ ΤΩΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΝ ,ΟΠΩΣ ΤΟΥ SARS, TOY MERS  TOY EBOLA,  ΤΗΣ ΝΟΣΟΥ ΤΩΝ ΠΟΥΛΕΡΙΚΩΝ/ΠΤΗΝΩΝ ΚΑ. ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΡΟΟΔΟ ΣΕ ΜΟΡΙΑΚΗ ΒΙΟΛΟΓΙΑ,ΕΠΙΔΗΜΙΟΛΟΓΙΑ,ΛΟΙΜΩΞΙΟΛΟΓΙΑ, Η ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΗ ΚΑΙ ΙΑΤΡΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΑΙΦΝΙΔΙΑΣΤΗΚΕ.ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΕΡΙΡΓΟ ΤΟΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΡΥΣΤΑΛΛΙΝΗ ΕΙΚΟΝΑ ΑΠΟΠΟΥ ΠΡΟΗΛΘΕ.ΑΠΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΙΟΛΟΓΙΑΣ ΣΤΗΝ ΟΥΧΑΝ ; ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΑΓΡΙΩΝ ΖΩΩΝ ΣΤΗΝ ΟΥΧΑΝ ; ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΣΤΩ ΟΡΙΑΚΑ ΣΤΟΜΥΛΟ ΚΑΠΟΙΩΝ ,ΟΤΙ Η ΚΙΝΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΕΙ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΚΑΠΟΙΟ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΟΠΛΟ.ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΑ.Η ΘΕΣΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Ο ΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΚΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΟΣ,ΑΛΛΑ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ.
6)ΠΡΟΦΑΝΩΣ Η ΟΠΟΙΑ ΕΠΟΜΕΝΗ ΗΜΕΡΑ ΘΑ ΕΝΔΥΝΑΜΩΣΕΙ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΥΠΟΔΑΥΛΙΣΕΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΚΑΛΩΝΤΑΣ ΕΝΔΥΝΑΜΩΜΕΝΕΣ ΕΝΤΑΣΕΙΣ ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ,ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ, ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ, ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ, ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ,ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ,ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟ,ΑΘΛΗΤΙΚ  ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ, ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΚΑ. ΑΥΤΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ  Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΜΕΛΕΤΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ΔΡα  “ΣΚΟΤΟΣ’ ΡOYMΠINI. ΕΝΤΑΣΕΙΣ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΕΜΠΟΡΙΚΕΣ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΙΣΧΥΡΩΝ, ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΩΝ ΗΠΑ ΜΕ ΤΟ ΜΕΞΙΚΟΚΑΙ ΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΑΜΕΡΙΚΗ. Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ  ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΛΗ ΣΕ ΕΚΟΥΑΝΤΟΡ, ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ,ΠΕΡΟΥ, ΒΟΛΙΒΙΑ ΚΑΙ ΧΙΛΗ.ΑΡΑ ΣΤΗΝ ΛΑΤΙΝΙΚΗ ΑΜΕΡΙΚΗ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΘΑ ΔΙΟΓΚΩΘΟΥΝ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΘΑ ΑΝΑΤΡΑΠΟΥΝ.ΣΟΒΑΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΘΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΝ ΟΙ ΛΑΙΚΙΣΤΙΚΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΒΡΑΖΙΛΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΕΞΙΚΟΥ.ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΟΤΙ Η ΚΡΙΣΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ  ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΤΑΡΚΤΙΚΗ ΩΣ ΤΟΝ ΑΡΚΤΙΚΟ ΚΥΚΛΟ ,ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΙΦΟΡΝΙΑ ΩΣ ΤΗΝ ΣΚΑΝΔΙΝΑΒΙΚΗ.
7)ΕΠΙΜΕΡΟΥΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΔΙΑΚΡΑΤΙΚΟΙ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ ΕΙΝΑΙ  ΑΓΝΩΣΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΕΠΙΒΙΩΣΟΥΝ ΣΤΟ ΦΩΣ ΤΩΝ ΔΡΑΜΑΤΙΚΩΝ ΕΠΙΠΤΩΣΕΩΝ.ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΣΕ ΑΣΙΑΤΙΚΟΥΣ  ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ, ΣΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΣΤΟΝ ΕΙΡΗΝΙΚΟ, ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΑΣΙΑ , ΣΤΗΝ ΑΦΡΙΚΗ ΚΑ.
8)ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΕΠΕΙΔΗ Η ΚΙΝΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΩΝ  ΦΟΝΙΚΩΝ ΙΩΝ , ΤΟ ΟΛΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΟΥ “ΧΕΡΣΑΙΟΥ ΚΑΙ ΘΑΛΑΣΣΙΟΥ ΔΡΟΜΟΥ ΤΟΥ ΜΕΤΑΞΙΟΥ” ΘΑ ΔΕΧΘΕΙ ΠΛΗΓΜΑΤΑ. ΚΑΙ Η ΚΙΝΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ ΑΥΤΗ Η ΑΘΛΙΑ ΚΙΝΕΖΙΚΗ ΔΙΕΙΣΔΥΣΗ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΗΠΕΙΡΟΥΣ/ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟ ΣΕ 79 ΧΩΡΕΣ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΗΠΕΙΡΟΥΣ ΝΑ ΕΧΕΙ Η ΚΙΝΑ ΕΜΠΟΡΙΚΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΚΟΠΕΥΤΙΚΕΣ ΠΡΟΣΒΑΣΕΙΣ.. Η ΚΙΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΗ ΧΩΡΑ ΣΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΕΠΙΠΕΔΟ. ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ. ΕΠΙΠΡΟΣΘΕΤΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ Η ΤΑΙΒΑΝ ΝΑ ΕΝΤΑΧΘΕΙ ΣΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΣΥΣΤΗΜΑ.ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΑ ΝΑ ΜΑΣ  ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ. ΕΠΙΣΗΣ Η ΝΟΤΙΑ ΚΟΡΕΑ, ΤΟ ΒΙΕΤΝΑΜ , Η ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ ΕΧΟΥΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΕΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ. ΣΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ ..ΤΟ ΠΕΚΙΝΟ ΕΜΦΑΝΙΖΕΙ  ΠΑΡΑΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΥΠΟΒΟΛΙΜΙΑΙΕΣ ΤΑΣΕΙΣ ΗΓΕΜΟΝΙΑΣ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ.ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΙΘΑΣΕΥΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΑΝΕΔΑΦΙΚΕΣ ΦΙΛΟΔΟΞΙΕΣ ΤΩΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ-ΚΑΠΙΤΑΛΙΖΟΝΤΩΝ  ΜΑΝΔΑΡΙΝΩΝ ΤΟΥ ..
9)Ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΥΓΕΙΑΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΤΕΞΕΛΙΧΘΕΙ.ΥΠΗΡΞΕ ΚΑΤΩΤΕΡΟΣ ΤΩΝ ΠΕΡΙΣΤΑΣΕΩΝ. ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΚΙΝΕΖΟΚΕΝΤΡΙΚΟΣ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΑΔΙΑΦΑΝΗ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ. ΑΣΦΑΛΩΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ Ι ΕΝΕΡΓΟΣ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΟΥ ΟΗΕ,ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΑΒΟΥΝ ΧΩΡΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ ΔΙΕΡΓΑΣΙΕΣ. ΔΙΑΦΩΝΩ ΜΕ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΡΑΜΠ ΝΑ ΔΙΑΚΟΨΕΙ ΤΗΝ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΤΟΥ  ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ, ΑΛΛΑ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ , ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ  ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΘΟΥΝ ΑΜΕΣΑ.Ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ  ΥΓΕΙΑΣ , ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ Η UNESCO  ΚΙΝΟΥΝΤΑΙ ΣΕ ΑΧΑΡΤΟΓΡΑΦΗΤΑ ΝΕΡΑ. ΣΕ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΕΛΩΔΗ ΝΕΡΑ.ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΔΙΕΘΝΗΣ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ.ΕΙΝΑΙ ΩΡΑ ΓΙΑ ΣΑΡΩΤΙΚΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ.ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΒΛΗΘΕΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ.
10)ΕΦΟΣΟΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΒΡΕΘΕΙ ΕΜΒΟΛΙΟ-ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΥΠΟΨΗ ΝΑ  ΕΧΕΙ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ-Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ.ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΤΕΘΟΥΝ ΜΕΓΑΛΑ ΚΟΝΔΥΛΙΑ ΣΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙΔΥΝΑΤΟ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΕΙΣ ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ ΔΙΑΡΚΙΑΣ,ΕΠΙΕΔΗ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟΥΝ ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΥΓΕΙΑΣ. ΔΕΝ ΠΗΓΑΙΝΕΙΣ  ΜΕ ΟΠΛΑ ΠΕΡΑΣΜΕΝΩΝ  ΑΙΩΝΩΝ , ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙΣ ΤΗΣ ΠΑΝΔΗΜΙΕΣ ΤΟΥ 21ου ΑΙΩΝΑ. ΑΣ ΣΟΒΑΡΕΥΤΟΥΜΕ.ΑΣ ΑΝΤΙΛΗΦΘΟΥΜΕ ΟΤΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ 9/11 ΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΖΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΜΕ ΕΧΘΡΟΥΣ ΜΗ-ΣΥΜΒΑΤΙΚΟΥΣ,ΜΗ-ΓΡΑΜΙΚΟΥΣ, ΑΣΥΜΜΕΤΡΟΥΣ,-ΥΒΡΙΔΙΚΟΥΣ, ΑΟΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΘΑ ΑΠΑΙΤΗΘΟΥΝ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΝΑ ΚΑΜΦΘΟΥΝ.ΚΑΘΟΛΙΚΑ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΥΠΕΡΙΣΧΥΣΟΥΜΕ.ΑΛΛΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΑ ΤΟΥΣ  ΜΕΤΡΙΑΣΟΥΜΕ. ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΣΕ ΚΥΒΕΡΝΟΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΕΞΤΡΕΜΙΣΜΟ/ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΑΠΥΘΜΕΝΕΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ ΠΛΗΘΥΣΜΩΝ , ΠΟΛΥΕΠΙΠΕΔΟ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΕΓΚΛΗΜΑ, ΔΙΑΣΠΟΡΑ ΥΛΙΚΩΝ ΜΑΖΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ,(ΧΗΜΙΚΑ-ΠΥΡΗΝΙΚΑ-ΡΑΔΙΟΛΟΓΙΚΑ-ΒΑΚΤΗΡΙΟΛΟΓΙΚΑ) ΠΑΓΚΟΣΜΙΕΣ ΜΟΛΥΝΣΕΙΣ,ΕΠΙΔΗΜΙΕΣ ΚΑ.ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΑΠΕΙΛΕΣ ΔΕΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΣΥΜΒΑΤΙΚΕΣ ΘΕΩΡΗΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ, ΚΑΙ ΚΛΑΟΥΖΕΒΙΤΣΙΑΝΕΣ ΑΝΤΙΛΗΨΕΙΣ.ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΑΛΛΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΘΟΔΟΥΣ. 20 ΧΡΟΝΙΑ ΤΑ ΛΕΩ ΚΑΙ ΤΑ ΓΡΑΦΩ.
ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ.

Leave a Reply

  • (not be published)