ΙΣΛΑΜΙΚΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΚΑΝ-ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ

Posted on February 26, 2017, 6:27 pm
FavoriteLoadingAdd to favorites 5 secs

Η ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ SADAT ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΡΝΤΟΓΚΑΝ-ΤΣΑΒΟΥΣΟΓΛΟΥ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ. ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΠΑΝΙΣΧΥΡΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΟΥ ΕΜΠΛΕΚΕΤΑΙ ΣΤΙΣ ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΕΜΠΛΟΚΕΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ, ΕΝΩ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΕΤΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΚΑΤΑ ΚΟΥΡΔΩΝ ΚΑ.

2)ΕΙΔΙΚΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΕΝΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΤΟΜΕΑ ΓΙΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΕΣ, ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΥΒΡΙΔΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΜΕ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΑΠΟΣΤΡΑΤΟ ΥΠΟΣΤΡΑΤΗΓΟ ΚΑΙ ΜΕ ΑΝΩ ΤΩΝ 60 ΕΙΔΙΚΩΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ(ΒΑΣΕΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΩΝ ΜΟΥ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ)

3)ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΝ ΑΠΟΣΤΡΑΤΕΙΑ ΤΑΞΙΑΡΧΟΣ ΑΝΤΝΑΝ ΤΑΝΡΙΒΕΡΝΤΙ, ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΩΣ ΕΙΔΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΚΑΝ. ΕΧΕΙ ΑΜΕΣΗ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΟΝ ΤΟΥΡΚΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΤΗΣ ΜΥΣΤΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΜΙΤ ΧΑΚΑΝ ΦΙΝΤΑΝ.

3)Ο ΤΑΝΡΙΒΕΡΝΤΙ ΑΠΟΣΤΡΑΤΕΥΤΗΚΕ ΩΣ ΙΣΛΑΜΙΣΤΗΣ ΤΟ 1996 ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΕΜΑΛΙΣΤΕΣ, ΕΝΩ ΕΙΧΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΤΕΘΕΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ /ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ ΠΟΥ ΔΙΑΤΗΡΟΥΣΕ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΙΣΛΑΜΙΣΤΗ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΕΡΜΠΑΚΑΝ )Ο ΤΟΤΕ ΥΠΑΡΧΗΓΟΣ ΓΕΕΘΑ ΑΝΤΙΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΤΣΕΒΙΚ ΜΠΙΡ.

4)ΣΤΟ ΠΡΟΣΦΑΤΟ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟ ΠΡΑΙΚΟΠΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΚΑΝ ΤΟΝ ΠΕΡΑΣΜΕΝ ΙΟΥΛΙΟ, Η SADAT ΕΠΑΙΞΕ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΡΟΛΟ , ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΓΚΙΟΥΛΕΝΙΣΤΩΝ, ΕΝΩ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ ΕΙΧΑΝ ΕΜΠΛΟΚΗ ΣΕ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΩΣ ΚΑΙΕΝ ΕΞΕΛΙΞΕΙ ΔΙΚΕΣ ΤΩΝ ΑΝΤΙ-ΕΡΝΤΟΓΚΑΝΙΚΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ. ΕΠΙΣΗΣ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΕΜΠΛΟΚΗ ΣΕ ΕΠΙΧΕΙΡΞΗΣΕΙΣ ΣΕ ΙΡΑΚ-ΣΥΡΙΑ(ΕΠΑΦΕΣ ΜΕ ISIS TO 2015) ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ BUSINEES ΣΕ 6 ΑΦΡΙΚΑΝΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ.( ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΣΕ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΑΝΤΑΡΤΙΚΟΥ ΠΟΛΕΩΝ ΚΑ).ΠΟΛΛΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΑΠΟΣΤΡΑΤΕΥΗΤΚΑΝ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΧΟΥΝΕ ΒΡΕΙ ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΗΣ.

5)Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΣΕ ΔΥΤΙΚΟ-ΝΑΤΟΙΚΕΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΕΣ ΚΑΙ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΩΣ ΥΠΟ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΠΑΡΑΛΛΗΛΗ ΔΟΜΗ ΠΡΟΕΔΡΙΚΗΣ ΦΡΟΥΡΑΣ ΙΣΛΑΜΙΚΗΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗΣ(/ΑΝ ΑΠΑΙΤΗΘΕΙ) ΕΧΕΙ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΑΡΕΧΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ…

6)ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΙΣΧΥΡΗ ΚΑΙ ΑΝΕΡΧΟΜΕΝΗ ΔΥΝΑΜΗ PERINCEK ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΤΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ, ΕΝΩ ΒΛΕΠΕΙ ΜΕ ΚΑΧΥΠΟΨΙΑ ΤΙΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟΥ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΣΕ ΑΡΚΕΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ….)

7)ΤΕΛΟΣ ΕΜΠΛΕΚΕΤΑΙ ΠΟΛΥ ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΣΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΗΣ, ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ ΚΑΙ ΥΒΡΙΔΙΚΗΣ ΦΥΣΗΣ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ. ΚΑΠΟΤΕ ΗΤΑΝ ΣΤΟΝ ΚΑΤΑΛΟΓΟ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΩΣ ΑΠΟΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΤΙΚΟΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ, ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΚΑΝ ΠΡΟΣ ΜΟΣΧΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΑΠΟΣΥΡΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΙΣΤΑ.

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ

 

Leave a Reply

  • (not be published)