ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΩΡΡΑ

Posted on January 06, 2017, 11:07 pm
FavoriteLoadingAdd to favorites 1 sec

ΑΝ ΚΑΙ ΕΧΩ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΩ, ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΜΑΙ.

1)Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΧΕ ΕΠΕΜΒΕΙ ΝΩΡΙΤΕΡΑ. ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ.

2)ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟΥ ΕΙΧΑΝ ΑΦΑΙΡΕΘΕΙ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΕΓΓΡΑΦΑ.

3)Η ΚΡΑΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΧΕ ΕΙΣΕΛΘΕΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ.ΝΑ ΕΠΑΙΡΝΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ. ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ.

4)ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΦΟΔΟΤΗΣ ΨΕΥΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΣΠΟΝΔΥΛΩΝ ΕΛΠΙΔΩΝ ΣΕ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΜΑΥΡΑ ΧΑΛΙΑ ΤΗΣ, ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΧΕΣΤΑΛΕΙ ΕΚΤΟΣ ΤΣ ΧΩΡΑ ΑΜΕΣΑ.

5)ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΕΔΩ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΟΥ FBI ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΥΣΤΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΤΟΥ ΚΑΝΑΔΑ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΥΝΕ ΤΙ ΕΧΟΥΝΕ ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΟΥΣ.

6)ΝΑ ΕΛΕΓΧΘΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΠΩΣ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΔΩ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΟΥ…/ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥ

7)ΝΑ ΓΙΝΟΥΝΕ ΑΜΕΣΑ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΜΜΕ ΠΟΥ ΝΑ ΤΟΝ ΕΚΘΕΤΟΥΝ ΠΑΝΤΟΥ. ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ.ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ.

8)ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΕΔΩ ΟΙ ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΕΕ, ΤΟΥ G7/ΓΡΑΦΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΑΤΑΣΘΑΛΙΩΝ.. ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΙΤΕΛΕΙΣ ΤΟΥ ΑΡΜΟΔΙΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΟΥ ΟΗΕ ΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ.

9)ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟΥ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΥΠΟΥΛΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΑΣ ΘΕΣΗΣ.ΕΝΕΡΓΕΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΑΣ. ΣΕ ΧΩΡΑ ΒΑΘΥΤΑΤΑ ΛΑΒΩΜΕΝΗ.

10)ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ,ΜΕΤΑ 8 ΧΡΟΝΙΑ ΚΡΙΣΗΣ ΒΥΘΙΖΟΜΑΣΤΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΕ ΣΩΡΡΕΙΟΥΣ ΒΟΥΡΚΟΥΣ,ΣΕ ΑΤΕΡΜΟΝΑ ΣΥΝΩΜΟΣΙΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΘΛΙΟΤΗΤΕΣ. ΝΤΡΟΠΗ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΓΥΡΟΛΟΓΟΙ ΤΗΣ ΑΠΑΤΕΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΠΥΘΜΕΝΗΣ ΘΡΑΣΥΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΗΣ ΝΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΝΤΑΙ ΞΕΔΙΑΝΤΡΟΠΑ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΟ ΚΑΙ ΕΞΑΘΛΙΩΜΕΝΟ ΛΑΟ.

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ.

Leave a Reply

  • (not be published)