YΠΟΨΗΦΙΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΩΝ ΗΠΑ-ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ.

Posted on February 20, 2017, 2:37 pm
FavoriteLoadingAdd to favorites 12 secs

ΠΡΙΝ ΑΝΑΧΩΡΗΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΑΥΑΡΙΚΗ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΕΙΧΑ ΦΙΛΙΚΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΜΕ ΑΡΚΕΤΟΥΣ ΣΥΝΕΔΡΟΥΣ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΧΩΡΕΣ. ΠΡΩΤΙΣΤΑ ΜΕ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ, ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΔΙΑΔΕΧΘΕΙ ΤΟΝ ΜΑΙΚΛ ΦΛΥΝ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΣΕΑ ΣΤΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΤΡΑΜΠ. ΚΑΙ ΧΘΕΣ ΥΠΗΡΞΑΝ ΠΑΡΟΜΟΙΕΣ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕ ΕΠΙΤΕΛΕΙΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΑΜΥΝΑΣ ΤΖΙΜ ΜΑΤΙΣ ΠΡΙΝ ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΙΡΑΚ ΚΑΙ ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ.

2)ΥΠΑΡΧΟΥΝ 4 ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΕΣ, ΑΝ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΠΕΜΠΤΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΕΙ. ΟΙ 3 ΕΙΝΑΙ ΑΝΩΤΑΤΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ . ΠΑΝΤΩΣ ΚΟΡΥΦΑΙΟΙ ΣΤΡΑΤΗΓΟΙ, ΝΑΥΑΡΧΟΙ ΚΑΙ ΠΤΕΡΑΡΧΟΙ/ΣΥΝΟΛΙΚΑ 9/ΑΡΝΗΘΗΚΑΝ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΤΡΑΜΠ ΓΙΑ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ….ΜΕΤΑΞΥ ΑΥΤΩΝ Ο ΝΑΥΑΡΧΟΣ ΤΖΕΙΜΣ ΣΤΑΥΡΙΔΗΣ, Ο ΝΥΑΡΧΟΣ ΜΑΙΚ ΦΑΛΟΝ, Ο ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΤΩΝ ΠΕΖΟΝΑΥΤΩΝ ΚΑΙ ΠΡΩΗΝ ΥΠΑΡΧΗΓΟΣ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΖΕΙΜΣ ΚΑΡΤΡΑΙΤ, Ο ΕΠΙΣΗΣ ΠΡΩΗΝ ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΑΛΛΕΝ, ΚΑ.

3)ΜΙΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΗ ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΙΣΧΥΡΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΑΝΤΙΣΤΡΑΤΗΓΟΥ ΧΕΡΜΠΕΡΤ ΡΕΙΜΟΝΤ ΜΑΚΜΑΣΤΕΡ/54 ΧΡΟΝΩΝ.. ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ.ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ ΣΥΓΧΡΟΝΑ ΜΥΑΛΑ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ. ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΟΧΟΣ ΠΟΛΛΩΝ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΩΝ, ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΔΙΔΑΚΤΟΡΙΚΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΣΤΟ ΒΙΕΤΝΑΜ. ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΩΤΑΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΔΟΓΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΒΑΘΜΟ ΤΟΥ ΑΝΤΙΣΤΡΑΤΗΓΟΥ ΣΤΟ ΦΟΡΤ ΜΟΝΡΟΕ ΣΤΗΝ ΒΙΡΤΖΙΝΙΑ.. ΕΥΘΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΙΣΤΑΖΕΙ ΝΑ ΕΠΚΡΙΝΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ. ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΒΙΡΤΖΙΝΙΑ ΩΣ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟΥ ARMY CAPABILITY INTEGRATION CENTER. ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΠΟΛΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΟΥΣ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ. ΣΤΗΝ ΔΙΑΤΡΙΒΗ ΤΟΥ ΠΟΥ ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΕΠΕΚΡΙΝΕ ΔΡΙΜΥΤΑΤΑ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΖΟΝΣΟΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΟΤΕ ΥΠΟΥΡΓΟ ΡΟΜΠΕΡΤ ΜΑΚΝΑΜΑΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΛΕΜΟ ΣΤΟ ΒΙΕΤΝΑΜ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΚΙΣΤΟΥΣ ΧΕΙΡΙΣΜΟΥΣ ΤΗΣ ΤΡΙΧΡΟΝΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ROLLING THUNDER(ANEMOΣΤΡΟΒΙΛΟΣ) ΚΑΤΑ ΤΟΥ Β.ΒΙΕΤΝΑΜ. ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΤΟ ΣΥΝΙΣΤΟΥΝ ΣΕ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ ΝΑ ΜΕΛΕΤΗΘΕΙ. ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΜΕ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ DERELECTION OF DUTY/ΠΑΡΑΛΕΙΨΗ/ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΣ. ΕΙΝΑΙ ΑΓΝΩΣΤΟ ΑΝ ΘΑ ΔΕΧΘΕΙ ΤΗΝ ΘΕΣΗ. . ΓΝΩΣΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΦΟΔΡΗ ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΤΟ ΡΩΣΙΚ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ-ΥΒΡΙΔΙΚΟ ΔΟΓΜΑ ΥΠΟΥΛΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΤΥΠΟΥ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ/ΦΩΤΟ.

4)Ο ΕΚΤΕΛΩΝ ΧΡΕΗ ΠΡΟΣΩΡΙΝΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΓΝΩΣΤΟΣ ΩΣ ΚΟΜΠΙΟΥΤΕΡΑΣ-ΑΝΤΙΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΚΗΘ ΚΕΛΟΝΓΚ. ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΣ MANAGER.ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΑ ΚΟΝΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΜΒΕΛΕΙΑ ΕΥΡΥΤΕΡΗΣ ΣΚΕΨΗΣ.

5)Ο ΝΥΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΗΣ ΚΟΡΥΦΑΙΑΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΗΣ US MILITARY ACADEMY /WEST POINT , ΑΝΤΙΣΤΑΡΑΤΗΓΟΣ 63 ΧΡΟΝΩΝ.ΡΟΜΠΕΡΤ ΚΑΣΛΕΝ. ΔΙΕΤΕΛΕΣΕ ΩΣ ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΗΣ ΕΙΔΙΚΗΣ ΔΙΑΚΛΑΔΙΚΗΣ ΔΥΝΑΜΗΣ-180 ΣΤΟ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ ΚΑΙ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΠΡΟ ΧΡΟΝΩΝ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ CHAMPION SWORD ΣΤΗΝ ΑΦΓΑΝΙΚΗ ΕΠΑΡΧΙΑ ΚΗΟST.

6)Ο ΤΕΤΑΡΤΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΜΗ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΩΗΝ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΜΥΝΑΣ ΩΣ ΚΑΙΠΡΩΗΝ ΠΡΕΣΒΗΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΣΤΟΝ ΟΗΕ , ΣΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΙΑ ΜΠΟΥΣ-2, Ο ΑΝΑΛΥΤΗΣ ΤΖΩΝ ΜΠΟΛΤΟΝ. ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΛΕΟΝ ΓΕΡΑΚΙΑ. ΕΝΘΕΡΜΟΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ. ΕΝΤΟΝΑ ΑΝΤΙ-ΡΩΣΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝΕ ΤΑΧΘΕΙ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΠΥΡΗΝΙΚΩΝ ΒΑΣΕΩΝ ΤΟΥ ΙΡΑΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΑΣ ΚΟΡΕΑΣ.ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕ ΤΟΝ ΤΡΑΜΠ ΜΕ ΑΡΘΡΑ ΤΟΥ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ. ΕΙΝΑΙ Ο ΠΙΟ ΣΚΛΗΡΟΣ ΣΕ ΘΕΣΕΙΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ. ΠΑΝΤΩΣ ΚΑΠΟΙΑ ΕΚΠΛΗΞΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΕΙ. ΟΙ 3 ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ ΠΡΟΣΚΕΙΝΤΑΙ ΣΤΟ ΡΕΠΟΥΜΠΛΙΚΑΝΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΧΩΡΟ. Ο ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΜΑΚΜΑΣΤΕΡ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ, ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΔΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ.

Leave a Reply

  • (not be published)