Η ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΥ ΚΙΜ ΓΙΟΝΓΚ ΝΑΜ ΣΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΤΗΣ ΚΟΥΑΛΑ ΛΟΥΜΠΟΥΡ ΜΟΥ ΕΦΕΡΕ ΣΤΗΝ ΜΝΗΜΗ ΜΟΥ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΚΟΡΥΦΑΙΟΥ ΒΟΥΛΓΑΡΟΥ ΑΝΤΙΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΟΥ ΓΚΕΟΡΓΚΙ ΜΑΡΚΩΦ ΤΟ ΝΟΕΜΒΡΙΟ ΤΟΥ 1978 ΣΤΗΝ ΓΕΦΥΡΑ WATERLOO ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΟΒΙΕΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΒΟΥΛΓΑΡΙΚΕΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΕΣ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ. ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΟΜΠΡΕΛΑ ΠΟΥ ‘ΕΣΤΑΞΕ” ΣΦΑΙΡΙΔΙΟ ΡΙΚΙΝΗΣ ΣΤΟ ΠΟΔΙ ΤΟΥ,Η ΡΙΚΙΝΗ ΕΙΝΑΙ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΑ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΙ ΑΝΤΙΔΟΤΟ

2)Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΗΤΑΝ ΠΡΟ ΔΕΚΑ ΧΡΟΝΩΝ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ ΕΠΙΣΗΣ . ΘΥΜΑ Ο ΡΩΣΟΣ ΑΝΤΙΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΟΣ ΑΛΕΞΑΝΤΕΡ ΛΙΤΒΙΝΕΝΚΟ.Ο ΟΠΟΙΟΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 23 ΜΕΡΕΣ ΕΧΑΣΕ ΤΗΝ ΜΑΧΗ ΜΕ ΤΗΝ ΖΩΗ. ΟΠΩΣ ΑΠΟΔΕΙΧΘΗΚΕ ΑΠΟ ΕΚΤΕΤΑΜΕΝΕΣ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΕΡΕΥΝΕΣ. Ο ΛΙΤΒΙΝΕΝΚΟ/ΔΕΔΟΜΕΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΤΟΥ ΠΟΥΤΙΝ/ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΤΗΚΕ ΜΕ ΡΑΔΙΕΝΕΡΓΟ . ΠΟΛΩΝΙΟ-210 ΣΤΟ ΤΣΑΙ ΠΟΥ ΕΠΙΝΕ ΑΠΟ ΡΩΣΟΥΣ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣΣΕ ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΛΟΝΔΙΝΟΥ., ΚΑΙ ΒΑΣΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΤΗΣ FSB ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΑΝΤΡΕΙ ΛΟΥΓΚΟΒΟΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ ΤΟΥ ΝΤΙΜΙΤΡΙ ΚΟΝΤΟΥΝ.Ο ΕΤΕΡΟΘΑΛΗΣ . ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΣΧΕΣΕΙΣ ΛΟΝΔΙΝΟΥ-ΜΟΣΧΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΓΩΜΕΝΟΣ.

3)Ο ΕΤΕΡΟΘΑΛΗΣ ΑΔΕΛΦΟΣ ΤΟΥ ΕΚΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΒΟΡΕΙΟΚΟΡΕΑΤΗ ΔΙΚΤΑΤΡΑ ΔΕΧΘΗΚΕ ΕΠΙΘΕΣΗ ΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΧΗΜΙΚΗ ΟΥΣΙΑ ΣΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΤΗΣ ΚΟΥΑΛΑ ΛΟΥΜΠΟΥΡ ΕΝΩ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΝ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΣΤΟ ΜΑΚΑΟ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ, ΟΠΟΥ ΖΟΥΣΕ ΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΔΥΟ ΓΥΝΑΙΚΕΣ. ΙΝΔΟΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΜΑΛΑΙΣΙΑΝΗ, ΩΣ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΒΟΡΕΙΟΚΟΡΕΑΤΗΣ.

4)ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΟΥ ΑΔΕΛΦΟΥ ΤΟΥ, ΤΟΝ ΘΕΩΡΟΥΣΕ ΑΠΕΙΛΗ , ΑΝ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΕΙΧΕ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΝ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟΥ.ΕΙΧΕ ΣΠΟΥΔΑΣΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΒΕΤΙΑ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥΓΛΩΣΣΟΣ . ΗΤΑΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΝΗΣΥΧΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΡΑΣΗ ΤΗΣ ΜΥΣΤΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΟΥ ΚΟΡΕΑΣ. ΑΛΛΩΣΤΕ Ο ΑΔΕΛΦΟΣ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΕΙ ΠΟΛΛΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΜΕ ΤΡΙΣΑΘΛΙΕΣ ΜΕΘΟΔΟΥΣ.

5)ΜΑΛΑΙΣΙΑ ΚΑΙ ΒΟΡΕΙΑ ΚΟΡΕΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΜΑΧΑΙΡΙΑ, ΜΕ ΤΟ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΟΥ ΚΙΜ ΓΙΟΝΓΚ ΙΛ, ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ ΤΙΣ ΗΠΑ-ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ-ΜΑΛΑΙΣΙΑ-ΙΝΔΟΝΗΣΙΑ-ΙΑΠΩΝΙΑ ΚΑΙ ΝΟΤΙΑ ΚΟΡΕΑ ΟΤΙ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΣΦΟΔΡΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ. ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ Η ΣΟΡΟΣ ΤΟΥ ΝΑΜ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΠΙΣΤΡΑΦΕΙ. ΔΙΕΞΑΓΟΝΤΑΙ ΤΟΞΙΚΟΛΟΓΙΚΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΘΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΟΥΝ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ. ΠΑΝΤΩΣ ΔΕΝ ΠΕΘΑΝΕ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΚΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ.(ΑΥΤΟ ΕΔΕΙΞΕ Η ΑΥΤΟΨΙΑ) ΦΩΤΟ Ο ΝΑΜ ΜΙΚΡΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΓΙΑΓΙΑ ΤΟΥ.

Leave a Reply

  • (not be published)