5 ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ ΜΟΥ ΓΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΡΑΜΠ/23-2-2017/ΜΕΡΟΣ Α

Posted on February 23, 2017, 4:04 pm
FavoriteLoadingAdd to favorites 6 secs

1)ΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΗΠΑ ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ ΜΕΣΑ ΣΕ ΣΧΕΔΟΝ 40 ΗΜΕΡΕΣ, ΤΕΤΟΙΑΣ ΜΟΡΦΗΣ ΔΙΑΦΟΡΟΠΟΙΗΣΗ ΜΕΤΑΞΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ ΤΟΥ. ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΣΕ ΠΡΟΕΔΡΙΕΣ ΡΕΗΓΚΑΝ-ΜΠΟΥΣ-ΚΛΙΝΤΟΝ-ΟΜΠΑΜΑ ΚΛΠ…ΟΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΤΕΛΕΙΩΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΓΡΑΜΜΗ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΘΕΜΑ.

2)ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΝΟΥΣΕ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΟΥ ΤΡΑΜΠ, ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΤΗΣ ΓΕΡΟΥΣΙΑΣ, ΑΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΑΝ ΤΙΣ ΕΞΩΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΡΑΜΠ ΣΕ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ, ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΜΥΝΑΣ.

3)ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ ΤΟ ΡΕΠΟΥΜΠΛΙΚΑΝΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΕΧΟΥΝΕ ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΑΡΕΜΦΕΡΕΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΣΕ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΑΜΥΝΑΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑΣ. ΟΙ ΡΕΠΟΥΜΠΛΙΚΑΝΟΙ ΓΕΡΟΥΣΙΑΣΤΕΣ -ΟΠΩΣ ΜΟΥ ΕΛΕΓΑΝ ΣΤΟ ΜΟΝΑΧΟ-ΕΧΟΥΝΕ ΜΕΛΕΤΗΣΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΙΘΑΝΑ ΣΕΝΑΡΙΑ ΜΕ ΤΡΑΜΠ ΣΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΙΑ. ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΟ ΠΟΥ ΕΠΑΝΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΥΤΗΜΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΔΡΑΣΗΣ ΤΗΣ ΥΠΕΔΥΝΑΜΗΣ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΚΑΘΑΙΡΕΣΗ ΤΟΥ. ΣΕ ΒΑΘΜΟ 70% ΟΙ ΡΕΠΟΥΜΠΛΙΚΑΝΟΙ ΓΕΡΟΥΣΙΑΣΤΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΘΕΤΙΚΟΙ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΤΡΑΜΠ. ΠΧ ΤΖΩΝ ΜΑΚΕΙΝ, ΛΙΝΤΣΕΙ ΓΚΡΑΧΑΜ, ΜΠΟΜΠ ΚΟΡΚΕΡ-ΣΟΥΖΑΝ ΜΟΥΡΚΟΦΣΚΙ ΚΑ.

4)ΕΧΩ ΓΡΑΨΕΙ-ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΕΝΤΟΝΗ ΚΡΤΙΚΗ ΜΟΥ ΣΤΟΝ ΤΡΑΜΠ, ΟΤΙ ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΥΠΕΞ ΤΟΥ ΡΕΞ ΤΙΛΕΡΣΟΝ, ΓΙΑ ΤΟ ΑΜΥΝΑΣ ΤΟΥ ΤΖΙΜ ΜΑΤΙΣ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΟΥ ΤΖΩΝ ΚΕΛΙ, ΓΙΑ ΤΗΝ CIA ΤΟΥ ΜΑΙΚ ΠΟΜΠΕΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΗΝΩΜΕΝΑ ΕΘΝΗ ΤΗΣ ΝΙΚΙ ΧΑΛΕΙ ΕΙΝΑΙ ΑΡΙΣΤΕΣ. ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΑΝΤΙΠΟΔΑ ΤΩΝ ΘΕΣΕΩΝ ΤΡΑΜΠ ΚΑΙ ΤΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΩΝ-ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΚΑΙ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝΕ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΘΕΙ ΣΤΟΝ ΛΕΥΚΟ ΟΙΚΟ. ΚΑΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΑΓΩΓΟΙ-ΛΑΙΚΙΣΤΕΣ-ΦΟΒΙΚΟΙ ΚΑΙ ΜΕΙΩΜΕΝΗΣ ΕΠΑΡΚΕΙΑΣ.

5)ΤΟ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΕΤΟΙΕΣ ΙΔΙΟΤΥΠΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΣΕ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΧΕΙΡΙΣΜΟ ΚΡΙΣΗΣ, ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΒΓΟΥΝΕ ΜΑΧΑΙΡΙΑ. ΒΕΒΑΙΑ ΑΛΛΑ ΕΙΧΕ ΥΠΟΣΧΕΘΕΙ Ο ΤΡΑΜΠ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΘΑ ΚΛΗΘΕΙ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΕΙ. ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΧΑΘΗΚΕ. ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΗΠΑ. ΣΥΝΕΠΩΣ ΥΠΟ ΛΟΓΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΘΑ ΣΥΜΒΙΒΑΣΤΕΙ…ΑΝ ΟΧΙ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΔΡΑΜΑΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ.ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΥΠΑΡΧΕΙ Ο ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΕΝΣ …ΚΑΙ Ο ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΡΕΠΟΥΜΠΛΙΚΑΝΙΚΗΣ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑΣ ΣΤΟ ΚΟΓΚΡΕΣΟ ΠΩΛ ΡΑΙΑΝ….ΑΥΤΑ ΣΤΑ ΥΠΟΨΗ.

Leave a Reply

  • (not be published)