5 ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ ΠΕΡΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΡΑΜΠ/ΜΕΡΟΣ Β

Posted on February 23, 2017, 4:48 pm
FavoriteLoadingAdd to favorites 6 secs

ΕΙΝΑΙ ΑΓΝΩΣΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΚΙΝΗΘΕΙ Ο ΤΡΑΜΠ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΤΟΥ ΛΕΥΚΟΥ ΟΙΚΟΥ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟ ΝΕΟ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΑΝΤΙΣΤΡΑΤΗΓΟ ΕΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΜΑΚΜΑΣΤΕΡ. Ο ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΤΥΜΟΛΟΓΟΣ ΚΡΙΤΙΚΑΡΕΙ ΕΠΙ ΧΡΟΝΙΑ ΤΑ ΚΑΚΩΣ ΚΕΙΜΕΝΑ ΠΡΟΕΔΡΙΩΝ ΚΑΙ ΚΡΙΣΕΩΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΕΥΚΟΛΑ ΝΑ ΑΠΟΤΡΕΨΕΙΣ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ. ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟΣ ΑΝΤΙ-ΡΩΣΟΣ, ΕΝΩ ΘΕΩΡΕΙ ΟΤΙ Η ΚΙΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ. ΕΧΕΙ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ. ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΗΣ ΠΟΛΛΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ. ΕΝΤΟΝΟΤΑΤΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗΣ ΤΟΥ ΝΑΤΟ. ΕΠΙΚΡΙΤΙΚΟΣ ΤΟΥ ΕΞΤΡΕΜΙΣΤΙΚΟΥ ΙΣΛΑΜ ΩΣ ΚΑΙ ΑΝΑΘΕΩΡΗΤΙΚΟΣ ΕΠΙ ΤΗΣ ΙΡΑΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ. ΕΧΕΙ ΔΙΑΚΡΙΘΕΙ ΣΕ ΔΥΟ ΠΟΛΕΜΟΥΣ. ΔΕΝ ΧΑΙΔΕΨΕ ΠΟΤΕ ΑΥΤΙΑ. .ΕΠΕΚΡΙΝΕ ΩΣ ΝΕΑΡΟΣ ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ ΤΗΣ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ 1965-1968 ΤΩΝ ΗΠΑ ΣΤΟ ΒΙΕΤΝΑΜ , ΚΑΤΟΝΟΜΑΖΟΝΤΑΣ ΩΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΖΟΝΣΟΝ, ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΑΜΥΝΑΣ ΜΑΚΝΑΜΑΡΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΤΟΥ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟΥ ΣΤΡΑΤΗΓΟ ΜΑΞΓΟΥΕΛ ΤΕΙΛΟΡ.ΕΙΠΕ ΤΟ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ”ΔΕΝ ΕΧΑΣΕ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΤΩΝ ΗΠΑ.ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕ ΤΑ ΜΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΛΛΕΓΙΑ ΠΟΥ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΝΤΑΝ. ΑΛΛΑ ΠΡΙΝ ΠΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΠΟΔΙ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΙΝΔΟΚΙΝΑ ΕΙΧΑΜΕ ΧΑΣΕΙ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΛΕΥΚΟ ΟΙΚΟ. ΓΙΑΤΙ ΗΣΑΝ ΟΛΟΙ ΚΟΛΑΚΕΣ.ΔΕΝ ΕΛΕΓΑΝ ΑΛΗΘΕΙΕΣ..ΣΕΛ 257-315!!”.ΜΙΑ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΗ ΚΡΙΣ, ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΦΕΡΕΙ ΣΕ ΑΜΕΣΗ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ ΜΕ ΕΝΑ ΤΡΑΜΠ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΕΝΑ ΛΑΙΚΙΣΤΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΠΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΔΗΜΑΓΩΓΙΑ ΚΑΙ ΑΣΧΕΤΟΣΥΝΗ. ΤΟΤΕ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ;Ο ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΕΝΑΙ ΑΤΟΜΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ‘ΚΟΛΛΗΜΕΝΟΣ’ ΜΕ ΤΗΝ ΘΕΣΗ.

2)ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥ ΣΤΙΣ ΔΙΑΛΕΞΕΙΣ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ 5 ΧΡΟΝΩΝ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΗΣ ΒΙΡΤΖΙΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΝΣΑΣ(ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝ ΕΧΕΙ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΤΙΣ 14 ΔΙΑΛΕΞΕΙΣ), ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΑΝΤΙΠΟΔΑ ΑΠΟΨΕΩΝ ΤΟΥ ΤΡΑΜΠ. ΕΠΕΙΔΗ Ο ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΛΕΤΗΤΗΣ ΤΗΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ , ΕΝΩ ΕΧΕΙ ΥΠΗΡΕΤΗΣΕΙ ΣΕ ΚΕΝΤΡΑ ΑΡΙΣΤΕΙΑΣ, ΔΥΣΚΟΛΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΤΑΙ. ΕΧΕΙ ΓΝΩΣΕΙΣ. ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ. ΕΥΧΕΡΕΙΑ ΛΟΓΟΥ ΚΑ. ΕΧΕΙ ΔΙΔΑΞΕΙ ΣΤΗΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΤΟΥ WEST POINT.ΕΧΕΙ ΓΡΑΨΕΙ ΔΙΔΑΚΤΟΡΙΚΗ ΔΙΑΤΡΙΒΗ 447 ΣΕΛΙΔΩΝ, ΕΠΙΚΡΙΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΣΤΙΣ ΗΠΑ. ΕΧΕΙ ΕΝΤΟΝΟΤΑΤΑ ΑΝΤΙΡΩΣΙΚΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ. ΑΝ ΤΙΣ ΙΔΕΕΣ ΤΟΥ ΤΙΣ ΥΙΟΘΕΤΗΣΕΙ Ο ΤΡΑΜΠ, ΘΑ ΠΑΡΑΧΘΕΙ ΕΡΓΟ. ΑΝ ΚΟΝΤΡΑΡΙΣΤΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΗΓΟ ΜΑΚΜΑΣΤΕΡ, ΤΟΤΕ Ο ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΘΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΡΕΠΟΥΜΠΛΙΚΑΝΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΘΑ ΤΟΥ ΔΕΙΞΕΙ ΤΟΥ ΤΡΑΜΠ ΤΗΝ ΕΞΟΔΟ…ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΓΝΩΣΤΗΣ ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑΣ…

3)Ο ΜΑΚΜΑΣΤΕΡ ΘΕΩΡΕΙ ΟΤΙ Η ΡΩΣΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΚΥΒΕΡΝΟΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΚΑΙ ΔΥΤΙΚΩΝ ΚΡΑΤΩΝ. ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΤΗΝ ΒΙΡΤΖΙΝΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ ΔΥΟ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ 42 ΚΑΙ 37 ΣΕΛΙΔΩΝ. ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΝ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ ΟΤΙ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ Ο ΤΡΑΜΠ ΕΙΧΕ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΜΟΣΧΑ ;ΔΥΟ ΡΩΣΟΙ , Ο ΠΡΕΣΒΗΣ ΣΤΙΣ ΗΠΑ ΣΕΡΚΓΕΙ ΚΙΣΕΛΙΑΚ, ΚΑΙ Ο ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΣΕΡΓΚΕΙ ΡΙΑΜΠΚΩΦ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΑΝ ΟΤΙ ΕΙΧΑΜΕ ΕΠΙ 15 ΜΗΝΕΣ ΕΠΑΦΕΣ ΜΕ ΤΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΤΡΑΜΠ. ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΟΤΕ ; ΑΡΚΕΤΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΑΡΝΗΘΗΚΑΝ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ. ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΚΑΤΙ ;ΕΧΟΥΝΕ ΕΙΔΟΠΟΙΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟ FBI;Ο ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΜΙΑ ΔΙΑΛΕΞΗ ΤΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΕ “ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΤΡΟΛΑΡΣΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΡΩΣΩΝ ΠΟΥ ΕΔΡΕΥΕΙ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΠΕΤΡΟΥΠΛΗ ΚΑΙ ΠΛΗΤΤΕΙ ΤΙΣ ΔΥΤΙΚΕΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΕΣ…”Ο ΤΡΑΜΠ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΑ ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΕΙ ΕΚΛΑΒΕΙ ΣΟΒΑΡΑ…(ΤΑ ΠΕΡΙ ΡΩΣΩΝ)

4)ΔΥΟ ΚΟΡΥΦΑΙΟΙ ΝΑΥΑΡΧΟΙ ΑΡΝΗΘΗΚΑΝ ΤΗΝ ΘΕΣΗ, ΓΙΑΤΙ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ. ΑΝΤΕΔΡΑΣΑΝ ΟΙ ΔΗΜΑΓΩΓΟΙ -ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΤΟΥ ΤΡΑΜΠ ΟΙ ΜΠΑΝΟΝ-ΚΟΥΣΝΕΡ-ΜΑΚΦΑΡΛΑΝΤ. ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΜΑΚΜΑΣΤΕΡ Ο ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΕΧΕΙ ΔΥΟ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΣΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ. ΤΟΝ ΝΤΕΡΕΚ ΧΑΡΒΕΙ. ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΙΟΛ ΡΕΙΜΠΟΡΝ. ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΑΘΕΙ Η ΔΗΜΑΓΩΓΙΚΗ ΤΡΙΑΔΑ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΤΟΥ ΤΡΑΜΠ. ΑΡΑ Η ΣΥΜΒΙΩΣΗ ΣΤΟ ΛΕΥΚΟ ΟΙΚΟ ΔΕΝ ΘΑ ΕΝΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΕΥΚΟΛΗ. ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΤΙΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΜΑΚΜΑΣΤΕΡ Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΔΕΙ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ, ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ;ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΓΓΥΗΘΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ.

5)ΤΕΛΟΣ Ο ΜΑΚΜΑΣΤΕΡ ΕΧΕΙ ΜΕ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΑΜΥΝΑΣ ΤΖΙΜ ΜΑΤΙΣ, ΚΑΙ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΡΕΞ ΤΙΛΕΡΣΟΝ. ΑΜΦΟΤΕΡΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΤΡΑΜΠ, ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΑΜΠ. ΚΑΙ ΟΙ 3 ΕΧΟΥΝΕ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΟΝ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟ ΜΑΙΚ ΠΕΝΣ….ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΟΛΛΑ..ΑΝ Ο ΤΡΑΜΠ ΔΕΝ ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΙΣ ΑΠΕΡΑΝΤΟΛΟΓΙΕΣ ΤΗΣ ΔΗΜΑΓΩΓΙΑΣ, ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ

 

Leave a Reply

  • (not be published)