ΠΕΡΙ ΚΑΤΑΡ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗΣ ΜΕ ΑΛΛΑ ΑΡΑΒΙΚΑ ΚΡΑΤΗ/ΜΕΡΟΣ Α./ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝΕ ΛΕΧΘΕΙ./ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ.

Posted on June 05, 2017, 8:57 pm
FavoriteLoadingAdd to favorites 16 secs

 

ΣΕΙΡΑ ΑΡΑΒΙΚΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΔΙΕΚΟΨΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΤΙΣ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΕΣ-ΕΜΠΟΡΙΚΕΣ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ-ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΕΣ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΕΠΑΦΕΣΚΑΙ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΕΜΙΡΑΤΟ ΤΟΥ ΚΑΤΑΡ..ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΛΟΓΩΝ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΚΑΤΑΡ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟ ΙΡΑΝ(!)-ΑΥΤΟ ΙΣΧΥΡΙΖΕΤΑΙ Η ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ ΚΑΙ ΟΤΙ Η ΝΤΟΧΑ ΕΜΠΛΕΚΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΗΣ ΙΣΛΑΜΙΣΤΙΚΗΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ. ΟΙ ΧΩΡΕΣ ΠΟΥ ΔΙΕΚΟΨΑΝ ΤΙΣ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ Η ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ, Η ΑΙΓΥΠΤΟΣ, ΤΟΜΠΑΧΡΕΙΝ , ΤΑ ΗΑΕ, ΟΙ ΜΑΛΔΙΒΕΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΦΙΛΟ-ΣΑΟΥΔΑΡΑΒΙΚΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΛΙΒΥΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΥΕΜΕΝΗΣ, ΠΟΥ ΚΑΤΕΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΕΔΑΦΗ ΤΩΝ ΔΙΑΛΕΛΥΜΕΝΩΝ ΧΩΡΩΝ ΤΟΥΣ.

2)ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΒΑΣΗ Ο ΙΣΧΥΡΙΣΜΟΣ ΟΤΙ ΤΟ ΚΑΤΑΡ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟ ΙΡΑΝ, ΟΤΑΝ ΤΟ ΕΜΙΡΑΤΟ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΜΕ ΥΠΟΛΟΓΙΣΙΜΟ ΑΡΙΘΜΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΣΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΑΧΕΙΑΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗΣ ΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΚΟΛΠΟΥ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΠΡΟ ΗΜΕΡΩΝ ΣΤΗΝ ΕΤΗΣΙΑ ΔΙΑΚΛΑΔΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ PENINSULA SHIELD/ΑΣΠΙΔΑ ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΥ, ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΤΑΡΙΑΝΟ ΑΡΧΗΓΟ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑ ΙΔΕΥΤΕΡΟΣ/ΙΕΡΑΡΧΙΚΑ ΣΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ ΣΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ(ΟΜΑΝ-ΗΑΕ-ΚΑΤΑΡ-ΚΟΥΒΕΙΤ-ΜΠΑΧΡΕΙΝ-Σ.ΑΡΑΒΙΑ). ΚΑΙ ΑΝ ΤΟ ΚΑΤΑΡ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΒΑΘΙΑ ΣΟΥΝΙΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟ-ΙΡΑΝΙΚΟ, ΤΟΤΕ ΤΙ ΝΑ ΠΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΟΥΛΤΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΟΜΑΝ ΠΟΥ ΕΠΑΙΞΕ ΚΥΡΙΑΡΧΟ ΡΟΛΟ ΣΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΙΣΧΥΡΩΝ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΕ ΤΗΝ ΤΕΧΕΡΑΝΗ ΤΟ 2015 ΓΙΑ ΤΟ ΠΥΡΗΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ.

3)ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΙΣΧΥΡΙΖΕΣΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΚΑΤΑΡ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΟΤΑΝ ΕΝΕΡΓΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΤΟΥ 2014 ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΤΩΝ 68 ΣΥΜΜΑΧΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΤΩΝ ΗΠΑ ΓΝΩΣΤΗ ΩΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ INHERENT RESOLVE ΚΑΤΑ ΤΟΥ ISIS. 8 ΚΑΤΑΡΙΑΝΑ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ. ΚΑΘΕ ΤΕΤΑΡΤΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΤΑ ΚΑΤΑΡΙΑΝΑ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ ΒΟΜΒΑΡΔΙΖΟΥΝ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ISIS ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΜΟΣ ΤΗΝ ΠΕΡΑΣΜΕΝΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΑΠΟ ΚΟΙΝΟΥ ΜΕ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ-ΒΡΕΤΑΝΙΚΟ ΚΑΙ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑΝΟ ΑΕΡΟΣΚΑΦΟΣ. /ΝΑ ΜΗΝ ΔΩΣΩ ΑΡΙΘΜΟΥΣ ΑΕΡΟΣΚΑΦΩΝ/ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ/ΩΡΕΣ/ΣΤΟΧΟΥΣ/ΒΑΣΕΙΣ ΚΛΠ.

4)ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΙΣΧΥΡΙΖΕΣΑΙ ΟΤΙ Η ΧΩΡΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΔΙΕΘΝΗ ΙΣΛΑΜΙΣΤΙΚΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΟΤΑΝ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΤΟΧΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΩΘΗΜΕΝΟ ΣΤΡΑΤΗΓΕΙΟ ΤΗΣ ΑΝΩΤΕΡΩ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ , ΣΤΗΝ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΗ ΒΑΣΗ ΑΛ ΟΥΝΤΕΙΝΤ. ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΤΡΑΤΗΓΕΙΟ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ /CENTCOM /ΕΝΑΛΛΑΧΤΙΚΟ ΕΚΕΙΝΟΥ ΤΗΣ ΤΑΜΠΑ/ΦΛΟΡΙΝΤΑ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΜΕΤΑΒΑΙΝΕΙ ΠΟΛΥ ΣΥΧΝΑ Ο ΤΕΤΡΑΣΤΕΡΟΣ ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΒΟΤΕΛ, ΕΝΩ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΜΟΝΙΜΗ ΒΑΣΗ Ο ΑΡΧΗΟΓΣ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΩΝ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ . ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΗΝ ΒΑΣΗ ΑΛ ΟΥΝΤΕΙΝΤ ΕΔΡΕΥΕΙ ΤΟ ΥΠ ΑΡΙΘΜ 83 ΕΚΣΤΡΑΤΕΥΤΙΚΟ ΣΩΜΑ ΤΗΣ ΒΡΕΤΑΝΙΚΗΣ ΒΑΣΙΛΙΚΗ Σ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ . ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ Η ΜΑΧΙΜΗ ΠΤΕΡΥΓΑ 379 ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΔΙΠΛΑ ΣΤΗΝ ΑΛ ΟΥΝΤΕΙΝΤ ΕΙΝΑΙ Η ΠΕΡΙΟΧΗ ΑΣ ΣΑΛΙΓΙΑ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΜΕΡΙΜΝΑΣ ΤΩΝ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΠΟΥ ΕΔΡΕΥΟΥΝ ΣΤΟ ΚΑΤΑΡ.ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ. ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΒΑΣΗ ΕΧΟΥΝΕ CAMPUSES ΔΥΟ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ, Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΔΕΞΑΜΕΝΩΝ ΕΓΚΕΦΑΛΩΝ RAND, ΤΟ ΕΙΔΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΚΑ. /ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ 2012 ΕΠΙΣΚΕΦΘΗΚΑ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥ ΚΟΛΠΟΥ ΓΙΑ ΤΡΙΤΗ ΦΡΑ ΕΧΩ ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΛΗ ΕΙΚΟΝΑ. ΔΕΝ ΠΡΟΧΩΡΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΑΣ ΚΟΥΡΑΣΩ.ΕΠΙΣΗΣ ΤΟ ΝΑΤΟ ΕΧΕΙ ΕΙΔΙΚΗ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΕΚΕΙ.ΑΝ ΗΤΑΝ ΚΡΑΤΟΣ-ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΘΑ ΥΠΗΡΧΑΝ ΟΛΙ ΑΥΤΟΙ ΣΤΟ ΚΑΤΑΡ ;

5)ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΙΣΧΥΡΙΖΕΣΑΙ ΟΤΙ Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΧΩΡΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΩΝ ΦΙΛΟ-ΙΡΑΝΩΝ ΑΝΤΑΡΤΩΝ ΧΟΥΘΙΣ ΣΤΗΝ ΥΕΜΕΝΗ, ΟΤΑΝ ΤΟ ΚΑΤΑΡ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΕΞ ΑΡΧΗΣ ΣΤΟΝ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟ ΚΡΑΤΩΝ ΥΠΟ ΤΗΝ ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ ΑΠΟ ΤΟ 2015 ΠΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΟΥΝ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΧΟΥΘΙΣ ΣΤΗΝ ΥΕΜΕΝΗ. ΣΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΑΡΧΙΚΑ DECISIVE STORM KAI ΤΩΡΑ RESTORING HOPE ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ Η Σ.ΑΡΑΒΙΑ, ΤΑ ΗΑΕ, ΤΟ ΚΟΥΒΕΙΤ, ΤΟ ΜΠΑΧΡΕΙΝ, Η ΑΙΓΥΠΤΟΣ, ΤΟ ΣΟΥΔΑΝ, ΤΟ ΜΑΡΟΚΟ, Η ΙΟΡΔΑΝΙΑ, Η ΣΕΝΕΓΑΛΗ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΤΑΡ ΜΕ 10 ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ ΚΑΙ 950 ΑΝΔΡΕΣ(ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ). ΕΠΙΣΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑ ΠΑΡΕΧΟΥΝ ΟΙ ΗΠΑ, Η Μ.ΒΡΕΤΑΝΙΑ, Η ΓΑΛΛΙΑ, Ο ΚΑΝΑΔΑΣ, Η ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ Η ΤΟΥΡΚΙΑ, Η ΕΡΥΘΡΑΙΑ, ΤΟ ΤΖΙΜΠΟΥΤΙ ΚΑ. ΕΝΩ ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΟΙ ΜΙΣΘΟΦΟΡΟΙ. ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΧΟΥΘΙΣ ΠΟΛΕΜΟΥΝ Η ΧΕΖΜΠΟΛΑΧ ΚΑΙ ΦΙΛΟ-ΙΡΑΝΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΜΑΥΡΗ ΛΙΣΤΑ ΤΗΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.

ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΙΣΧΥΡΙΣΤΕΙΣ. ΟΤΙ ΠΑΜΠΛΟΥΤΟΙ ΣΤΟΝ ΚΟΛΠΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΟ ISIS.ΣΩΣΤΟ. ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ.ΑΛΛΑ ΟΧΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ ΤΕΤΟΙΩΝ ΧΩΡΩΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ. ΝΙΣΑΦΙ ΠΙΑ.ΟΙ ΚΑΤΑΡΙΑΝΟΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΡΑΒΕΣ ΕΙΝΑΙ ΒΑΘΥΤΑΤΑ ΦΙΛΟΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΚΑΙ ΦΙΛΟΒΡΕΤΑΝΟΙ. ΑΥΤΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΝΑΤΟ. ΕΙΔΙΚΑ COURSES. Ε ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΖΙΧΑΝΤΙΑ. /ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ.

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ

Leave a Reply

  • (not be published)