ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ

1)Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΜΥΝΑΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΕΑ ΤΖΙΜ ΜΑΤΙΣ ΚΑΘ ΟΔΟΝ ΧΘΕΣ ΒΡΑΔΥ/ΩΡΑ ΗΠΑ ΠΡΟΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΥΡΓΙΚΗ ΣΥΝΟΔΟ ΤΟΥ ΝΑΤΟ, ΜΙΛΩΝΤΑΣ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΕΝ ΠΤΗΣΕΙ ΕΙΠΕ “ΟΙ ΗΠΑ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΥΟ ΗΜΕΡΕΣ, ΕΧΟΥΝΕ ΕΝΤΟΠΙΣΕΙ ΣΤΗΝ ΒΑΣΗ ΠΟΥ ΕΠΛΗΞΑΝ ΠΡΟ ΕΒΔΟΜΑΔΩΝ ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ, ΣΥΓΚΕΚΕΡΙΜΕΝΟ ΑΕΡΟΣΚΑΦΟΣ ΣΟΥΧΟΙ , ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΕΠΙΜΕΡΟΥΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΧΡΗΣΗ ΧΗΜΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ ΣΑΡΙΝ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΑΣΑΝΤ, ΟΠΩΣ ΠΡΟ ΕΒΔΟΜΑΔΩΝ ΣΤΟ ΧΑΝ ΣΕΙΓΚΟΥΝ”.
ΠΡΟΣΘΕΣΕ ΟΤΙ ‘ΘΑ ΕΚΔΟΘΕΙ ΑΜΕΣΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΕΥΚΟ ΟΙΚΟ’. ΑΝ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΑΣΑΝΤ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΟΙ ΗΠΑ ΘΑ ΔΡΑΣΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΜΙΚΑ”. ΤΟΥΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΟΥΜΕ.

2)ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΑ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΕΣ ΛΗΨΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ. …ΣΤΗΝ ΒΑΣΗ…ΣΑΡΙΑΤ.

3)Ο ΜΑΤΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΧΕ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΒΡΕΤΑΝΟ ΟΜΟΛΟΓΟ ΤΟΥ ΣΕΡ ΜΑΙΚΛ ΦΑΛΛΟΝ. ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΦΕΡΟΥΝ ΤΟΝ ΒΡΕΤΑΝΟ ΥΠΟΥΡΓΟ ΝΑ ΜΗΝ ΓΝΩΡΙΖΕ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΑΤΙΣ. ΠΑΝΤΩΣ ΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ ΕΙΠΕ ΟΤΙ “ΟΙ ΗΠΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΣΥΜΜΑΧΟΣ ΤΗΣ Μ.ΒΡΕΤΑΝΙΑΣ ΚΑΙ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΤΥΓΧΑΝΕΙ ΤΗΣ ΑΠΟΛΥΤΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΗΣ Μ.ΒΡΕΤΑΝΙΑΣ”
ΕΠΙΣΗΣ Ο ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΜΥΝΑΣ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΥΟ ΗΜΕΡΕΣ ΕΙΧΕ ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΣΤΟ ΚΑΤΑΡ ΣΤΡΑΤΗΓΟ ΒΟΤΕΛ , ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΩΤΑΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΩΝ ΣΥΜΜΑΧΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΩΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΣΤΗ ΕΥΡΩΠΗ ΣΤΡΑΤΗΓΟ ΚΕΡΤΙΣ ΣΚΑΠΑΡΟΤΙ.

4)ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΜΟΥ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΑΙ. . ΤΟ ΙΡΑΝ ΚΑΙ Η ΡΩΣΙΑ ΑΜΕΣΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΑΝ ΤΗΝ ΠΡΟΕΙΔΟΠΙΗΤΙΚΗ ΑΠΕΙΛΗ ΤΩΝ ΗΠΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΑΣΑΝΤΙΚΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ.

Leave a Reply

  • (not be published)