ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ

Posted on August 03, 2017, 12:34 am
FavoriteLoadingAdd to favorites 8 secs
Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟ ΚΑΡΑΚΑΣ ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΥΕΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ. ΔΕΝ ΧΩΡΑΕΙ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ ΟΤΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΠΡΑΙΚΟΠΗΜΑ ΤΟΥ ΜΑΔΟΥΡΟ, ΗΤΑΝ ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΜΕΝΟ ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥ ΑΘΛΙΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΤΩΝ ΤΣΑΒΙΣΤΩΝ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ. ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΠΡΩΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΤΟΥ ΤΣΑΒΕΣ ΕΧΟΥΝΕ ΤΑΧΘΕΙ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΜΑΔΟΥΡΟ.
 
2)ΠΡΟΦΑΝΩΣ Η ΔΙΕΘΝΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ , ΔΗΛΑΔΗ ΟΙ ΗΠΑ, Ο ΚΑΝΑΔΑΣ, Η ΕΕ, ΑΣΙΑΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΛΑΤΙΝΟΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΝ ΣΕ “ΠΑΡΑΛΥΤΙΚΕΣ ΚΥΡΩΣΕΙΣ” ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ, ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΝΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΟΥΝ ΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ-ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΜΑΔΟΥΡΟ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ.ΝΑ ΒΓΟΥΝΕ ΕΝΤΑΛΜΑΤΑ ΣΥΛΛΗΨΗΣ, ΟΠΩΣ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΓΙΑ ΑΛΛΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ.
 
3)Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΑΔΟΥΡΟ ,ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΠΙ ΤΣΑΒΕΣ-ΟΠΩΣ ΕΧΩ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ-ΕΜΠΛΕΚΕΤΑΙ ΣΕ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗ ΒΡΩΜΙΚΟΥ ΧΡΗΑΤΟΣ,ΟΠΛΩΝ, ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΚΑ ΜΕ ΚΡΑΤΗ ΚΑΙ ΑΚΡΑΙΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΜΕΣΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ, ΟΠΩΣ Η ΣΙΙΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΧΕΖΜΠΟΛΛΑΧ. ΕΠΙΣΗΣ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗ ΒΡΩΜΙΚΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΙΣΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ………ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ…
 
4)ΕΠΕΙΔΗ ΣΤΟ ΣΑ/ΟΗΕ ΛΟΓΩ ΡΩΣΙΚΟΥ ΚΑΙ ΚΙΝΕΖΙΚΟΥ ΒΕΤΟ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΨΗΦΙΣΜΑ ,ΠΟΥ ΝΑ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ ΕΝΕΡΓΑ ΜΕΤΡΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΡΑΚΑΣ-ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΘΕΤΙΚΗ ΣΥΝΔΡΟΜΗ 12 ΚΡΑΤΩΝ-ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΣΑ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΗΠΕΙΡΟΥΣ(ΠΛΗΝ ΒΟΛΙΒΙΑΣ)-ΤΑ ΚΡΑΤΗ ΤΗΣ ΛΑΤΙΝΙΚΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΙΣ ΗΠΑ-ΚΑΝΑΔΑ ΣΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΩΝ ΚΡΑΤΩΝ , ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΙΟΘΕΤΗΣΟΥΝ ‘ΕΞΟΝΤΩΤΙΚΕΣ ΚΥΡΩΣΕΙΣ’ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑΣ. ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΝΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΚΟΛΟΜΒΙΑ ΚΑΙ ΒΡΑΖΙΛΙΑ. ΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΚΥΡΩΣΕΙΣ ΘΑ ΕΧΟΥΝΕ ΒΑΡΙΕΣ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟ ΤΟΠΙΚΟ ΠΛΗΘΥΣΜΟ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΟ.ΣΗΜΕΙΩΝΩ ΜΟΝΟ ΟΤΙ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΜΑΔΟΥΡΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΚΑΘΕΣΤΩΤΑ ΤΗΣ ΚΟΥΒΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΒΟΛΙΒΙΑΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΙΣΗΜΕΡΙΝΟΥ.Η ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΠΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΝΑ ΕΚΔΙΩΧΘΕΙ ΑΠ ΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΩΝ ΚΡΑΤΩΝ.
 
5)ΤΟ ΒΑΤΙΚΑΝΟ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ Ο ΠΑΠΑΣ ΦΡΑΓΚΙΣΚΟΣ Ο Β ,ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΜΙΑ ΝΕΑ ΥΣΤΑΤΗ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΙΣΤΕΙ Ο ΜΑΔΟΥΡΟ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΑΠ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝΕ ΑΜΕΣΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ. ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ.Η ΗΓΕΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΡΩΣΟΠΟΙΗΜΕΝΗ, Ο ΔΕ ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΒΛΑΝΤΙΜΗΡ ΛΟΠΕΖ ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΣΑ ΕΞΑΡΤΗΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΑΔΟΥΡΟ. ΕΠΙΣΗΣ Ο ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑΣ ΚΑΤΑΖΗΤΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΝΤΕΡΠΟΛ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ-ΕΜΠΟΡΙΟ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ!!!
 
6)ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΑΤΗ ΤΗΣ ΝΟΤΙΑΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΝ ΣΕ ΕΜΠΑΡΓΚΟ ΑΠΟ ΞΗΡΑΣ,ΘΑΛΑΣΣΑΣ ΚΑΙ ΑΕΡΑ ΤΗΣ ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑΣ.ΗΔΗ ΑΠΟ ΠΡΟΧΘΕΣ ΑΡΧΙΣΕ Η ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ.ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΚΑΙ Η ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗ ΤΩΝ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΩΝ ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ ΣΤΟ ΚΑΡΑΚΑΣ ΘΑ ΣΥΝΔΡΑΜΕΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΑΠΟΜΟΝΩΣΗ.ΕΠΙΣΗΣ ΟΙ ΗΠΑ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΥΙΟΘΕΤΗΣΗ ΠΛΗΡΟΥΣ ΠΕΤΡΕΛΑΙΚΟΥ ΕΜΠΑΡΓΚΟ, ΔΕΔΟΜΕΝΟΥ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ Η ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΑΛΛΟΥ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ.
 
7)ΩΣ ‘ΜΕΣΟ ΠΙΕΣΗΣ’ Η ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΝΟΤΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΟΥ ΕΔΡΕΥΕΙ ΣΤΟΜΑΙΑΜΙ , ΩΣ ΚΑΙ Ο ΤΕΤΑΡΤΟΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΣ ΣΤΟΛΟΣ , ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΑΝΑΠΤΥΞΟΥΝ ΠΛΟΙΑ ΕΝΑΝΤΙ ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑΣ. ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ ΔΥΝΑΜΙΚΩΝ..ΑΣΚΗΣΕΩΝ ΤΩΝ ΗΠΑ, ΚΑΝΑΔΑ, ΚΟΛΟΜΒΙΑΣ, ΠΑΝΑΜΑ, ΠΕΡΟΥ, ΑΡΓΕΝΤΙΝΗΣ, ΒΡΑΖΙΛΙΑΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΛΛΑΝΔΙΑΣ(ΛΟΓΩ ΟΛΛΑΝΔΙΚΩΝ ΑΝΤΙΛΛΩΝ) ΕΝΑΝΤΙ ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑΣ.
 
8)ΝΑ ΚΑΤΑΤΕΘΟΥΝ ΣΕ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ ΟΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΒΕΤΟ, ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΠΟΠΟΜΠΗ ΤΗΣ ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ UNESCO, ΤΟΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΥΓΕΙΑΣ, ΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΟΗΕ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΚΑ.
 
9)ΝΑ ΣΥΣΤΑΘΕΙ ΣΤΗΝ ΕΕ ΕΙΔΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΜΕ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΝ ΙΣΠΑΝΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑΣ,Η ΟΠΟΙΑ ΝΑ ΠΡΟΩΘΗΣΕΙ ΑΜΕΣΑ ΣΚΛΗΡΕΣ ΚΥΡΩΣΕΙΣ ΣΤΟ ΚΑΡΑΚΑΣ.ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΣΕ ΔΙΕΘΝΕΣ ΕΠΙΠΕΔΟ ΝΑ ΣΥΓΚΡΟΤΗΘΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΟΗΕ,ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΕΡΥΘΡΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ ΩΣ ΚΑΙ ΜΗ-ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ, ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΣΤΗΝ ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ.
 
10)ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΧΘΕΙ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΣΑ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΤΩΝ ΚΑΜΠΡΙΛΕΣ-ΜΠΟΡΧΕΣ-ΛΟΠΕΖ ΚΑΙ ΣΕΝΤΑΜΑ, ΕΝΩ ΝΑ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΙΣΗ ΤΗΣ ΜΗ-ΒΙΑΙΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ.ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟ ΤΟΜΕΑ ΝΑ ΕΝΔΥΝΑΜΩΘΕΙ Η ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΝΥΠΑΚΟΗ . ΠΑΡΕΜΠΟΔΙΣΗ ΤΗΣ ΜΕΤΑΔΟΣΗΣ ΤΩΝ ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑΣ ΜΕΣΩ ΣΥΝΕΧΩΝ ΠΑΡΕΜΒΟΛΩΝ. ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΤΕΘΕΙ ΕΚΤΟΣ Η ΧΩΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΛΑΤΙΝΟΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΑ ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ.
 
11)ΕΠΙΣΗΣ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΜΗ ΥΠΟΧΩΡΗΣΗΣ ΤΟΥ ΜΑΔΟΥΡΟ , ΝΑ ΕΞΕΤΑΣΤΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝΕ ΝΑ ΑΝΑΛΗΦΘΟΥΝ.
ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ

Leave a Reply

  • (not be published)