ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΚΤΕΝΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ (ΕΔΩ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΜΑΙ) ΜΕ 18 ΑΝΑΛΥΤΕΣ ΑΠΟ ΑΣΙΑΤΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ ΓΙΑ ΗΠΑ-Β. ΚΟΡΕΑ.

Posted on August 11, 2017, 9:13 pm
FavoriteLoadingAdd to favorites 13 secs

 

10A_NEWS North Korea 05.jpg

1)ΕΠΕΙΔΗ ΛΕΧΘΗΚΑΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ, ΕΧΩ ΣΤΑΧΥΟΛΟΓΗΣΕΙ ΟΡΙΣΜΕΝΑ.ΕΞΕΤΑΣΘΗΚΑΝ ΣΕΝΑΡΙΑ-ΕΙΔΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑ.

2)ΕΝΔΕΛΕΧΩΣ ΣΥΖΗΤΗΘΗΚΑΝ Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗΣ ΣΥΜΒΑΤΙΚΗΣ ΕΠΙΘΕΣΗΣ ΤΩΝ ΗΠΑ, Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΚΛΙΜΑΚΩΤΩΝ ΑΛΛΑ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΩΝ ΕΠΙΘΕΣΕΩΝ ΤΩΝ ΗΠΑ ΣΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ ΤΗΣ ΠΙΟΝΓΚ ΓΙΑΝΓΚ , Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΟΕΠΙΘΕΣΕΩΝ,ΚΑΤΑΔΡΟΜΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΚΛΠ. ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΕΧΟΥΝΕ ΤΕΡΑΣΤΙΟΥΣ ΚΙΝΔΥΝΟΥΣ.ΔΕΝ ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙΤΑΙ Η ΚΑΘΟΛΙΚΗ ΥΠΕΡΟΧΗ ΤΩΝ ΗΠΑ. ΑΛΛΑ ΠΑΝΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΥΠΟΨΗ ΑΣΥΜΜΕΤΡΙΕΣ ΣΕ ΠΟΛΕΜΟΥΣ. ΔΕΝ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΠΥΡΗΝΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ(ΑΚΡΑΙΟ ΣΕΝΑΡΙΟ), ΕΝΩ ΑΝ Η ΚΙΝΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΘΕΙ ΣΤΟΝ ΚΙΜ, ΤΟΤΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΘΑ ΦΘΑΣΟΥΝ ΣΕ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΣΗΜΕΙΑ. ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΣΥΜΦΩΝΗΣΑΜΕ ΟΤΙ ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ ΤΩΝ ΕΞΕΛΙΞΕΩΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝ Ο ΚΙΜ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΗΝ ΑΠΕΙΛΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΚΤΟΞΕΥΣΕΙ ΠΥΡΑΥΛΟΥΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΝΗΣΟΥ ΓΚΟΥΑΜ. ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΣΥΜΦΩΝΗΣΑΜΕ ΟΤΙ ΟΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΧΑΡΑΜΑΤΑ ΧΡΟΝΙΚΑ ΒΟΡΕΙΟΚΟΡΕΤΙΚΗΣ ΩΡΑΣ.

3)ΑΝΑΛΥΤΗΣ ΤΟΥ ΚΛΙΜΑΤΟΣ ΤΡΑΜΠ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕ ΟΤΙ Ο ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΘΑ ΕΝΕΡΓΗΣΕΙ ΑΜΕΣΑ, ΜΟΛΙΣ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΓΚΟΥΑΜ. ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΤΟΥ ΣΤΟ ΝΙΟΥ ΤΖΕΡΣΕΙ ΤΟ ΚΙΒΩΤΙΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΥΡΗΝΙΚΟΥΣ ΚΩΔΙΚΕΣ, ΕΝΩ ΕΧΕΙ ΚΑΛΕΣΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΚΟΡΥΦΑΙΟΥΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ, ΑΝΑΛΥΤΕΣ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΗΓΟ ΝΤΑΝΦΟΡΝΤ, ΤΟΝ ΠΡΟΣΩΠΑΡΧΗ ΚΕΛΙ, ΚΑ. Η ΓΕΝΙΚΗ ΑΙΣΘΗΣΗ-ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟ ΑΝΑΛΥΤΗ, ΚΟΡΥΦΑΙΑΣ ΔΕΞΑΜΕΝΗΣ ΕΓΚΕΦΑΛΩΝ, ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕ ΤΟΝ ΤΡΑΜΠ-ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ “Ο ΚΙΜ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΜΑΘΗΜΑ’. ΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΧΑΜΗΛΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΑΠΟΔΟΧΗΣ ΤΟΥ ΤΡΑΜΠ , ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΟΤΙ ΣΕ 1-2 ΜΗΝΕΣ ΘΑ ΔΟΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ ΤΟΥ FBI ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΡΩΣΙΑ,ΑΥΞΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΝΤΑΣΗ….

4)ΤΟ ΣΕΝΑΡΙΟΤΗΣ ΠΛΗΡΟΥΣ ΕΙΣΒΟΛΗΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ.ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΕΚΕΙΝΟ ΤΩΝ ΑΡΧΩΝ ΤΗΣ ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ ΤΟΥ 50.ΣΧΕΔΙΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ.ΟΙ ΗΠΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΑΠΟΣΤΡΑΤΙΚΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΖΩΝΗ Ο ΚΙΜ ΕΧΕΙ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΕΙ ΧΗΜΙΚΑ ΚΑΙ ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΟΠΛΑ. ΝΟΤΙΟΚΟΡΕΑΤΗΣ ΑΝΑΛΥΤΗΣ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΕ ΣΕ 11 ΤΟΠΟΘΕΣΙΕΣ. ΑΛΛΑ ΜΙΑ ΕΙΣΒΟΛΗ ΑΠΑΙΤΕΙ ΠΟΛΥ ΣΤΡΑΤΟ. Η ΝΟΙΑ ΚΟΡΕΑ ΕΧΕΙ 650.000. ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΗΝ 2Η ΜΕΡΑΡΧΙΑ ΕΙΝΑΙ ΓΥΡΩ ΣΤΟΥΣ 30.000. ΟΙ ΒΟΡΕΙΟΚΡΕΑΤΕΣ ΚΟΝΤΑ ΣΤΙΣ 600.000. ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΧΑΜΗΛΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ. ΦΟΒΙΣΜΕΝΟΙ. ΜΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ. ΘΥΜΙΖΟΥΝ ΣΤΡΑΤΟ ΚΑΝΤΑΦΙ ΚΑΙ ΣΑΝΤΑΜ ΣΕ ΠΟΛΛΑ. ΑΣΦΑΛΩΣ Η ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΣΕΟΥΛ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΥ ΠΥΚΝΟ ΒΟΡΕΙΟΚΟΡΕΑΤΙΚΟ ΠΥΡΟΒΟΛΙΚΟ. ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΑΚΑΡΙΑΙΑ ΑΙΦΝΙΔΙΑΣΤΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΠΥΡΑΥΛΙΚΩΝ ΣΥΣΤΟΙΧΙΩΝ ΤΩΝ ΒΟΡΕΟΚΟΡΕΑΤΩΝ.ΑΣΦΑΛΩΣ ΘΑ ΧΑΣΟΥΝΕ.ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΣΤΡΑΤΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ, ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΠΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΕΔΕΜ.ΠΡΟ ΗΜΕΡΩΝ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΩΝ ΗΠΑ ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΝΤΑΝΦΟΡΝΤ ΕΙΠΕ ΣΕ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ’ΔΕΝ ΣΥΖΗΤΩ ΑΝ ΘΑ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΟΥΜΕ…ΑΛΛΑ ΠΟΣΕΣ ΑΠΩΛΕΙΕΣ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ…’Η Β.ΚΟΡΕΑ ΥΣΤΕΡΕΙ ΠΟΛΥ ΣΕ ΝΑΥΤΙΚΟ. ΑΡΑ ΣΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΥΧΗ.

5)Η ΛΕΓΟΜΕΝΗ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΣΥΜΒΑΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΕΙΠΕ ΙΑΠΩΝΑΣ ΑΝΑΛΥΤΗΣ ΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΠΕΡΥ/ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΑΜΥΝΑΣ ΕΠΙ ΜΠΙΛ ΚΛΙΝΤΟΝ. ΗΤΑΝ ΤΟΥ 1994. Ο ΚΛΙΝΤΟΝ ΔΕΝ ΤΟ ΕΦΑΡΜΟΣΕ ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΟ ΙΡΑΚ ΚΑΙ ΤΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ. ΣΤΡΑΤΗΓΟΙ ΤΟΥ ΟΠΩΣ Ο ΣΕΛΤΟΝ ΚΑ ΤΟΥ ΕΙΠΑΝ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΤΗΝ Β.ΚΟΡΕΑ, ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΠΥΡΗΝΙΚΑ. ΟΠΩΣ ΟΙ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΙ ΤΟ 1981 ΤΗΝ ΒΑΓΔΑΤΗ , ΚΑΙ ΤΟ 2007 ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ, ΟΤΑΝ ΧΤΥΠΗΣΑΝ ΤΗΝ ΠΥΡΗΝΙΚΗ ΒΑΣΗ ΤΗΣ ΝΤΙΕΡ ΖΟΡ. /ΛΑΘΟΣ ΤΟΥ ΜΠΙΛ ΚΛΙΝΤΟΝ.ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΟΥΝΕ ΕΜΠΛΑΚΕΙ ΣΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΗ Η ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΔΥΝΑΜΕΩΝ.ΟΜΩΣ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΗ ΚΑΙ ΝΑΥΤΙΚΗ ΥΠΕΡΟΧΗ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΑΝΤΙΠΑΛΟ. ΟΜΩΣ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ Η ΚΙΝΑ ΟΥΔΕΤΕΡΗ ;AN ΔΕΙ ΟΤΙ Ο ΚΙΜ ΠΕΦΤΕΙ, ΚΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΟΥ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΗΣ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ
;
6)Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗΣ ΗΓΕΣΙΑΣ ΤΗΣ Β.ΚΟΡΕΑΣ.ΕΚΕΙ ΠΗΡΑ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΚΑΙ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΑ ΣΧΕΔΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΛΕΓΕΤΑΙ ΠΑΡΑ ΕΚΤΕΛΕΙΤΑΙ.ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΑ ΣΕ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣΤΟΥ ΑΔΟΛΦΟΥ ΧΙΤΛΕΡ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΚΑΣΤΡΟ-ΚΑΝΤΑΦΙ ΚΑΙ ΣΑΝΤΑΜ.ΦΥΣΙΚΑ ΑΝ ΑΠΟΤΥΧΕΙ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑ, ΤΟΤΕ Ο ΚΙΜ ΠΡΙΝ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΣΤΑ ΟΣΑ ΜΠΟΡΕΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ . ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΣΥΜΠΑΘΗΣ Ο ΚΙΜ, ΑΛΛΑ ΤΕΤΟΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΕΧΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΡΙΣΚΟ.ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΟΙ ΣΥΜΜΑΧΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΤΗΝ ΠΙΟΝΓΚ ΓΙΑΝΓΚ, Ο ΚΙΜ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΡΙ ΑΥΤΟΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΩ ΣΥΝΕΧΙΣΗ ΜΕ ΑΝΤΑΡΤΙΚΟ ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ, Ή ΚΟΝΤΑ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΙΝΑ ΣΤΟΝ ΠΟΤΑΜΟ ΓΙΑΛΟΥ.

7)ΑΝ ΟΙ ΗΠΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΝ ΤΗΝ Β.ΚΟΡΕΑ ΜΕ ΜΙΚΡΗ ΠΥΡΗΝΙΚΗ ΒΟΜΒΑ, ΤΟΤΕ ΘΑ ΣΚΟΤΩΘΟΥΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ ΑΜΑΧΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕ. ΣΕ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΕΞΕΛΙΞΗ Η ΚΙΝΑ ΚΑΙ Η ΡΩΣΙΑ ΘΑ ΑΝΠΡΟΣΑΡΜΟΣΟΥΝ ΤΑ ΠΥΡΗΝΙΚΑ ΤΟΥΣ ΔΟΓΜΑΤΑ…..(ΕΔΩ ΠΡΟΣΘΕΣΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΕ ΟΣΑ ΕΙΠΑΝ ΑΝΑΛΥΤΕΣ ΑΠΟ ΙΑΠΩΝΙΑ-ΜΑΛΑΙΣΙΑ-ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΗΠΑ), ΑΛΛΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΔΕΝ ΕΠΙΘΥΜΩ ΝΑ ΕΠΕΚΤΑΘΩ….

8)ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΙΠΑΝ ΝΑ ΑΠΟΔΕΧΘΟΥΜΕ ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΑΡΟΝΤΟΣ ΜΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΕ ΤΗΝ Β.ΚΟΡΕΑ ΩΣ ΠΥΡΗΝΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ., ΟΠΩΣ ΗΤΑΝ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ, Η ΙΝΔΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝ ΜΟΛΙΣ ΚΑΤΕΣΤΗΣΑΝ ΠΥΡΗΝΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟ 1956, ΤΟ 1974 ΚΑΙ ΤΟ 1998 ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ!!!! ΚΑΙ Η ΖΩΗ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ…ΠΑΡΕΝΕΒΗΝΑΜΕΣΑ ΚΑΙ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ. ΟΙ ΑΝΩΤΕΡΩ 3 ΧΩΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΥΡΗΝΙΚΑ ΚΟΥΜΠΙΑ ΕΛΕΓΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΣΟΒΑΡΑ ΑΤΟΜΑ. ΟΧΙ ΑΠΟ ΨΥΧΟΠΑΘΗΤΙΚΑ.ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΚΡΑΤΗ-ΜΕΛΗ ΣΥΝΘΗΚΩΝ ΠΥΡΗΝΙΚΟΥ ΑΦΟΠΛΙΣΜΟΥ ΑΛΛΑ ΣΥΜΒΑΔΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΣΚΕΨΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΥΡΗΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ.
ΑΡΑ ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΟ ΣΥΖΗΤΑΜΕ. ΜΕ ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΕΝΑ ΑΝΑΛΥΤΗ ΑΠΟ ΤΟ ΙΡΑΝ, ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΣΥΜΦΩΝΗΣΑΝ ΜΑΖΙ ΜΟΥ.

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ

Leave a Reply

  • (not be published)