ΑΠΕΙΛΕΣ  ΤΡΑΜΠ ΣΤΗΝ ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ

Posted on August 12, 2017, 1:36 pm
FavoriteLoadingAdd to favorites 2 secs
ΑΠΟ ΤΟ BEDMINSTΕR ΣΤΟ ΝΙΟΥ ΤΖΕΡΣΕΙ Ο ΤΡΑΜΠ ΑΠΕΙΛΗΣΕ ΑΝΟΙΚΤΑ ΜΕ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ ΤΟΥ ΜΑΔΟΥΡΟ.
 
2)ΕΧΟΝΤΑΣ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥ, ΤΟΝ ΥΠΕΞ ΡΕΞ ΤΙΛΕΡΣΟΝ, ΤΗΝ ΜΟΝΙΜΗ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟ ΤΩΝ ΗΠΑ ΣΤΟΝ ΟΗΕ ΝΙΚΙ ΧΕΙΛΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΑΝΤΙΣΤΡΑΤΗΓΟ ΜΑΚ ΜΑΣΤΕΡ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΟΙΗΠΑ ΕΧΟΥΝΕ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΕΤΟΙΜΕΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ,ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΕΧΟΝΤΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟ ΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΧΩΡΑ ΣΤΗΝ ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΕΙΤΟΝΙΚΗ ΧΩΡΑ!!
 
3)ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΠΟΚΛΕΙΕΙ ΤΗΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΕΠΙΛΟΓΗ,ΕΝΩ ΔΕΝ ΕΠΕΚΤΑΘΗΚΕ ΠΕΡΕΤΑΙΡΩ.
 
4)Ο ΜΑΔΟΥΡΟ ΦΕΡΕΤΑΙ ΝΑ ΕΠΕΔΙΩΞΕ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΑΜΠ, ΑΛΛΑ Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΑΡΝΗΘΗΚΕ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΘΕΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑΣ.
 
5)Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΜΥΝΑΣ ΤΗΣ ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑΣ ΚΑΙ ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟΥ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΒΛΑΝΤΙΜΗΡ ΠΑΡΝΤΙΝΟ ΛΟΠΕΖ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΕ ΩΣ ‘ΥΠΕΡΕΞΤΡΕΜΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΡΕΛΛΗ ΘΕΣΗ ‘ ΤΑ ΟΣΑ ΕΙΠΕ Ο ΤΡΑΜΠ.
 
6)ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΜΟΥ ΑΠΟ ΕΔΩ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΜΑΙ ΦΕΡΟΥΝΕ ΤΟ ΠΕΡΟΥ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΠΟ ΑΡΓΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΕΚΔΙΩΞΕΙ ΤΟΝ ΠΡΕΣΒΗ ΤΗΣ ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΙΜΑ, ΕΝΩ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ Ο ΜΑΔΟΥΡΟ ΖΗΤΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΕΡΟΥΒΙΑΝΟ ΠΡΕΣΒΗ ΣΤΟ ΚΑΡΑΚΑΣ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ 48 ΩΡΕΣ.
 
7)Ο ΜΑΔΟΥΡΟ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΕ ΤΟΝ ΠΕΡΟΥΒΙΑΝΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ΚΟΥΖΙΝΣΚΙ ΩΣ ΕΧΘΡΟ ΤΗΣ ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑΣ ΚΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗ ΤΩΝ ΗΠΑ.
 
8)ΝΕΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΜΟΥ ΦΕΡΟΥΝΕ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΑΡΚΕΤΕΣ ΝΟΤΙΟΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ ΝΑ ΑΠΟΜΟΝΩΝΟΥΝ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΑ ΤΗΝ ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ. Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΘΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΥΣΕΙ…
 
9)ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΑΝΩΤΑΤΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΣΤΟ ΜΑΙΑΜΙ ΤΗΣ ΦΛΟΡΙΝΤΑ ΣΥΖΗΤΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ, ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΑΠΟ 22 ΚΡΑΤΗ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ-ΝΟΤΙΑΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ.
 
10)ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ ΚΑΙ ΒΟΡΕΙΑ ΚΟΡΕΑ ΟΠΩΣ ΕΧΩ ΓΡΑΨΕΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΒΑΣΙΚΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΣΤΙΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ…
ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ

Leave a Reply

  • (not be published)