ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ
 
1)Η ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΕΧΕΙ ΛΑΒΕΙ ΕΜΠΡΗΣΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ.ΣΕ ΧΕΡΣΑΙΑ ΓΡΑΜΜΗ ΣΥΝΟΡΩΝ. ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ. ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΖΩΝΗ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ.Η ΠΡΩΤΟΦΑΝΗΣ ΛΕΚΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ , ΑΝΑΜΦΙΒΟΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΑΣΗ.
 
2)Ο ΓΓ/ΝΑΤΟ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΡΟΚΑΤΟΧΟΙ ΤΟΥ ΕΜΜΕΝΕΙ ΣΤΗΝ ΓΝΩΣΤΗ ΠΟΝΤΙΟΠΙΛΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΔΙΦΟΡΟΥΜΕΝΗ ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ” ΝΑ ΤΑ ΒΡΟΥΜΕ..”.. ΕΙΠΕ ΑΥΤΑ , “ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΚΑΙ Ο ΠΡΟΚΑΤΟΧΟΣ ΤΟΥ ΛΟΡΔΟΣ ΚΑΡΙΝΓΚΤΩΝ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΣΙΣΜΙΚ ΤΟ 1987.
 
3ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΤΟ ΠΛΟΙΟ-ΓΕΩΤΡΥΠΑΝΟ ΠΟΥ ΝΙΚΟΙΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΗ ΝΟΡΒΗΓΙΑ, ΚΑΙ ΠΟΥ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΔΙΜΗΝΟ ΘΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΓΙΑ ΕΡΕΥΝΕΣ ΣΕ ΑΓΝΩΣΤΗ ΠΕΡΙΟΧΗ..//
 
4)ΤΟ ΝΑΤΟ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ Ν ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ. ΠΡΟΕΧΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΜΑΧΙΑ Η ΡΩΣΙΑ.ΚΑΙ Η ΑΠΕΙΛΗ ΕΞ ΑΝΑΤΟΛΩΝ.
 
5)ΟΙ ΗΠΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΔΙΑΤΑΞΗΣ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ. Ο ΤΙΛΕΡΣΟΝ ΦΕΥΓΕΙ. ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΠΑΡΑΜΕΕΙ Ο ΣΑΛΙΒΑΝ ΩΣ ΜΕΤΑΒΑΤΙΚΟΣ, ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Ο ΜΑΙΚ ΠΟΜΠΕΟ.ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ Η ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΟΥ ΝΑ ΕΚΡΙΘΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΤΗΣ ΓΕΡΟΥΣΙΑΣ.ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΛΙΓΟ ΧΡΟΝΟ.
 
6)Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΟΒΑΡΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ.ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΑΠΟΛΥΤΟΥΣ ΝΑΝΟΥΣ. ΜΑΣ ΕΧΟΥΝΕ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ. ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΩΝ ΥΠΟΥΡΓΕΙΩΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΜΥΝΑΣ ΓΕΛΑΝΕ…”ΑΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΥΒΕΛΗ ΝΑ ΦΕΡΕΙΣ ΠΙΣΩ ΤΑ ΔΥΟ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΔΡΙΑΝΟΥΠΟΛΗ ΧΑΘΗΚΕΣ..”.
 
7)ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΦΥΓΜΟΜΕΤΡΗΣΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ Ο ΥΦΥΠΕΞ ΤΩΝ ΗΠΑ ΓΟΥΕΣ ΜΙΤΣΕΛ. ΘΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙ ΤΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΝΤΑ., ΕΝΩ ΣΥΣΣΩΡΕΎΟΝΤΑΙ ΣΥΝΝΕΦΑ ΚΡΙΣΗΣ.
ΕΠΙΣΗΣ ΟΧΙ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΜΑΣ ΠΛΕΕΙ ΣΚΑΦΗ ΤΟΥ 6ου ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥ ΣΤΟΛΟΥ
 
8)ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ.ΕΧΕΙ ΥΠΟΣΤΕΙ ΒΑΡΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΚΑΘΗΖΙΣΗ ΛΟΓΩ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ ΚΑ.
 
9)ΥΣΤΕΡΟΥΜΕ ΣΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ.ΑΥΤΟ ΦΑΝΗΚΕ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΙΦΝΙΔΙΑΣΜΟ ΜΑΣ , ΜΕ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΣΤΟ ΔΑΣΟΣ ΚΑΣΤΑΝΙΩΝ.ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ.
 
10)ΑΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ Η ΚΥΠΡΟΣ ΣΤΟ ΝΑ ΑΝΤΕΞΕΙ ΕΝΑ ΠΟΛΕΜΟ Ή ΠΑΡΑΤΕΤΑΜΕΝΑ ΘΕΡΜΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΣΤΗΝ ΑΟΖ.
 
ΚΑΙ Ο ΛΥΚΟΣ ΠΑΝΤΑ ΕΠΟΦΘΑΛΜΙΑ.
 
Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΩΜΕΝΟΣ. ΣΕ ΟΛΑ…

Leave a Reply

  • (not be published)