ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ
 
1)ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΠΗΓΗ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ(ΒΙΣΜΠΑΝΤΕΝ) , ΜΟΥ ΕΛΕΓΕ ΧΘΕΣ ΒΡΑΔΥ ΟΤΙ ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΤΟΥΡΚΟ-ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΣΤΟΣΥΡΙΑΚΟ, Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΠΛΟΚΗ.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΡΑΜΠ “ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΚΑΙ ΕΠΙΘΥΜΕΙΤΗΝ ΑΠΟΣΥΡΣΗ ΤΩΝ 2200 ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΑ ΣΥΡΙΑ”.ΜΑΛΙΣΤΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΟΤΙ”ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΟΙ ΚΟΥΡΔΟΙ, ΚΑΙ ΕΠΙΘΥΜΕΙ ΚΑΘΟΛΙΚΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ!!!”.ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΛΥΤΩΝ ΟΤΙ Η ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΘΑ ΕΝΔΥΝΑΜΩΣΕΙ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΙΡΑΝ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ.
 
 
2)ΟΜΩΣ Ο ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΔΡ ΤΖΩΝ ΜΠΟΛΤΟΝ(ΑΓΝΩΣΤΟ ΠΟΣΟ ΑΚΟΜΗ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ) ΚΑΙ Ο ΕΥΡΙΣΚΟΜΕΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΜΑΝΑΜΑ ΤΟΥ ΜΠΑΧΡΕΙΝ (ΤΕΤΑΤΟ ΣΤΑΘΜΟ ΤΗΣ ΔΕΚΑΗΜΕΡΞΣ ΠΕΡΙΟΔΕΙΑΣ ΣΕ 10 ΣΥΜΜΑΧΟΥΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΑΡΑΒΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ, ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΙΟΡΔΑΝΙΑ, ΤΟ ΙΡΑΚ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΙΓΥΠΤΟ ) ΥΠΕΞ ΜΑΙΚ ΠΟΜΠΕΟ,ΔΙΑΦΩΝΟΥΝ ΚΑ ΙΕΠΙΔΙΩΚΟΥΝ ΑΡΓΗ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΑ ΣΥΡΙΑ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΠΛΗΡΗ ΚΑΛΥΨΗ ΤΩΝ ΚΟΥΡΔΩΝ ΜΑΧΗΤΩΝ,ΓΙΑΤΙ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΣΤΟ ΕΛΕΟΣ ΤΗΣ ΤΡΙΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΕΙΣΒΟΛΗΣ ΣΕ ΣΥΡΙΑΚΟ ΕΔΑΦΟΣ.ΜΑΛΙΣΤΑ Ο ΜΠΟΛΤΟΝ ΚΑΙ ΠΟΜΠΕΟ ΕΧΟΥΝΕ ΕΠΗΡΕΑΣΤΕΙ ΠΟΛΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΝΕΤΑΝΙΕΧΟΥ. Η ΔΙΑΣΤΣΗ ΑΠΟΨΕΩΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΣΙΦΑΝΗΣ.ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΜΠΟΛΤΟΝ ΣΤΟΘΕΜΑ ΤΩΝ ΚΟΥΡΔΩΝ ΕΚΝΕΥΡΙΣΤΗΚΕ ΠΟΛΥ Ο ΤΡΑΜΠ, ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ Ο ΜΠΟΛΤΟΝ ΓΙΑ “ΝΑ ΜΗΝ ΡΙΞΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΛΑΔΙΣΤΗΝ ΦΩΤΙΑ” ΣΤΡΑΦΗΚΕ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΔΙΗΜΕΡΟΣΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΗΝ ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ!!!
 
 
3)ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΑΡΟΝΤΟΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΤΙΣ ΑΡΧΙΚΕΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ
ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ, ΕΝΩ ΗΤΑΝ ΠΡΟ 3 ΗΜΕΡΩΝ Ο ΜΠΟΛΤΟΝ ΣΤΗΝ ΑΓΚΥΡΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ, ΗΤΑΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥ Ο ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΩΝ ΗΠΑ ΣΤΡΑΤΗΓΟΣΤΩΝ ΠΕΖΟΝΑΥΤΩΝ ΓΙΟΖΕΦ ΝΤΑΝΦΟΡΝΤ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΤΕΤ Α ΤΕΤ ΣΥΝΟΜΙΛΙΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΤΟΥΡΚΟ ΥΠΟΥΡΓΟ ΑΜΥΝΑΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟ ΤΟΥ(ΠΡΩΗΝ Α/ΓΕΕΘΑ) ΧΟΥΛΟΥΣΙ ΑΚΑΡ.Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΠΑΡΩΝ ΣΤΗΝ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΙΣΑΩΡΟ ΗΤΑΝ Ο ΤΟΥΡΚΟΣ Α/ΓΕΕΘΑ ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΓΙΑΣΑΡ ΓΚΙΟΥΡΕΛ.
 
4)ΧΘΕΣ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΟΥΡΚΙΑΣ-ΣΥΡΙΑΣ ΕΔΩΣΑΝ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΓΙΑ 6 ΩΡΕΣ ΟΙ ΑΚΑΡ ΚΑΙ ΓΚΙΟΥΡΕΛ, ΕΝΩ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΤΕΛΙΚΕΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΕΣ 3 ΤΟΥΡΚΙΚΩΝ ΤΑΞΙΑΡΧΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΗ ΕΙΣΒΟΛΗ ΣΤΗΝ ΒΑ ΣΥΡΙΑ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΒΕΒΑΙΑ ΤΑ ΑΓΚΑΘΙΑ ΤΗΣ ΣΥΛΛΟΓΗΣ ΤΩΝ ΟΠΛΩΝ ΠΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΣΤΟΥΣ ΚΟΥΡΔΟΥΣ ΜΑΧΗΤΕΣ(ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ 22.700 ΑΝΙΑΡΜΑΤΙΚΑ-ΜΙΚΡΑ ΑΝΤΙΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ-ΕΛΑΦΡΑ ΟΠΛΑ-ΟΛΜΟΥΣ ΚΑ) ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ, ΟΙ ΔΙΟΔΟΙ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ,(ΜΕΣΩ ΤΟΥΡΚΙΑΣ) ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΙΣ 22 ΜΙΚΡΕΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΕΣ ΒΑΣΕΙΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΤΟΥ ΕΥΦΡΑΤΗ. ΟΙ ΓΑΛΛΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΒΡΕΤΑΝΟΙ ΔΗΛΩΣΑΝ ΟΤΙ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ ΣΕ 5 ΒΑΣΕΙΣ , ΕΝΩ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΙΠΑΝ ΓΙΑ ΜΙΑ ΒΑΣΗ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ.ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΑΡΕΣΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ,ΕΝΩ ΟΙ ΚΟΥΡΔΟΙ ΖΗΤΗΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΙΣΙ, ΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ ΚΑΙ ΤΟ ΒΕΡΟΛΙΝΟ, ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΟΧΩΡΗΣΟΥΝ ΟΙΣΥΜΜΑΧΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ.Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΟΜΙΧΛΩΔΗΣ..
ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΒΑΣΗ ΑΛ ΤΑΝΦ ΚΟΝΤΑ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΣΥΡΙΑΣ-ΙΟΡΔΑΝΙΑΣ ΚΑΙ ΙΡΑΚ, ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΠΕΖΟΝΑΥΤΕΣ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ,ΕΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΑ ΣΥΡΙΑ ΠΕΡΙΠΟΥ 250 ΑΝΔΡΕΣ ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΘΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΘΟΥΝ ΕΚΕΙ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΤΩΝ ΙΡΑΝΙΚΩΝ ΚΙΝΗΣΕΩΝ. ΠΑΝΤΩΣ ΓΥΡΩ ΣΤΟΥΣ 450 ΑΝΔΡΕΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΑΠΟΤΟΥΣ 2200 ΘΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΘΟΥΝ ΣΕ ΔΥΟ ΒΑΣΕΙΣ ΣΤΟ ΙΡΑΚΙΝΟ ΚΟΥΡΔΙΣΤΑΝ(ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΕΡΜΠΙΛ)

Leave a Reply

  • (not be published)