ΠΡΟΕΔΡΕ ΤΡΑΜΠ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΘΕΙ Η ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ ΠΡΙΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ.ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΕ ΣΤΡΑΤΙΩΤΚΟ-ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗ ΕΠΕΜΒΑΣΗ.ΣΤΟ ΚΑΡΑΚΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΝΙΣΧΥΘΕΙ Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ. Η SOUTHCOM EINAI ETOIMH

Posted on February 04, 2019, 5:36 pm
FavoriteLoadingAdd to favorites 10 secs

 

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ.

1)EΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΣΤΗ ΦΟΡΑ. ΟΙ ΗΠΑ ΚΑΙ Η ΝΟΤΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΜΑΙΑΜΙ ΤΗΣ ΦΛΟΡΙΝΤΑ ΑΠΟ ΚΟΙΝΟΥ ΜΕ ΣΥΜΜΑΧΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΗΜΙΣΦΑΙΡΙΟΥ ΩΣ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΕΜΒΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ, ΟΠΟΥ ΠΑΡΑΜΟΝΕΥΕΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ Ο ΘΑΝΑΤΟΣ. Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΙΑΙ ΑΠΕΛΠΙΣΤΙΚΗ.

2)ΣΥΜΜΑΧΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΗΠΑ, ΤΟΝ ΚΑΝΑΔΑ, ΤΗΝ ΒΡΑΖΙΛΙΑ, ΤΟ ΠΕΡΟΥ, ΤΗΝ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ ΚΑ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΑΠΟ ΙΣΠΑΝΙΑ-ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ-ΓΑΛΛΙΑ-Μ
.ΒΡΕΤΑΝΙΑ ΚΑΙ ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΕΜΒΟΥΝ. ΒΑΣΕΙ ΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΟΗΕ RESPONSIBILITY TO PROTECT(R2P)/ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΗ ΛΥΣΗ.

3)ΚΑΝΩ ΛΟΓΟ ΓΙΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙKΗ ΕΠΕΜΒΑΣΗ.
ΣΚΕΨΕΙΣ ΜΟΥ ΕΧΩ ΣΤEIΛEΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΕΡΕΣ ΜΕ ΔΕΚΑ ΣΗΜΕΙΑ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΠΙΤΕΛΕΙΑ ΓΙΑ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ. ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΑΡΓΑ.

4)ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ ΑΥΤΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.
ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΣΤΗΝ ΚΟΛΟΜΒΙΑ ΝΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΘΟΥΝ ΕΙΔΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΑΠΟ ΚΡΑΤΗ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΩΝ ΚΡΑΤΩΝ/ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΒΑΣΕΙ ΤΩΝ ΑΡΘΡΩΝ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΚΑ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΑΜΟΙΒΑΙΑΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΜΥΝΑΣ. ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝΕ ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ. ΟΥΤΕ ΟΙ ΚΟΥΒΑΝΟΙ. ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΑΔΥΝΑΜΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ.

5)ΟΙ ΗΠΑ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ ΒΑΣΕΙΣ ΣΕ ΚΟΛΟΜΒΙΑ-ΠΕΡΟΥ-ΜΠΑΡΜΠΑΝΤΟΣ-ΟΝΔΟΥΡΕΣ-ΣΑΛΒΑΝΤΟΡΟΛΛΑΝΔΙΚΕΣ ΑΝΤΙΛΛΕΣ(ΑΡΟΥΜΠΑ-ΚΟΥΡΑΣΑΟ), ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΕΤΑΡΤΟ ΣΤΟΛΟ ΤΟΥΣ.ΕΠΙΣΗΣ ΕΧΟΥΝΕ ΑΝΕΙ ΕΠΙ ΧΡΟΝΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΑΡΙΘΜΟ ΑΣΚΗΣΕΩΝ ΜΕ ΤΑ ΚΡΑΤΗ ΤΗΣ ΝΟΤΙΑΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ. ΤΟΥ ΤΥΠΥ PANAMEX,
ΕΠΙΣΗΣ ΠΡΟΔΦΕΡΟΥΝ ΣΕ ΕΤΗΣΙΑ ΒΑΣΗ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΕ 29 ΚΡΑΤΗ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΗΜΙΣΦΑΙΡΙΟΥ. ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕ ΣΥΡΙΑ Ή ΛΙΒΥΗ Η ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ

.
«Αν αρρωστήσεις στη Βενεζουέλα πεθαίνεις» λέει η ελληνίδα μεταφράστρια του Τσάβες
Αν και η ίδια υπήρξε όπως λέει ορκισμένη ψηφοφόρος του μακαρίτη Τσάβες, δεν βρισκόταν στις τελευταίες συγκεντρώσεις μεταξύ των οπαδών του Μαδούρο.

Τις τραγικές συνθήκες διαβίωσης των κατοίκων της Βενεζουέλας, περιγράφει η Άννα Μαρία Μπιράκη που υπήρξε μεταφράστρια του Ούγκο Τσάβες σημειώνοντας μεταξύ άλλων ότι ο κόσμος είναι σε ασφυξία, δεν έχει τρόφιμα, πεινάει και στερείται των βασικών αγαθών.

«Αν αρρωστήσεις, πεθαίνεις στη Βενεζουέλα. Μπορεί να μην υπάρχουμε εμείς σε λίγο… Είμαστε από τις χώρες με τα μεγαλύτερα αποθέματα πετρελαίου και με τους φτωχότερους πολίτες. Η Βενεζουέλα χάθηκε, ενώ είναι η πλουσιότερη χώρα στον κόσμο» σημειώνει σε συνέντευξή της στο news247 η κ. Μπιράκη.
Αν και η ίδια υπήρξε όπως λέει ορκισμένη ψηφοφόρος του μακαρίτη Τσάβες, δεν βρισκόταν στις τελευταίες συγκεντρώσεις μεταξύ των οπαδών του Μαδούρο. Η ελληνίδα μεταφράστρια επέλεξε συνειδητά – όπως λέει – να πάει στη συγκέντρωση του αυτοανακηρυσσόμενου προέδρου Χουάν Γκουαϊδό, για να δηλώσει τη στήριξή της στο πρόσωπό του και την πρόθεσή της να τον ψηφίσει, όταν γίνουν εκλογές.
Σημειώνει μεταξύ άλλων ότι «είναι ο μοναδικός ηγέτης, που, όπως λένε, είναι «καθαρός» και έχει μια καθαρή πολιτική σταδιοδρομία 13 χρόνια, παρ’όλο που ήταν άγνωστος μέχρι πρόσφατα. Είναι η μοναδική ελπιδα για να αλλάξει κάτι στη χώρα και να σταματήσει το εμπάργκο των ΗΠΑ που μας έχει διαλύσει.»
«Ο λαός πεινάει»
Δυστυχώς, από το κόμμα του Μαδούρο, όπως λέει, δεν υπάρχει ηγέτης δυνατός και καθαρός. «Προσωπικά, αν θέλετε την αλήθεια μου, δεν μου αρέσει ούτε ο Γκουαϊδό ούτε αυτό που γίνεται, με τα τελεσίγραφα και τις απειλές από τις ΗΠΑ, αλλά ο Μαδούρο δεν δίνει λύση, δεν μπορεί, δεν θέλει να δώσει λύση στα καθημερινά μας προβλήματα. Κυβερνά αποκλειστικά τους δημοσίους υπαλλήλους, που τον ψήφισαν τον Μάιο».
Σε άλλο σημείο αναφέρει: «Ο κόσμος στη Βενεζουέλα είναι σε ασφυξία και δεν μπορεί να περιμένει άλλο. Ο λαός δεν έχει φάρμακα, δεν υπάρχουν ούτε αντιβιοτικά, ο λαός δεν έχει τρόφιμα, πεινάει, δεν έχει βασικά αγαθά. Αν αρρωστήσεις, πεθαίνεις στη Βενεζουέλα!Μπορεί να μην υπάρχουμε εμείς σε λίγο… Είμαστε από τις με τα μεγαλύτερα αποθέματα πετρελαίου και με τους φτωχότερους πολίτες. Η Βενεζουέλα χάθηκε, ενώ είναι η πλουσιότερη χώρα στον κόσμο!»

Leave a Reply

  • (not be published)