ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ

1)ΜΑΘΗΤΕΥΟΜΕΝΟΙ ΜΑΓΟΙ,ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΕΣ ΜΕ ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΕΣ ΠΡΟΕΚΤΑΣΕΙΣ ΩΣ ΚΑΙ ΕΠΙΕΙΚΩΣ ΑΣΧΕΤΟΙ,ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΙΟΚΡΑΤΕΣ ΟΔΗΓΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΣΕ ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΜΕ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΕΣ  ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ.

2)ΕΧΩ ΗΔΗ ΓΡΑΨΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΚΥΣΕΑ, ΟΤΙ Η ΛΕΓΟΜΕΝΗ ΑΠΟΣΥΜΦΟΡΗΣΗ ΤΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ ΥΠΟΔΟΧΗΣ ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ ΕΙΝΑΙ ΠΛΗΡΩΣ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΗ.(ΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ) ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΑΠΟΔΩΣΟΥΝ ΟΙ “ΠΛΗΓΕΣ” ΣΕ ΜΟΡΙΑ-ΚΩ-ΛΕΡΟ-ΒΑΛ ΧΙΟΥ ΚΑΙ ΣΑΜΟΣ/ΒΑΘΥ , ΔΕΝ ΚΛΕΙΝΟΥΝ , ΑΦΟΥ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ  ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΑΚΤΕΣ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΠΟΛΥΠΛΗΘΕΙΣ ΟΜΑΔΕΣ..ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΟΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΙΣΤΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ,ΜΕΤΑΦΕΡΟΝΤΑΣ ΤΑΛΙΑΠΩΡΗΜΕΝΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΜΕ “ΜΙΚΡΟΥΣ ΜΑΓΝΗΤΙΚΟΥΣ ΠΟΛΟΥΣ”, ΠΟΥ ΣΤΑΔΙΑΚΑ ΘΑ ΔΙΕΥΡΥΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΧΡΟΝΙΚΑ ΘΑ ΜΟΝΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ.ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΜΕΤΑΣΤΑΣΗ ΑΣΧΗΜΩΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ.ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΜΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΜΑΣ.ΤΕΡΑΣΤΙΟ. ΑΛΛΑ ΑΝΟΙΓΟΝΤΑΣ ΤΕΤΟΙΕΣ “ΥΠΟΔΟΜΕΣ” ΣΕ ΘΗΒΑ-ΣΧΙΣΤΟ ΑΤΤΙΚΗΣ-ΚΑΡΑΒΟΜΥΛΟ-ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ-ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΑ-ΚΑΤΣΙΚΑ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΚΑ, ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΥΟΥΜΕ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΑΠΕΔΕΙΧΘΗ ΟΤΙ ΚΑΙ Η ΝΕΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΣΧΕΔΙΟ. ΦΛΗΝΑΦΗΜΑΤΑ-ΑΟΡΙΣΤΟΛΟΓΙΕΣ-ΑΝΕΔΑΦΙΚΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΚΑΙ ΑΤΕΛΕΥΤΗΤΗ ΘΕΩΡΗΤΙΚΟΛΟΓΙΑ. ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΔΙΑΣΠΟΡΑΣ ΠΟΥ ΕΙΣΗΓΗΘΗΚΕ Ο ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ 13 ΠΕΡΙΦΡΕΙΑΡΧΣ ΓΙΑ ΙΣΟΚΑΤΑΝΟΜΗ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΙΟ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟ.ΑΠΕΙΛΕΙ ΤΙΣ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΕΣ-ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ-ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΕΣ(ΣΤΑΔΙΑΚΑ) ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ.
3)ΑΝ ΔΕΝ ΕΠΙΛΥΘΕΙ Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΖΩΝΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΤΟΥ ΕΥΦΡΑΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ ΕΚΕΙ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΠΕΡΙΠΟΥ ΕΝΑ ΕΚΑΤ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΡΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΦΥΓΕΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟΥ, Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΙΣ ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΑΚΤΕΣ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΘΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΥΣΕΙ. ΑΝ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΤΟΥ ΑΣΑΝΤ ΣΤΗΝ ΒΔ ΕΠΑΡΧΙΑ ΤΟΥ ΙΝΤΛΙΜΠ, ΠΟΥ ΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΧΩΡΑ ΥΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΨΗ ΤΗΣ ΡΩΣΙΚΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ , ΤΟΤΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΘΑ ΚΑΤΑΦΥΓΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΠΑΡΧΙΑ ΧΑΤΑΙ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΔΥΤΙΚΟΤΕΡΑ. .ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ ΤΟ ΣΥΡΙΑΚΟ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΚΙ ΔΥΤΙΚΑ ΤΟΥ ΕΥΦΡΑΤΗ ΚΡΙΝΕΙ ΤΟ ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟ-ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ. ΓΝΩΡΙΖΩ ΟΤΙ ΟΙ ΚΟΥΡΔΟΙ ΘΑ ΠΙΕΣΤΟΥΝ,ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ. ΑΣ ΠΑΝΕ ΒΟΡΕΙΟΤΕΡΑ. Ή ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΣ.ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΙΣ 16 ΜΙΝΙ-ΒΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΑΛ ΑΜΠΙΑΝΤ ΜΕΧΡΙ ΚΑΜΙΣΛΙ ΚΑΙ ΡΟΥΜΕΙΛΑ.
4)ΕΧΟΥΝ ΑΥΞΗΘΕΙ ΠΟΛΥ ΣΕ ΑΡΙΘΜΟΥΣ ΟΙ ΠΡΟΕΡΧΟΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ-ΜΠΑΓΚΛΑΝΤΕΣ-ΚΑΣΜΙΡ-ΙΡΑΝ-ΑΦΡΙΚΑΝΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ  ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΜΑΣ. ΣΤΗΝ ΚΩ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΟΥΣ ΑΦΡΙΚΑΝΟΥΣ/ΣΟΜΑΛΟΥΣ ΚΑ. ΤΟ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΑΥΞΗΘΕΙ ΟΙ ΑΦΓΑΝΟΙ ,ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ Τ  ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙ ΚΑΠΙΟΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ. Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΗ. ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΦΑΝΩΣ ΛΑΘΕΜΕΝΗ Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ ΝΑ ΔΙΑΘΕΣΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΜΟΝΗ ΤΩΝ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ-ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ. ΕΝΤΕΛΩΣ ΛΑΘΕΜΕΝΗ. ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΟΥΝ ΣΩΡΕΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ…ΑΣ ΜΗΝ ΑΝΑΦΕΡΘΩ ΕΔΩ….

5)ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΛΑΘΟΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ Η ΛΕΓΟΜΕΝΗ “ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ” ΤΟΥ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟΥ.ΕΙΝΑΙ ΣΠΑΝΙΕΣ ΟΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΟΙ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΧΩΡΑΣ ΕΜΠΛΕΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΤΕΤΟΙΑΣ ΜΟΡΦΗΣ ΑΣΥΜΜΕΤΡΗ ΑΠΕΙΛΗ.ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ ΕΝΕΡΓΕΙ ΜΟΝΟ Η ΑΚΤΟΦΥΛΑΚΗ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΡΑΜΠΙΝΙΕΡΙ. ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ Η ΑΚΤΟΦΥΛΑΚΗ ΚΑΙ Η ΣΤΡΑΤΟΧΩΡΟΦΥΛΑΚΗ. ΣΤΗΝ ΙΣΠΑΝΙΑ Η ΕΘΝΟΦΡΟΥΡΑ. ΣΤΙΣ ΗΠΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΕΞΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΚΑΛΙΦΟΡΝΙΑ ΕΝΕΡΓΕΙ Η ΣΥΝΟΡΙΟΦΥΛΑΚΗ ΚΑΙ Η ΕΘΝΟΦΡΟΥΡΑ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ. ΚΑΙ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ 3200 ΧΛΜ ΣΕ 4 ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ(ΤΕΞΑΣ-ΚΑΛΙΦΟΡΝΙΑ-ΑΡΙΖΟΝΑ-ΝΕΟ ΜΕΞΙΚΟ).ΔΕΝ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ  Ο ΚΑΝΟΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ. ΟΥΤΕ ΕΜΠΛΕΚΕΤΑΙ Η SOUTHERN COMMAND  ΑΠΟ ΤΟ ΑΡΧΗΓΕΙΟ ΤΗΣ ΣΤΟ ΜΑΙΑΜΙ. ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟ!!!ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΠΕΙΔΗ ΟΙΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΥΘΥΝΟΦΟΒΟΙ ΚΑΙ ΑΣΧΕΤΟΙ ΚΑΤΑΦΕΥΓΟΥΝ ΣΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ ΓΙΑ ΣΥΝΔΡΟΜΗ.ΑΣ ΜΗΝ ΚΡΥΒΟΜΑΣΤΕ….
6)Ο ΣΑΚΕΛΛΑΡΙΔΗΣ ΤΗΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΑΜΝΗΣΤΙΑΣ/ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΕΙΚΩΣ  Ή ΑΣΧΕΤΟΣ ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΕΑΚΟΛΟΥΘΕΙ  ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΕΙΣ. ΕΙΠΕ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΣΧΕΤΟΣΥΝΗ ΤΟΥ , ΟΤΙ “ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΑ ΤΟΣΟ ΣΟΒΑΡΟ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ!!!’.ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΦΕΡΕ ΣΑΝ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΤΟ ΣΟΥΔΑΝ, ΤΟ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ, ΤΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝ ΤΟ ΜΠΑΓΚΛΑΝΤΕΣ ΚΑ. Η ΑΣΧΕΤΟΣΥΝΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙ ΤΙΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ ΚΡΙΣΕΩΝ  ΕΙΝΑΙ ΕΜΦΑΝΗΣ. ΤΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝ ΑΠΟ ΤΗ 9/11 ΦΙΛΟΞΕΝΕΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΑ ΔΥΟ ΕΚΑΤ ΑΦΓΑΝΟΥΣ-ΠΑΣΤΟΥ ΣΕ ΒΟΡΕΙΟ-ΝΟΤΙΟ ΟΥΑΖΙΡΙΣΤΑΝ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΒΔ ΑΥΤΟΝΟΜΕΣ  ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΕΣ. ΣΤΟ ΚΑΣΜΙΡ ΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΙΝΔΙΚΗ ΕΧΘΡΟΤΗΤΑ. ΣΤΟ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ ΟΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥ ΝΑΤΟ(RESOLUTE SUPPORT) ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΠΟΛΕΜΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΑΛΙΜΠΑΝ(ΚΑΤ ΠΗΓΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΤΕΛΙΚΑ). ΣΤΗ ΛΑΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟΥ ΚΟΝΓΚΟ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΠΙ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΧΑΟΤΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΔΕΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΠΙΚΟ-ΦΥΛΕΤΙΚΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ.ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ ΠΟΤΕ.ΣΤΟ ΣΟΥΔΑΝ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΣΧΙΣΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΧΕΔΟΝ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΤΟΥ ΝΟΤΙΟΥ ΣΟΥΔΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟΣΧΙΣΤΙΚΕΣ ΤΑΣΕΙΣ ΣΕ ΝΤΑΡΦΟΥΡ ΚΑ. ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΕΣ ΣΤΟ ΧΑΡΤΟΥΜ.ΣΤΗ ΝΟΤΙΑ ΠΛΕΥΡΑ ΤΗΣ ΣΑΧΑΡΑ/ΣΑΧΕΛ ΜΑΙΝΟΝΤΑΙ ΠΟΛΕΜΟΙ ΚΑΙ ΔΡΑΣΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ , ΟΠΩΣ ΤΗΣ ΑΛ ΚΑΕΝΤΑ ΣΤΟ ΣΑΧΕΛ, ΤΗΣ ΜΠΟΚΟ ΧΑΡΑΜ ΣΤΗ ΝΙΓΗΡΙΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΙΑΛΥΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΣΤΟ ΜΑΛΙ. ΜΑ ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΟ ΝΑ ΣΥΓΚΡΙΝΟΥΜΕ ΧΑΟΤΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΗΠΕΙΡΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΜΑΣ;ΝΙΣΑΦΙ ΠΙΑ…ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ ΡΟΧΙΝΓΚΙΑΣ ΣΤΗΝ ΜΙΑΝΜΑΡΠΟΥ ΔΙΩΚΟΝΤΑΙ  ΜΑΖΙΚΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΒΙΑΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.
7)Η ΕΠΑΝΑΠΡΟΩΘΗΣΗ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΕΤΥΧΕΙ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ..ΕΠΙΣΗΣ ΛΕΝΕ  ΟΙ ΔΩ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΟΥΝ ΣΕ ΤΟΠΙΚΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ.ΑΥΤΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΥΣΕΙΣ.ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΖΟΝΤΕΣ ΤΩΝ ΣΥΝΑΡΜΟΔΙΩΝ ΥΠΟΥΡΓΕΙΩΝ , ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΣΟΒΑΡΗ ΜΕΛΕΤΗ ΤΩΝ LESSONS LEARNED  ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΤΗΣ ΙΝΔΟΚΙΝΑΣ ΣΤΟ ΘΑΛΑΣΣΙΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΝΟΤΙΑΣ ΣΙΝΙΚΗΣ ΘΑΛΛΑΣΑΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ  ΑΠΟΧΩΡΗΣΗΤΩΝ ΗΠΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΝΔΟΚΙΝΑ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΤΗΣ ΔΕΚΑΤΙΑΣ ΤΟΥ 70. ΕΠΙΣΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΛΕΤΗΣΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΠΟΤΡΕΠΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΝ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ, ΝΟΤΙΑ ΤΟΥ ΡΙΟ ΓΚΡΑΝΤΕ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΜΕΞΙΚΑΝΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΣΕ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΑΠΟ ΤΑ ΚΡΑΤΗ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ(ΣΑΛΒΑΝΤΟΡ-ΟΝΔΟΥΡΕΣ-ΓΟΥΑΤΕΜΑΛΑ ΚΑ), ΕΙΔΙΚΑ ΩΣ CASE STYDY  ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΤΙΣ  ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ  ΤΗΣ ΤΙΧΟΥΑΝΑ/ΚΑΛΙΦΟΡΝΙΑ ΚΑΙ ΣΟΝΟΡΑ/ΑΡΙΖΟΝΑ (ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ!!!)

8)ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΞΟΝΥΧΙΣΤΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΕΔΩ.ΘΑ ΠΡΕΠΙΕ ΝΑ ΕΠΙΔΙΩΞΟΥΜΕ (ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΑΠΕΙΛΩΝ ΠΡΟΣ ΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ ) ΤΟ ΑΝΙΓΜΑ ΤΩΝ ΔΙΑΔΡΟΜΩΝ ΒΑΛΚΑΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΑΔΡΙΑΤΙΚΗΣ.(ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΠΟΣΟΣΤΟ)

9)ΜΕΤΑΦΕΡΟΝΤΑΣ ΑΤΟΜΑ ΜΑΖΙΚΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΓΚΕΤΟΠΟΙΟΥΜΕ ΝΕΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΜΕ ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΕΣ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΛΕΚΑΝΟΠΕΔΙΟ.ΑΣΦΑΛΕΙΑ-ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ-ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΦΥΛΕΤΙΚΕΣ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΕΙΣ-ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΕΞΤΡΕΜΙΣΤΙΚΩΝ ΤΑΣΕΩΝ-ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΥΓΙΕΙΝΗΣ-ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΑΣΕΩΝ ΒΙΑΙΩΝ ΕΠΕΙΣΟΔΙΩΝ-ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΛΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ.Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΕΥΟΜΕΝΩΝ ΜΑΓΩΝ ΤΗΣ ΓΡΑΦΕΙΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΩΝ ΠΑΡΑΓΟΝΤΩΝ,ΘΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΦΑΣΗ ΤΟΥΣ ΑΣΚΟΥΣ ΤΟΥ ΑΙΟΛΟΥ….ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΣΥΜΜΑΖΕΥΕΤΑΙ…ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΙΝΔΥΝΟΛΟΓΙΑ.ΕΙΝΑΙ Η ΣΚΛΗΡΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΔΙΕΘΝΩΣ.

10)Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΗΓΕΣΙΑ ΠΟΥ ΧΕΙΡΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ  ΑΝΕΠΑΡΚΗΣ. Ο ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ(ΚΑΛΟΣΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΚΑΛΟΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ ΤΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΜΑΣ) ΔΕΝ ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΡΥΤΕΡΗ ΕΝΝΟΙΑ ΤΟΥ ΟΡΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΒΑΙΝΕΙ ΣΕ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ.. ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΓΕΙ ΜΟΝΙΜΟΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΑΝΠΛΗΡΩΤΗΣ /ΕΙΔΙΚΟΣ ΕΚΠΤΡΟΣΩΠΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΜΒΕΛΕΙΑ , ΝΑ ΧΕΙΡΙΣΤΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΘΕΣΗ ΠΡΕΣΒΕΩΝ.ΟΥΤΕ ΤΟΥ Χ Ψ Ζ, ΚΟΥΜΟΥΤΣΑΚΟΥ. ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΘΕΣΗ “ΤΟΥ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ”…ΚΑΙ ΗΔΗ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΟΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΑΠΕΤΥΧΑΝ.ΨΥΧΡΑ ΚΑΙ ΡΕΑΛΙΣΤΙΚΑ.

Leave a Reply

  • (not be published)