ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ
 
1)ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥΣ ΣΕ ΠΡΟΦΟΡΙΚΕΣ ΚΑΙ ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ.,ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΝΑΤΟ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ.ΤΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑ 5 ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥΣ ΩΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΥΡΙΑ.ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΝΑΤΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΣΕ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟΤΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ, ΤΑ ΛΑΘΗ ΤΟΥΣ ΗΣΑΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ.ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΝΩ ΛΟΓΟ ΠΕΡΙ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΣΜΟΥ.ΚΑΙ ΕΠΕΔΗ ΕΙΜΑΙ ΕΡΑΣΤΗΣ ΤΗΣ ΑΚΡΙΒΟΛΟΓΙΑΣ ΓΡΑΦΩ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ.ΠΡΟΣ ΘΕΟΥ ΟΧΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΣΧΩ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΤΟ ΝΑΤΟ. ΤΗΝ ΤΑΠΕΙΝΟΤΗΤΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ Η ΑΤΛΑΝΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ. ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΡΙΒΟΛΟΓΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΣΕ ΠΥΚΝΗ ΟΜΙΧΛΗ ΑΝΕΔΑΦΙΚΩΝ ΙΣΧΥΡΙΣΜΩΝ ΚΑΙ ΛΑΘΕΜΕΝΩΝ ΑΠΟΨΕΩΝ..ΜΟΝΟΓΙΑ ΑΥΤΟ.ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ ΠΡΟΕΤΡΕΨΑΝ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΤΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΔΥΟ ΕΠΙΤΙΜΟΙ Α/ΓΕΕΘΑ, ΕΝΑΣ Α/ΓΕΣ ΚΑΙ ΕΝΑΣ Α/ΓΕΝ.ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΒΡΕΘΗΚΑ ΠΡΟΧΘΕΣ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΣΤΟΝΕΨΥΧΙΚΟ.. ΑΣΦΑΛΩΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΣΥΖΗΤΩ ΣΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΕΧΟΥΝΕ ΤΟ ΠΑΝΩ ΧΕΡΙ.ΟΥΤΕ ΣΥΖΗΤΗΣΗ.ΣΕ ΝΑΤΟ-ΑΝΖUS-AMERΡΙΚΑΝΟΝΟΤΙΟΚΟΡΕΑΤΙΚΗ-ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙΑΠΩΝΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ. ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ.ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΠΟΙΚΙΛΟΤΡΟΠΩΣ ΣΕ 167 ΑΠΟ ΤΙΣ 193 ΧΩΡΕΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ. ΔΗΛΑΔΗ ΚΡΑΤΗ-ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΟΗΕ.ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΑ ΚΡΑΤΗ-ΜΕΛΗ, ΟΠΩΣ ΣΤΟ ΚΟΣΟΒΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝΣΟΜΑΛΙΛΑΝΔΗ ΕΧΟΥΝΕ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ.ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ.ΕΧΩ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΛΙΣΤΑ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΑΤΗ.ΚΑΙ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ.
 
2)ΘΑ ΑΡΧΙΣΩ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΑ ΚΑΙ ΑΝΕΠΑΡΚΗ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΚΟΥΣΑ. ΑΡΧΙΖΩ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΠΟΛΕΜΟ ΤΟΥ ΚΟΛΠΟΥ.ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ DESERT SHIELD-DESERT STORM-VIGILANT WARRIOR ΚΛΠ.ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ ΕΜΠΛΟΚΗ ΤΟΥ ΝΑΤΟ. ΕΝΝΟΩ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΣΑΝΤΑΜ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΚΟΥΒΕΙΤ.ΕΝΝΟΩ ΤΟ ΝΑΤΟ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ.ΥΠΗΡΞΑΝ ΔΙΑΔΟΧΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ/ΟΜΟΦΩΝΕΣ ΤΟΥ ΣΑ/ΟΗΕ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΠΙΜΕΡΟΥΣ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ,ΟΠΩΣ ΟΙ 660-661-662-670-678 (ΑΥΤΕΣ ΘΥΜΑΜΑΙ ΤΩΡΑ) ΠΟΥ ΕΔΙΝΑΝ ΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΦΩΣ ΣΤΟΥΣ ΣΥΜΜΑΧΟΥΣ ΝΑ ΚΙΝΗΘΟΥΝ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΣΑΝΤΑΜΙΚΟΥ ΙΡΑΚ.Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΑΡΧΙΣΕ ΤΟΝ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ ΤΟΥ 1991.ΗΤΑΝ ΕΝΑΣ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ ΠΡΟΘΥΜΩΝ ΚΡΑΤΩΝ.ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΤΟ ΝΑΤΟ. ΟΡΙΣΜΕΝΑ ΚΡΑΤΗ-ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΝΑΤΟ/ΟΧΙ ΟΛΑ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ. ΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Η ΠΟΛΩΝΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΑΚΟΜΑ ΕΝΤΑΧΘΕΙ ΣΤΟ ΝΑΤΟ.ΕΠΙΣΗΣ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ Η ΣΕΝΕΓΑΛΗ, ΤΟ ΜΠΑΓΚΛΑΝΤΕΣ, ΤΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝ , Η Σ.Α ΡΑΒΙΑ, Η ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ ΚΑ. ΜΙΛΑΜΕ ΠΡΟΕΔΡΙΑ ΠΑΤΡΟΣ ΜΠΟΥΣ.ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΜΥΝΑΣ ΝΤΙΚ ΤΣΕΝΙ. ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΟΥ ΜΕΙΚΤΟΥ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟΥ ΚΟΛΙΝ ΠΑΟΥΕΛ. ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΜΠΡΕΝΤ ΣΚΟΟΥΚΡΟΦΤ, , ΑΡΧΗΓΟΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΠΤΕΡΑΡΧΟΣ ΤΣΑΡΛΣ ΧΟΡΝΕΡ ΚΑ.
 
3)ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΥΘΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΚΟΥΒΕΙΤ ΠΡΟΧΩΡΗΣΑΝ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2003 ΣΕ ΣΕΙΡΑ ΠΟΛΕΜΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ. ΕΙΔΙΚΑ ΜΕΣΩ ΠΑΡΟΧΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΩΝ ΚΟΥΡΔΩΝ ΤΟΥ ΒΟΡΕΙΟΥ ΙΡΑΚ/ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ PROVIDE COMFORT/, ΩΣ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΔΥΟ ΖΩΝΩΝ ΕΝΑΕΡΙΟΥ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΥ/ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗΣ ΠΤΗΣΕΩΝ ΣΤΟ ΙΡΑΚ., ΣΤΟ ΙΡΑΚΙΝΟ ΚΟΥΡΔΙΣΤΑΝ/NΟRTHERN WATCH /ΒΟΡΕΙΑ ΤΟΥ 36ου ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΟΥ ΠΑΡΑΛΛΗΛΟΥ/ΣΕ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ 687 ΤΟΥ ΣΑ/ΟΗΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΦΟΠΛΙΣΜΟ ΤΟΥ ΙΡΑΚ . ΑΠΟ ΟΠΛΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ(ΧΗΜΙΚΑ-ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ-ΡΑΔΙΟΛΟΓΙΚΑ-ΠΥΡΗΝΙΚΑ).ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟ ΝΟΤΟ ,Ο Ι ΗΠΑ, Η Μ.ΒΡΕΤΑΝΙΑ ΚΑΙ Η ΓΑΛΛΙΑ ΑΠΟ ΤΟ 1992-2003 ΥΙΟΘΕΤΗΣΑΝ ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΖΩΝΗ ΣΤΟΝ 33ο ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΟ ΠΑΡΑΛΛΗΛΟ,ΦΘΑΝΟΝΤΑΣ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΝΟΤΙΑ ΠΡΟΑΣΤΕΙΑ ΤΗΣ ΒΑΓΔΑΤΗΣ. Η ΓΑΛΛΙΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕ ΜΟΝΟΜΕΡΩΣ ΤΟ1998. ΣΤΗΝ ΒΟΡΕΙΑ ΖΩΝΗ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗΣ ΠΤΗΣΕΩΝ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ ΚΑΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΔΙΑΘΕΤΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΒΑΣΗ ΤΟΥ ΙΝΤΣΙΡΛΙΚ-ΑΔΑΝΩΝ./ΤΕΛΟΣ ΣΤΟΥΣ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΤΟΥ 1998/ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ DESERT FOX/ΑΛΕΠΟΥ ΤΗΣ ΕΡΗΜΟΥ, ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ ΜΟΝΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΑ ΚΑΙ ΒΡΕΤΑΝΙΚΑ ΑΕΡΟΣΚΑΦΗ,ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΠΕΤΡΑΠΗ ΠΛΗΝ ΚΟΥΒΕΤ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΑ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΑ ΤΩΝ ΗΑΕ, ΤΟΥ ΜΠΑΧΡΕΙΝ, ΤΟΥ ΚΑΤΑΡ ΚΑΙ ΤΗΣ Σ.ΑΡΑΒΙΑΣ.
 
ΑΡΑ ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ ΚΑΜΙΑ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΝΑΤΟ. ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΒΡΕΤΑΝΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΣΤΗΡΙΧΘΗΚΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΩΝ ΔΙΟΙΚΗΣΕΩΝ ΕΥΡΩΠΗΣ ΚΑΙ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΤΩΝ ΗΠΑ(ΣΤΟΥΤΓΚΑΔΗ/ΤΑΜΠΑ-ΦΛΟΡΙΝΤΑ ΚΑΙ ΑΛ ΟΥΝΤΕΙΝΤ ΣΤΟ ΚΑΤΑΡ”.ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΟ ΝΑΤΟ ΕΚΕΙ. ΝΑ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΟΥΜΕ.ΟΧΙ ΝΑ ΑΕΡΟΛΟΓΟΥΜΕ.ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΙΠΛΕΚΟΥΜΕ ΤΑ ΗΔΗ ΑΡΚΕΤΑ ΠΟΛΥΠΛΟΚΑ ΘΕΜΑΤΑ.
 
ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ.

Leave a Reply

  • (not be published)